Skocz do zawartości
IGNOROWANY

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Tu masz spis amorów i sprężyn B6 i B7. Popatrz sobie a potem wujek google.pl aby sie upewnic.

http://www.a4-klub.pl/SiA.pdf

Raczej miałeś pecha z tym wałem.

Szukaj po numerach wałów. Może od jakiejś słabszej wersji silnikowej to jest szansa, ze poprzedni wlasciciel mniej go meczyl i bedzie w lepszym stanie.

Odnosnie wału :)

http://www.racingforum.pl/index.php?s=564f2889b8865a934d37fd21d22b6bc8&showtopic=133676

Edytowane przez wampir
  • Odpowiedzi 86 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jozek726

5807

• Wandej

4734

• wladi

3818

• kaju

3324

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)

wampir nie przesadzajmy, taniej mnie wyjdzie wymiana podpory co roku i tak przez 10 lat :P

Edytowane przez Ra4al
Opublikowano

Wstawiłem to jako ciekawostkę z tym wałem.

Co do gwintu to dobry producent oznacza swoje część. Wpisz ten nr w Google...

Opublikowano

Czekam na dokładniejsze zdjęcia bo gość albo chce ukryć stan albo pracuje w muzeum telekomunikacji i testuje jakieś zabytkowe telefony. :wink:

Opublikowano

secio84, pajda - witam w B6 Division :hi:

Opublikowano

Nareszcie [emoji3] [emoji106]

Opublikowano

nie zasłużyłeś na wcześniejsze przyjęcie :grin: :grin: :grin:

Opublikowano

Panowie. Da się włozyc sprzęgło od BRD do dwumasy od AVF? Czy taki zestaw zadziała?

Wysłane z mojego MotoE2(4G-LTE) przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Panowie szukam tematu o podłączeniu rolety elektrycznej. Znalazłem jakiś temat o rozpisce części ale samego podłączenia nie ma. Poratuje ktoś linkiem albo podpowie jak to zrobić?

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Panowie szukam tematu o podłączeniu rolety elektrycznej. Znalazłem jakiś temat o rozpisce części ale samego podłączenia nie ma. Poratuje ktoś linkiem albo podpowie jak to zrobić?

Plus i mase z kostki rolety podlaczasz do najblizszych kabli. Ciagniesz dwa przewody do wtyczki przy wlaczniku oraz podswietlenie wlacznika z jego wtyczki np. pod esp najblizej. Rozpiske pinow mowisz ze masz.
Opublikowano

Nie masz rozpiski pinow

Opublikowano

Nie masz rozpiski pinow

Nie mam, ale jak chcesz to jutro zobacze jak u mnie siedza.
Opublikowano

O to byłoby super jakbyś zerknal i napisał; )

Opublikowano

Hej Chłopaki zna sie ktos na sondach lambda w A4 B6 1.8T AVJ? Padla mi 1 sonda B1 co objawia sie bledami w Vagu i kontrolka silnika na liczniku. Czy w tych silnikach byla montowana sonda 5 czy 4 pinowa? Zaznacze, ze nie interesuje mnie druga sonda tj z katalizatora z nia

jest bowiem wszystko ok.

Opublikowano

Panowie z jakich samochodow silniczki lamp pasują pod ori bixy, zeby przerobic je na sterowanie wysokosci swiatel z pokretla w kabinie ??

Opublikowano

Passat b6. Być może swoje będę miał na sell, gdybym zdecydował się na samopoziom ori :)

Opublikowano

Hej Chłopaki zna sie ktos na sondach lambda w A4 B6 1.8T AVJ? Padla mi 1 sonda B1 co objawia sie bledami w Vagu i kontrolka silnika na liczniku. Czy w tych silnikach byla montowana sonda 5 czy 4 pinowa? Zaznacze, ze nie interesuje mnie druga sonda tj z katalizatora z nia

jest bowiem wszystko ok.

4.

Opublikowano

No to robi sie ciekawie, jedni pisza że pierwsza sonda ta przy silniku to 5 pinow inni że 4 piny :( wiem jedynie, ze chodzi o pierwsza sonde bo druga tj w katalizatorze jest sprawna.

Opublikowano (edytowane)

Dobrze piszą, druga ma 4, pierwsza ma 5. Jeśli źle zrozumiałem pytanie to sorki.

Edytowane przez poziek