Rafal1988Lodz Opublikowano 3 Czerwca 2016 Opublikowano 3 Czerwca 2016 Panowie pompa paliwa jest taka same w bfb jak w bexie? Chodzi mi o wydajność?
Karol89 Opublikowano 3 Czerwca 2016 Opublikowano 3 Czerwca 2016 Szukam takiego Preparatu do czyszczenia plastików w aucie może ktoś ma taki na sprzedaż ?
Sedrak Dan Opublikowano 3 Czerwca 2016 Opublikowano 3 Czerwca 2016 Od zwalonego zaworka wypadają zapłony i obroty skaczą. Z odpalaniem raczej nic nie mają . --------------------------------------------OOOO------------------------------------------ ooo to może być coś, bo mam tak , że mi obroty latają . Delikatnie na biegu jałowym.
Gregory87 Opublikowano 3 Czerwca 2016 Opublikowano 3 Czerwca 2016 Szukam takiego Preparatu do czyszczenia plastików w aucie może ktoś ma taki na sprzedaż ? Kup sobie w ASO 3 dyszki bez zniżek - nr. 00V096307A020
bjoern Opublikowano 3 Czerwca 2016 Opublikowano 3 Czerwca 2016 Od zwalonego zaworka wypadają zapłony i obroty skaczą. Z odpalaniem raczej nic nie mają . --------------------------------------------OOOO------------------------------------------ ja u siebie mam to wszystko wywalone oprócz przewodów od n249 i działa normalnie
Karol89 Opublikowano 3 Czerwca 2016 Opublikowano 3 Czerwca 2016 Szukam takiego Preparatu do czyszczenia plastików w aucie może ktoś ma taki na sprzedaż ? Kup sobie w ASO 3 dyszki bez zniżek - nr. 00V096307A020 chciałem zamówić ale powiedzieli mi sklepie że nie idzie, nawet z niemiec chciałem ale też nie dało rady dlatego właśnie prosiłem o pomoc :/
Edyta Opublikowano 3 Czerwca 2016 Opublikowano 3 Czerwca 2016 Szukam takiego Preparatu do czyszczenia plastików w aucie może ktoś ma taki na sprzedaż ? Kup sobie w ASO 3 dyszki bez zniżek - nr. 00V096307A020 chciałem zamówić ale powiedzieli mi sklepie że nie idzie, nawet z niemiec chciałem ale też nie dało rady dlatego właśnie prosiłem o pomoc :/ też bym z jedna/dwie sztuki wzięła
Karol89 Opublikowano 3 Czerwca 2016 Opublikowano 3 Czerwca 2016 Szukam takiego Preparatu do czyszczenia plastików w aucie może ktoś ma taki na sprzedaż ? Kup sobie w ASO 3 dyszki bez zniżek - nr. 00V096307A020 chciałem zamówić ale powiedzieli mi sklepie że nie idzie, nawet z niemiec chciałem ale też nie dało rady dlatego właśnie prosiłem o pomoc :/ też bym z jedna/dwie sztuki wzięła w dan-carze mówili że już nie ma możliwości zamówienia tego ale jeszcze podjadę przy okazji do aso i jak coś dam znać
biggman Opublikowano 3 Czerwca 2016 Opublikowano 3 Czerwca 2016 Tego spraya juz od roku nie mozna kupic albo i dluzej
bartekzks Opublikowano 3 Czerwca 2016 Opublikowano 3 Czerwca 2016 Panowie pytanko o te "słynne " podkładki na tył do podniesienia zawieszenia ich nr to 8E0 512 145 tak?? Ile ich się daje jedna czy dwie i gdzie pod czy nad sprężynę ?? Pozdrawiam
secio84 Opublikowano 3 Czerwca 2016 Opublikowano 3 Czerwca 2016 Na górę z tym ze jeszcze musisz do nich mieć tą gumę co trzyma sprężyne tak jak by bo ten element jest płaski nie ma siedziska na sprężyne naciepane z GT-I9195
kaju Opublikowano 4 Czerwca 2016 Opublikowano 4 Czerwca 2016 Panowie wymieniam w sumie pierwszy raz tulejki wahaczy "bananów" te gumowo-metalowe, dużo roboty zeby wywalic wahacz ? jakieś uwagi ? średni czas operacji ?na spokojnie ze 3-4h musisz liczyć. zależy z czym do tego podchodzisz...Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Szukam takiego Preparatu do czyszczenia plastików w aucie może ktoś ma taki na sprzedaż ? Kup sobie w ASO 3 dyszki bez zniżek - nr. 00V096307A020 chciałem zamówić ale powiedzieli mi sklepie że nie idzie, nawet z niemiec chciałem ale też nie dało rady dlatego właśnie prosiłem o pomoc :/dla chcącego nic trudnego, po pijaku właśnie zamówiłem... Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
bartekzks Opublikowano 4 Czerwca 2016 Opublikowano 4 Czerwca 2016 Na górę z tym ze jeszcze musisz do nich mieć tą gumę co trzyma sprężyne tak jak by bo ten element jest płaski nie ma siedziska na sprężyne naciepane z GT-I9195 Jakiś nr lub jak to wygląda ?? Gdzie szukać ??
secio84 Opublikowano 4 Czerwca 2016 Opublikowano 4 Czerwca 2016 Na górę z tym ze jeszcze musisz do nich mieć tą gumę co trzyma sprężyne tak jak by bo ten element jest płaski nie ma siedziska na sprężyne naciepane z GT-I9195 Jakiś nr lub jak to wygląda ?? Gdzie szukać ?? Przy ori sprężynach to było na pewno nr mogę napisać w poniedziałek naciepane z GT-I9195
forman Opublikowano 4 Czerwca 2016 Opublikowano 4 Czerwca 2016 Panowie wymieniam w sumie pierwszy raz tulejki wahaczy "bananów" te gumowo-metalowe, dużo roboty zeby wywalic wahacz ? jakieś uwagi ? średni czas operacji ?na spokojnie ze 3-4h musisz liczyć. zależy z czym do tego podchodzisz... Wczoraj się z tym bawiłem i dosłownie 4h mi zeszło, niby sprzętu miałem ale nie chciało puścić, a śruby były tak do..kręcone że szkoda gadać ale już poskładane, oszczędziłem komuś nerwów i sobie gotówki
bartekzks Opublikowano 4 Czerwca 2016 Opublikowano 4 Czerwca 2016 Na górę z tym ze jeszcze musisz do nich mieć tą gumę co trzyma sprężyne tak jak by bo ten element jest płaski nie ma siedziska na sprężyne naciepane z GT-I9195 Jakiś nr lub jak to wygląda ?? Gdzie szukać ?? Przy ori sprężynach to było na pewno nr mogę napisać w poniedziałeknaciepane z GT-I9195 Będę bardzo wdzięczny tu lub na pw poproszę o te nr Pozdro
RicS3 Opublikowano 4 Czerwca 2016 Opublikowano 4 Czerwca 2016 Panowie czy ktoś się orientuje coś więcej w kwestii ubezpieczenia OC samochodu? Mianowicie interesuje mnie kwestia jak ma się nasze krajowe ubezpieczenie do przepisów za granicą. Wyjeżdżam do Szwajcarii na dłużej i chciałbym wziąć ze sobą audi, wiem już, że za granicą na polskich numerach mogę jeździć max rok czasu. A jak się ma sprawa odnośnie OC? Muszę coś dodatkowo wykupować czy mogę jeździć też do roku czasu na swoim OC?
barb123 Opublikowano 4 Czerwca 2016 Opublikowano 4 Czerwca 2016 Na górę z tym ze jeszcze musisz do nich mieć tą gumę co trzyma sprężyne tak jak by bo ten element jest płaski nie ma siedziska na sprężyne naciepane z GT-I9195 Ta guma to tam siedzi seryjnie przecież. Chyba, że ktoś ma gwint. Przy gwincie ap tej gumy się nie zakłada
Karol89 Opublikowano 4 Czerwca 2016 Opublikowano 4 Czerwca 2016 Panowie wymieniam w sumie pierwszy raz tulejki wahaczy "bananów" te gumowo-metalowe, dużo roboty zeby wywalic wahacz ? jakieś uwagi ? średni czas operacji ?na spokojnie ze 3-4h musisz liczyć. zależy z czym do tego podchodzisz...Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Szukam takiego Preparatu do czyszczenia plastików w aucie może ktoś ma taki na sprzedaż ? Kup sobie w ASO 3 dyszki bez zniżek - nr. 00V096307A020 chciałem zamówić ale powiedzieli mi sklepie że nie idzie, nawet z niemiec chciałem ale też nie dało rady dlatego właśnie prosiłem o pomoc :/dla chcącego nic trudnego, po pijaku właśnie zamówiłem... To proszę podrzuć info gdzie można to zamówić z góry dziękuję ? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Rekomendowane odpowiedzi