Skocz do zawartości
IGNOROWANY

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Popieprzyło mi się - to w 55 było :/ czyli mam do wymiany sterownik?

• Odpowiedzi 86 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jozek726

5807

• Wandej

4734

• wladi

3818

• kaju

3324

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

od tego bym zaczął

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Opublikowano

Pany, kto chce sprzedać zadbane B6 1,9 TDI AVF z jakimś ciekawszym wypasem ? :wink: lub będzie sprzedawał w niedalekim czasie ?

Opublikowano

Szukam bixow gole lampy albo przerobione. Chciałby się ktoś pozbyć? ;)

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

od tego bym zaczął

to ten 4Z7907357?

Opublikowano

tak :)

Opublikowano

ok, to kupuję ;)

Opublikowano

panowie. potrzebuje na szybko numer rączki kierowcy pod dwie elektryczne szyby w kolorze niebieskim. pomoże ktoś?

Opublikowano (edytowane)

jak chcesz mam nową

bo zmieniałem na 4 szyby

oddam za 50 zł z wysyłką

Edytowane przez Bart_poznan
Opublikowano (edytowane)

Panowie powiedzta mi czy jak bym chciał zmienić heble na 312mm to oprócz tarcz co potrzebuje do tego zestawu co sprzedaje nasz forumowicz?

http://a4-klub.pl/index.php?/topic/365912-zaciski-jarzma-oslony-312mm/

bo dziwna sprawa chyba że jest dosyć długo w sprzedaży a nikt tego nie łyka mimo że już cena o 60 pln niższa

no i najważniejsze czy wejdą mi do mnie A4 B6 2003r 1.8T ?

Edytowane przez KewsonND
Opublikowano

Panowie powiedzta mi czy jak bym chciał zmienić heble na 312mm to oprócz tarcz co potrzebuje do tego zestawu co sprzedaje nasz forumowicz?

http://a4-klub.pl/index.php?/topic/365912-zaciski-jarzma-oslony-312mm/

bo dziwna sprawa chyba że jest dosyć długo w sprzedaży a nikt tego nie łyka mimo że już cena o 60 pln niższa

no i najważniejsze czy wejdą mi do mnie A4 B6 2003r 1.8T ?

Tylko po co to zakładac? :)

Opublikowano

Nikt nie lyka, bo tu panuje moda na conajmniej 320/288, mniejszych tu nie preferujo. ;)

Opublikowano

Pany potrzebuję jakiś uchwyt pod wskaźnik turbo na słupek taki żeby był p&p do B6. Montował ktoś? kupiłem ale nie ma go jak spasować :kwasny: Zegar pojedyńczy 52mm autoguage :wink:

Opublikowano

Panowie pytanie: Przeguby wewnętrzne są takie same w multitroniku i w manualu ? Jak półosiami?

Opublikowano

:hi:

Padł mi ten buzzer w liczniku od zapalonych lamp itp ale...wymieniłem głośniczek na nowy (nówka sztuka nie śmigana ze sklepu)16 omowy, wlutowałem jak należy i nie działa dalej, zrobiłem test - zegary działają, kontrolki działają, piszczek nie działa, po otworzeniu drzwi pokazuje na fisie, że drzwi otwarte czyli tutaj wszystko ok

nie wiem czy dobrze zrobiłem ale wylutowałem i postanowiłem sprawdzić czy głośniczek zadziała pod kablami z kina domowego ale też nie wydał żadnego dźwięku

gdzie szukać dalej ?

Opublikowano

:hi:

Padł mi ten buzzer w liczniku od zapalonych lamp itp ale...wymieniłem głośniczek na nowy (nówka sztuka nie śmigana ze sklepu)16 omowy, wlutowałem jak należy i nie działa dalej, zrobiłem test - zegary działają, kontrolki działają, piszczek nie działa, po otworzeniu drzwi pokazuje na fisie, że drzwi otwarte czyli tutaj wszystko ok

nie wiem czy dobrze zrobiłem ale wylutowałem i postanowiłem sprawdzić czy głośniczek zadziała pod kablami z kina domowego ale też nie wydał żadnego dźwięku

gdzie szukać dalej ?

Podczepiam sie pod pytanie i ten sam problem.

Tez mam to samo , juz drugi wlutowalem i lipa. Narazie dalem sobie spokoj ale wkurza mnie to bo nie zawsze sie spoglada na zegary a tam cos mruga , najczesciej "ksiegowy" i domaga sie zatankowania.

Opublikowano

Lej do pełna. Problem rozwiązany [emoji2] [emoji87] [emoji85]

Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Lej do pełna. Problem rozwiązany [emoji2] [emoji87] [emoji85]

Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka

Jo latwo powiedziec ? caly zbiornik starcza mi na tydzien czasu i ciagle malo ?
Opublikowano

Panowie pytanie: Przeguby wewnętrzne są takie same w multitroniku i w manualu ? Jak półosiami?

Nie są. Różnią się flanszą. Szukałem do Tiptronica i jest inna niż w Multi i manualu i jeszcze zależna od silnika. Dorwałem kompletną półoś po numerze.