szczuraz Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2016 mógłby mi ktoś zmierzyć szerokość szczeliny blokady radia? Muszę wykombinować jakieś wyjmaki a nie mam auta pod ręką.To? Wysłane z mojego SM-G928F przy użyciu Tapatalka Bóg zapłać dobry człowieku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Pamiętacie kto do B6/B7 wrzucał włącznik świateł z chromowanym pokrętłem? Z passata albo polówki. Ja coś takiego mam Gałka z a3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoJ@K Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Zajebiaszcze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exmi Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Ja kupowałem coś takiego :http://allegro.pl/wlacznik-swiatel-chrom-vw-golf-v-passat-b6-touran-i6304020446.htmlwyciągałem tylko pokrętło i przekładałem do swojego ori włącznika. Mam już coś takiego z pół roku może i póki co wszystko jest ok, ani się wytarło czy coś, a i dużo lepiej to wygląda niż zwykły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekhxc Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2016 u siebie też mam z a3 chrom , tylko że ta czarna częśc jest w połysku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoJ@K Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2016 A ten przelacznik w calosci by nie pasil do B6 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C4NC3R Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Podrzuci ktoś numerek zestawu kołków i wkrętów do zamocowania osłony silnika i skrzyni? Ori te spinki nie występują jako zestaw tylko pojedyńcze wkręty (4 rodzaje). W zamiennikach coś tam jest ale nie znam numerów. Zamówione w ASO na sztuki. Wszystkich nie brałem bo parę się uchowało ale i tak wyszło 156 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exmi Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Nie pasuje, raz że świrują światła, jak jest ustawione np na zero to się świecą postojówki niby można piny poprzekładać jakoś, ale przede wszystkim jak włożysz ten włącznik to te ikonki od świateł będą krzywo(pochylone w prawą stronę) Tak jak tu kolega wrzucił zdjęcie to 0 jest na środku, a we włączniku z vw będzie na 0 na godzinie pierwszej tu gdzie jest AUTO. Także słabo trochę to wygląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Podrzuci ktoś numerek zestawu kołków i wkrętów do zamocowania osłony silnika i skrzyni? Ori te spinki nie występują jako zestaw tylko pojedyńcze wkręty (4 rodzaje). W zamiennikach coś tam jest ale nie znam numerów. Zamówione w ASO na sztuki. Wszystkich nie brałem bo parę się uchowało ale i tak wyszło 156 zł No tanie nie są Ja miałem przy nowej osłonie wszystkie spinki nowe na szczęście, ale też garść dokupiłem w skodzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C4NC3R Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Podrzuci ktoś numerek zestawu kołków i wkrętów do zamocowania osłony silnika i skrzyni? Ori te spinki nie występują jako zestaw tylko pojedyńcze wkręty (4 rodzaje). W zamiennikach coś tam jest ale nie znam numerów. Zamówione w ASO na sztuki. Wszystkich nie brałem bo parę się uchowało ale i tak wyszło 156 zł No tanie nie są Ja miałem przy nowej osłonie wszystkie spinki nowe na szczęście, ale też garść dokupiłem w skodzie. Gdzie kupiłeś nową osłonę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Podrzuci ktoś numerek zestawu kołków i wkrętów do zamocowania osłony silnika i skrzyni? Ori te spinki nie występują jako zestaw tylko pojedyńcze wkręty (4 rodzaje). W zamiennikach coś tam jest ale nie znam numerów. Zamówione w ASO na sztuki. Wszystkich nie brałem bo parę się uchowało ale i tak wyszło 156 zł No tanie nie są Ja miałem przy nowej osłonie wszystkie spinki nowe na szczęście, ale też garść dokupiłem w skodzie. Gdzie kupiłeś nową osłonę? na alle gosc mial nowki ori w fajnej kasie, ale rozeszly sie migiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoJ@K Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Od Exeo chyba kiedys ktos kupowal i pisal, ze w jakims zestawie sa sprzedawane i nie drogo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RicS3 Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Panowie powiedzcie mi po co się pitolić w ori spinki osłony? Ori drogie jak diabli a i tak jest prawdopodobieństwo, że wylecą. Ja kupiłem w metalowym śrubki i do tego takie metalowe wsuwki za 20 parę złotych. Trzyma to skubaństwo tak, że prędzej by się osłona połamała niż by śrubki puściły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Panowie powiedzcie mi po co się pitolić w ori spinki osłony? Ori drogie jak diabli a i tak jest prawdopodobieństwo, że wylecą. Ja kupiłem w metalowym śrubki i do tego takie metalowe wsuwki za 20 parę złotych. Trzyma to skubaństwo tak, że prędzej by się osłona połamała niż by śrubki puściły. po to żeby było jak z fabryki, bez kombinowania. Co jak co, ale takiego druciarstwa jakie czytam powyżej to mam obraz człowieka przed sobą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian92x Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2016 (edytowane) Panowie planuje ktoś z Was jakieś zakupy w ASO? Mam voucher na 500 zł do wydania chętnie bym go spieniężył Edytowane 31 Sierpnia 2016 przez damian92x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal1988Lodz Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Turzol nie każdy jest taki idealny i sra kasa żeby kupowal kolki z aso... Rozumiem jesteś idealista. To juz nie wiem co myślisz o ludziach jak rezaja zderzak s line tylko na dokładce... to juz musi być druciarstwo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2016 fajt! Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2016 każdy reza tak jak chce, ja osobiście też bym nie dał 150zł za spinki, baaa osłona silnika i skrzyni wraz ze spinkami kosztuje na Allegro wraz z wysyłką 120zł - ja podchodze do tematu tak, że to jest element, który ma spełniać swoje zadanie - jest to osłona i osłania, a czy będzie ori czy nie grzeje mnie to w garnek. Ale tak jak pisałem to każdego indywidualna sprawa i myślę żeby nie kontynować tematu bo ile osób tyle zdań fajt! Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Szurup Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Iść po chipsy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Iść po chipsy? Ja już byłem Powitać Przepływka do 2.5tdi potrzebna L Wysłane z mojego SM-G928F przy użyciu Tapatalka Taka jest na stanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi