Frimuś Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Iść po chipsy? Ja już byłem Powitać Przepływka do 2.5tdi potrzebna L Wysłane z mojego SM-G928F przy użyciu Tapatalka Taka jest na stanie każdy reza tak jak chce, ja osobiście też bym nie dał 150zł za spinki, baaa osłona silnika i skrzyni wraz ze spinkami kosztuje na Allegro wraz z wysyłką 120zł - ja podchodze do tematu tak, że to jest element, który ma spełniać swoje zadanie - jest to osłona i osłania, a czy będzie ori czy nie grzeje mnie to w garnek. Ale tak jak pisałem to każdego indywidualna sprawa i myślę żeby nie kontynować tematu bo ile osób tyle zdań fajt! Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Szurup Wysłane z mojego SM-G928F przy użyciu Tapatalka
pajda Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Robię popcorn Też by nie dał za 8 śrubek 150 zł
Gregory87 Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Opublikowano 31 Sierpnia 2016 REZAW-PLAST ma taki zestaw spinek dedykowany do B6/B7, ale nie wiem jak one pasują do ori osłon.https://www.motointegrator.pl/produkty/451498-oslona-silnikaskrzyni-rezaw-plast-rp150110
Maciek0502 Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Ja spinki kupowałem w sklepie, gdzie dorabiają lakiery. Koszt około 10 zł za jeden komplet (śruba i sprężyno-blaszka)
RicS3 Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Panowie powiedzcie mi po co się pitolić w ori spinki osłony? Ori drogie jak diabli a i tak jest prawdopodobieństwo, że wylecą. Ja kupiłem w metalowym śrubki i do tego takie metalowe wsuwki za 20 parę złotych. Trzyma to skubaństwo tak, że prędzej by się osłona połamała niż by śrubki puściły. po to żeby było jak z fabryki, bez kombinowania. Co jak co, ale takiego druciarstwa jakie czytam powyżej to mam obraz człowieka przed sobą Turzol a ja w tym momencie po Twoim jednym poście wyrobiłem sobie zdanie na Twój temat. Stary wyjadacz na forum który sprawia wrażenie normalnego człowieka, podpowie, pomoże "świeżym" a tu proszę...ciśnie za byle śrubki? Pff, żenada...uważam, że lekko przesadziłeś...obrażać ludzi za śrubki? Gdzie ludzie na forum rezają dokładki s-line do zwykłego zderzaka? To widzę, że zdanie masz o ludziach ładne wyrobione, można powiedzieć, że conajmniej o 30% tego forum Jeszcze się odniosę do tych śrubek bo zrobił się z tego śmieszny powód do dyskusji ale ja nie widzę różnicy w śrubkach z ASO a śrubkach ze sklepu metalowego w którym są identyczne czarne śrubki spasowane z wsuwką poza ceną. Śrubki to nie trytytki...
KoJ@K Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Opublikowano 31 Sierpnia 2016 REZAW-PLAST ma taki zestaw spinek dedykowany do B6/B7, ale nie wiem jak one pasują do ori osłon. https://www.motointegrator.pl/produkty/451498-oslona-silnikaskrzyni-rezaw-plast-rp150110 Nie wiem czy dobrze pacze, ale srubki/spinki 60zl, a wysylka chyba pisiont złoty.
Gregory87 Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Opublikowano 31 Sierpnia 2016 REZAW-PLAST ma taki zestaw spinek dedykowany do B6/B7, ale nie wiem jak one pasują do ori osłon. https://www.motointegrator.pl/produkty/451498-oslona-silnikaskrzyni-rezaw-plast-rp150110 Nie wiem czy dobrze pacze, ale srubki/spinki 60zl, a wysylka chyba pisiont złoty. Stary to Inter Cars, wiec jak masz kogos kto ma rabaty to nawet za 40zl wyrwiesz bez zadnej wysylki.Wysłane z mojego LG-H736 przy użyciu Tapatalka
nitroo Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Ja kupiłem coś takiego: http://www.allegro.pl/ShowItem2.php?item=5838746823 - służy od dwóch lat. Nie przepłacę za to samo 4 razy tyle. Dziękuję. Dobranoc.
Miszka82 Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Ja kupiłem coś takiego: http://www.allegro.pl/ShowItem2.php?item=5838746823 - służy od dwóch lat. Nie przepłacę za to samo 4 razy tyle. Dziękuję. Dobranoc. ja już mam obraz człowieka przed sobą
szczuraz Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Opublikowano 31 Sierpnia 2016 (edytowane) Nitroo Co z Twoim mce ? Edytowane 31 Sierpnia 2016 przez szczuraz
C4NC3R Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Hih te 150 zeta to nic w porównaniu do ORI wałka rozrządu za 2300...
nitroo Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Nitroo Co z Twoim mce ?Kupione nowe, wymienione i działa.
szczuraz Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Opublikowano 31 Sierpnia 2016 (edytowane) To dobrze Ciekawi mnie tylko co go uwaliło. Napisz na pw Edytowane 31 Sierpnia 2016 przez szczuraz
albert224 Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Czy oprócz samej poduszki skrzyni do mojego AVF brać jeszcze Dodatkowo odbija pasa przedniego i łapę poduszki? Co do ceny walka rozrządu z ASO to C4NC3R ma całkowita rację. To jest dopiero nieporozumienie. Tak samo jak obecna cena stabilizatora tylnego z RS4 B7 w getem.pl teraz 713 zł a kilka lat wstecz po 330zł szło kupić.
C4NC3R Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Opublikowano 31 Sierpnia 2016 (edytowane) Czy oprócz samej poduszki skrzyni do mojego AVF brać jeszcze Dodatkowo odbija pasa przedniego i łapę poduszki? Co do ceny walka rozrządu z ASO to C4NC3R ma całkowita rację. To jest dopiero nieporozumienie. Tak samo jak obecna cena stabilizatora tylnego z RS4 B7 w getem.pl teraz 713 zł a kilka lat wstecz po 330zł szło kupić. Na moje to mają coraz mniej tych części na stanie i dlatego cena idzie w górę, nie tylko stabilizatory, ale różnorakie części do B6/7. A tu proszę, paragonik na wałek, poduchy silnika i jakieś śrubki do wałka: Do tego doszły: szklanki, półpanewki wałka, panewki wału, pierścienie, uszczeliki. Worek siana ... Weź tylko poduchę, łapa sie nie zużywa, a i odbijak pasa przedniego też jakoś mega po doopie nie dostaje Edytowane 31 Sierpnia 2016 przez C4NC3R
KoJ@K Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Odbojnik na pasie kosztuje 3 dyszki.
Wandej Opublikowano 1 Września 2016 Opublikowano 1 Września 2016 Czy oprócz samej poduszki skrzyni do mojego AVF brać jeszcze Dodatkowo odbija pasa przedniego i łapę poduszki? Co do ceny walka rozrządu z ASO to C4NC3R ma całkowita rację. To jest dopiero nieporozumienie. Tak samo jak obecna cena stabilizatora tylnego z RS4 B7 w getem.pl teraz 713 zł a kilka lat wstecz po 330zł szło kupić. Na moje to mają coraz mniej tych części na stanie i dlatego cena idzie w górę, nie tylko stabilizatory, ale różnorakie części do B6/7. A tu proszę, paragonik na wałek, poduchy silnika i jakieś śrubki do wałka: Do tego doszły: szklanki, półpanewki wałka, panewki wału, pierścienie, uszczeliki. Worek siana ... Weź tylko poduchę, łapa sie nie zużywa, a i odbijak pasa przedniego też jakoś mega po doopie nie dostaje To z ASO tak?
C4NC3R Opublikowano 1 Września 2016 Opublikowano 1 Września 2016 Nie no reszty gratow z aso nie brałem. Tylko wałek poduchy pod silnik i szpilki...
bartekzks Opublikowano 1 Września 2016 Opublikowano 1 Września 2016 Witam . Panowie pytanko da rade w B6 zamontować czujnik deszczu ( trzeba zmienić szybę tak ?) ? Prawdopodobnie będę przekładał wyposażenie z B7 USA ( opcja wręcz full wypas) do B6 i up[upewniam się co będzie na sprzedaż a co można wykorzystać . będę wdzięczny za info co z B7 ( z elektryki i bajerów ) będzie pasował od B7 a co nie w 100% może być na pw lub tu pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi