pajda Opublikowano 20 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 pany jakby ktos byl chetny to moja b6 na wydanie 30 kCo następne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andr3i Opublikowano 20 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 Mam drugie auto jak w podpisie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roni07 Opublikowano 20 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 Jest ktoś na forum kto sprzedaje mapy do rns-e ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morsik26 Opublikowano 20 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 Jest ktoś na forum kto sprzedaje mapy do rns-e ? H4mm3R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JeJu Opublikowano 20 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 pany jakby ktos byl chetny to moja b6 na wydanie 30 k ojj to ta piękna niebieska b6 w sedanie ) szkoda ze kierownica po prawej bo niebawem będe zmieniał awx na bexa quattro w sedanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rederyk78 Opublikowano 20 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 Panowie ile musiałbym dać za przekładkę AKE na BAU. Tak orientacyjnie??a co Ty chcesz od swojego AKE?Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Generalnie nic ale jakby przyszło mi na wymianę na 2,7 bit czekać więcej niż do 2017 to się zastanawiam czy sobie nie polepszyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 20 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 Docelowo to ma być 2,7 biturbo Dawaj 10k zł i sprzedam Ci swój motor razem z całą elektroniką pod b6. Tylko założyć a motor po full serwisie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 20 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 Mam drugie auto jak w podpisieNa fonie tego nie widać co masz w podpisie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andr3i Opublikowano 20 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 No chyba ze tak A5 3.0tdi 315 kucy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turu Opublikowano 21 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2016 Cześć, Panowie ma ktos wałek do awxa w dobrym stanie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 21 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2016 No chyba ze tak A5 3.0tdi 315 kucy No to już porządna furka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeyerBrown Opublikowano 21 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2016 Docelowo to ma być 2,7 biturbo Dawaj 10k zł i sprzedam Ci swój motor razem z całą elektroniką pod b6. Tylko założyć a motor po full serwisie Co chciałbyś wstawić w jego miejsce? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 21 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2016 Docelowo to ma być 2,7 biturbo Dawaj 10k zł i sprzedam Ci swój motor razem z całą elektroniką pod b6. Tylko założyć a motor po full serwisie Co chciałbyś wstawić w jego miejsce? Cokolwiek byle łatwo sprzedać auto Albo wpadnie B8 albo nic narazie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeyerBrown Opublikowano 21 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2016 Ja bym chętnie przeskoczył z bezdasznika na czterofurtkowego (mocnego ) sedana... masz może założony temat o swoim wozie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoJ@K Opublikowano 21 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2016 Panowie ma ktos zalozony na przodzie zderzak z S4 i do tego FMICa ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 21 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2016 Ja bym chętnie przeskoczył z bezdasznika na czterofurtkowego (mocnego ) sedana... masz może założony temat o swoim wozie? Mam:wink: Tapnięte z SGS5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeyerBrown Opublikowano 21 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2016 Dej linka... znaczy się poproszę Dobra, mam: http://a4-klub.pl/index.php?/topic/71794-b6-apb27-bit-quattro-shadow-lines-linerns-e-zloto-s4-sprzedam/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dydek1 Opublikowano 21 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2016 Pany, soczewki z a6 c7 podejda do bixa? Duza roznica pomiedzy ta z b8? I czy inny adapter pod nia trzeba zastosowqc czy podejdzie ta pod siczewke z b8? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frimuś Opublikowano 21 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2016 Chce ktoś same soczewki? Wysłane z mojego SM-G928F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg2505 Opublikowano 21 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2016 pytanko ,robi ktoś na forum gotowca do założenia fmic do 1.9 avf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi