H4mm3R Opublikowano 5 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2016 Pany mając PDC przód+tył dużo zostało jeszcze do rzeźby do podłączenia Homelinka? Z potrzebnych części mam tylko daszek, moduł to nie problem bo wala sie tego troche, reszta gratów to uchwyt który pewnie tylko w serwisie kupie. Wiązke do homelinka ktoś ma może, są jakieś gotowe?Ty głombie nie wiesz do kogo się udać? popraw się synek, bo znowu Ci zorganizuje hefta na ricardo H4mm3r, na Twoją wątrobe też przyjdzie pora, czekaj na swoją kolej Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Spoko do marca już dużo nie zostało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 5 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2016 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 5 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2016 wiem jak to sie skonczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 5 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2016 wiem jak to sie skonczy normalnie, tak jak zawsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 5 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2016 wiem jak to sie skonczynormalnie, tak jak zawsze szach mat Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki1 Opublikowano 5 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2016 (edytowane) Powitac Wszystko ok z obrotami, moca itp. a tu taki bład.... wiecie co gdzie jak???? No i czego dotyczy ten bład??? Dodam ze check nie swieci sie..... 1 Fault Found: 16891 - Idle Control System RPM: Higher than Expected. P0507 - 001 - Upper Limit Exceeded - Intermittent Edytowane 5 Października 2016 przez Marecki1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RicS3 Opublikowano 6 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2016 (edytowane) Panowie, nie ma ktoś wtyczki o nr 8L0 972 980? Jest to wtyczka od przycisku otwierania klapy bagażnika. A wygląda tak (druga wtyczka) Edytowane 6 Października 2016 przez RicS3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal1988Lodz Opublikowano 6 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2016 być może ja mam caly karton wtyczek mam i po tym numerze co napisales ta wtyczka pasuje jeszcze cos czegos innego Panowie ma ktoś numer do gwertego ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian92x Opublikowano 6 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2016 (edytowane) Panowie jest tu ktoś z okolic z Radomia? Szwagier chce kupić a6 c5 4.2, a mamy 350 kilometrów do miejscowosci Zwoleń. Może ktoś by obejrzał za flaszkę i porobił real foto? Edytowane 6 Października 2016 przez damian92x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoJ@K Opublikowano 6 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2016 Pany pod hebel 345 oslony trzeba wymieniac, czy nie koniecznie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekhxc Opublikowano 6 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2016 Pany pod hebel 345 oslony trzeba wymieniac, czy nie koniecznie? ja nie wymieniałem , co innego tył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoJ@K Opublikowano 6 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2016 Dzieki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek0502 Opublikowano 6 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2016 Czy w kabinie jest może jakiś "+" po alternatorze? I czy w miarę łatwo dostępny? Niedawno pytałem, ale nie mogę znaleźć.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 6 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2016 Chyba przy pedalach jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ra4al Opublikowano 6 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2016 (edytowane) Czy w kabinie jest może jakiś "+" po alternatorze? I czy w miarę łatwo dostępny? Niedawno pytałem, ale nie mogę znaleźć.... Do licznika idzie sygnał który pojawia się gdy jest ładowanie [gaśnie kontrolka ładowania] zielona kostka pin 14 bodajże Edytowane 6 Października 2016 przez Ra4al Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KewsonND Opublikowano 6 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2016 Panowie mam pytanie odnośnie swoich felg ponieważ nie rozumiem albo nie widzę problemu może któryś z was będzie potrafił określić szczerze sprawę Mam na sprzedaż ori felgi 17 cali lub chcę je zamienić (http://a4-klub.pl/index.php?/topic/372042-sprzedam-ori-felgi-audi-opony/) i teraz pytanie bo nie mogę ich za *uja sprzedać i nie wiem dlaczego gdy obok mnie sprzedają się inne koła jakiś nie znanych firm w podobnych cenach lub porysowane do odświeżania. Piszę szczerze dałem za same felgi 950 zł a chcę sprzedać/zamienić z oponami już za te 900 co jest nie tak?te felgi to jakieś gówno?a może nie warte ceny czy o co chodzi?powiedzta pany szczerze abym wiedział na czym stoje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek0502 Opublikowano 6 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2016 MOIM ZDANIEM te felgi nie pasują do b6... Wyglądają na tyle masywnie, że dobrze by wyglądały na np Q3... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
feniks Opublikowano 7 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 Nie wyglądają I jak dobrze kojarzę mają słabe ET w okolicy ~50. Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekhxc Opublikowano 7 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 powiedzta pany szczerze abym wiedział na czym stoje nie płacz wystaw gdzie indziej tez nie tylko forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 7 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 Czy w kabinie jest może jakiś "+" po alternatorze? I czy w miarę łatwo dostępny? Niedawno pytałem, ale nie mogę znaleźć.... Do licznika idzie sygnał który pojawia się gdy jest ładowanie [gaśnie kontrolka ładowania] zielona kostka pin 14 bodajże potwierdzam, niebieski kabelek. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi