vblpl Opublikowano 8 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2017 Siemka. Pytanie może trochę z d... Czy lewarek o numerze 8E0 011 031 D wchodzi do plastiku w bagażniku? Czym różni się ten lewarek od lewarka z końcówką D? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xsebo1 Opublikowano 8 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2017 Dobra osłona miski :-) Nic tylko zakładać :-D Wysłane z mojego E6553 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JawoR36 Opublikowano 9 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2017 Mam takie Recaro, niestety materiał na prawym fotelu nie wygląda już za ciekawie, związku z tym są dwie opcje : 1. Wymienić na taki jaki był 2. Wymienić wszystkie elementy z alcantary na inny kolor / materiał. Jakieś propozycje co do koloru / materiału? Nie ukrywam, że fotele mają być typowo na handel więc np fikuśny róż lub skóra z węża odpada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 9 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2017 Pogadaj z Kozą na ten temat. Opierniczy Ci je w dobrej monecie. Sporo materiałów ma teraz. Zawartość dodana 25 minutes later BTW tak na moje mało fachowe oko to jakby ogolić, wyprać i zaatakować parownicą tą alkantare to by była ok. Po co przeszywać skoro można ją naciągnąć ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muzin Opublikowano 9 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2017 Mam takie Recaro, niestety materiał na prawym fotelu nie wygląda już za ciekawie, związku z tym są dwie opcje : 1. Wymienić na taki jaki był 2. Wymienić wszystkie elementy z alcantary na inny kolor / materiał. Jakieś propozycje co do koloru / materiału? Nie ukrywam, że fotele mają być typowo na handel więc np fikuśny róż lub skóra z węża odpada Robiłem taki fotel, za ori alcantare plus obszycie siedziska ok 750zlWysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JawoR36 Opublikowano 9 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2017 4 godziny temu, szczuraz napisał: Pogadaj z Kozą na ten temat. Opierniczy Ci je w dobrej monecie. Sporo materiałów ma teraz. Zawartość dodana 25 minutes later BTW tak na moje mało fachowe oko to jakby ogolić, wyprać i zaatakować parownicą tą alkantare to by była ok. Po co przeszywać skoro można ją naciągnąć ? Dziurka już tam jest, na zdjęciach też jej nie widziałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 9 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2017 To zmienia postać rzeczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałA4 Opublikowano 9 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2017 (edytowane) Panowie który z tych zbiorników pasuje do 1.9 TDI AWX ? 1 http://allegro.pl/a4-b6-zbiornik-spryskiwa-ksenon-8e0955453-aq-al-am-i6467161239.html#thumb/1 2 http://allegro.pl/audi-a4-b6-b7-zbiornik-spryskiwaczy-xenon-s4-i6647331204.html 3 http://allegro.pl/zbiornik-spryskiwaczy-audi-a4-b6-8e0955453-af-ag-i6704160742.html#imglayer 4 http://allegro.pl/zbiornik-spryskiwaczy-xenon-audi-a4-b6-b7-i6668132097.html#thumb/1 Edytowane 9 Lutego 2017 przez MichałA4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JawoR36 Opublikowano 9 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2017 Jedyna jakakolwiek szansa to nr 3 AF/AG, ale trzeba by się upewnić czy to czasem nie 2.5. Cała reszta z osobnym zbiornikiem nie podejdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biggman Opublikowano 9 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2017 Ja mam AVF i wkładałem ten z jakby dodatkowym zbiorniczkiem w AWX nie jest przypadkiem tak samo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałA4 Opublikowano 9 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2017 (edytowane) No właśnie kurde powinno być to samo przecież AVF i AWX to to samo prawie, nie zmienili chyba nic w komorze silnika , ten z nr 3 to spotykałem w 1.8 t i 2.0 a te z dodatkowym zbiorniczkiem to widziałem właśnie w temacie o rezaniu sprysków do lamp tam kolega też miał 1.9 tdi avf-a chyba nawet i tam przypasował ten ze zbiornikiem dodatkowym. W archiwum allegro znalazłem takie coś: http://archiwum.allegro.pl/oferta/zbiorniczek-plynu-do-spryskiwaczy-audi-a4-b6-i3268314368.html Niby z 1.9 i ma dodatkowy zbiornik..... Edytowane 9 Lutego 2017 przez MichałA4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg2505 Opublikowano 9 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2017 2 godziny temu, JawoR36 napisał: Jedyna jakakolwiek szansa to nr 3 AF/AG, ale trzeba by się upewnić czy to czasem nie 2.5. Cała reszta z osobnym zbiornikiem nie podejdzie. Ja mam właśnie z doczepianym zbiorniczkiem tylko nie pamiętam numeru Wg mnie powinieneś brać z doczepianym zbiorniczkiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałA4 Opublikowano 9 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2017 Te z doczepianym mają w całkiem innym miejscu mocowana do karoserii więc na pewno się różnią i zamienne nie są... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafi10612 Opublikowano 9 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2017 3 napewno nie będzie pasował. 1 2 4 będą pasowały bo są doczepiane Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałA4 Opublikowano 9 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2017 No i dobra teraz trzeba tylko taki kupić i można spryski rezać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ra4al Opublikowano 9 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2017 Panowie mam dość nietypowy problem z 1.9TDi, turbo mi przeładowuje, ale tylko do okolicy 65*C temp. płynu, powyżej wszystko OK. Od razu napiszę, iż wiem to, gdyż mam wskaźnik doładowania w kabinie. Porobiłem logi, ale wg nich prócz tego że przeładowuje w tym przedziale co podałem, wszystko pozostałe jest OK. Mam co prawda program w nim zrobiony,ale problem pojawił się niedawno a jeżdżę już na nim 2 lata. Przepływka wyłączona programowo. Czyżby problem z podciśnieniem bo tylko to mi przychodzi do głowy?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoJ@K Opublikowano 9 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2017 Moze geo sie przycina? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ra4al Opublikowano 9 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2017 Tylko czemu tylko na zimnym?? Na ciepłym nie ma żadnego problemu, nawet przez ułamek sekundy nie przeładuje, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoJ@K Opublikowano 10 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2017 Hmmm, a moze jakis wezyk dziurawy, wlazi wilgoc, marznie i dlatego przeladuje na poczatku, a pozniej po rozgrzaniu, jak rozpusci to juz jest git ?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ra4al Opublikowano 10 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2017 Właśnie też tak zaczynam podejrzewać, bo geometria cięłaby się raczej cały czas... Czas wymienić wszystkie wężyki od podciśnień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi