Skocz do zawartości
IGNOROWANY

B6 DIVISION

Nosb

Rekomendowane odpowiedzi

Siemka.

Pytanie może trochę z d...

Czy lewarek o numerze 8E0 011 031 D wchodzi do plastiku w bagażniku? Czym różni się ten lewarek od lewarka z końcówką D?

• Odpowiedzi 86 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jozek726

5807

• Wandej

4734

• wladi

3818

• kaju

3324

Top użytkownicy w tym temacie

Mam takie Recaro, niestety materiał na prawym fotelu nie wygląda już za ciekawie, związku z tym są dwie opcje :
1. Wymienić na taki jaki był
2. Wymienić wszystkie elementy z alcantary na inny kolor / materiał.
Jakieś propozycje co do koloru / materiału? Nie ukrywam, że fotele mają być typowo na handel więc np fikuśny róż lub skóra z węża odpada :decayed:

recaro.png

Pogadaj z Kozą na ten temat. Opierniczy Ci je w dobrej monecie. Sporo materiałów ma teraz. :wink:

Zawartość dodana 25 minutes later

BTW tak na moje mało fachowe oko to jakby ogolić, wyprać i zaatakować parownicą tą alkantare to by była ok. Po co przeszywać skoro można ją naciągnąć ?

Mam takie Recaro, niestety materiał na prawym fotelu nie wygląda już za ciekawie, związku z tym są dwie opcje :
1. Wymienić na taki jaki był
2. Wymienić wszystkie elementy z alcantary na inny kolor / materiał.
Jakieś propozycje co do koloru / materiału? Nie ukrywam, że fotele mają być typowo na handel więc np fikuśny róż lub skóra z węża odpada :decayed:

recaro.png

Robiłem taki fotel, za ori alcantare plus obszycie siedziska ok 750zlf42963c466db1f6ff98fa7293cc8797b.jpg3ca8248c235165fe48424953afb627b5.jpg

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

4 godziny temu, szczuraz napisał:

Pogadaj z Kozą na ten temat. Opierniczy Ci je w dobrej monecie. Sporo materiałów ma teraz. :wink:

Zawartość dodana 25 minutes later

BTW tak na moje mało fachowe oko to jakby ogolić, wyprać i zaatakować parownicą tą alkantare to by była ok. Po co przeszywać skoro można ją naciągnąć ?

Dziurka już tam jest, na zdjęciach też jej nie widziałem ;)

Jedyna jakakolwiek szansa to nr 3 AF/AG, ale trzeba by się upewnić czy to czasem nie 2.5. Cała reszta z osobnym zbiornikiem nie podejdzie.

Ja mam AVF i wkładałem ten z jakby dodatkowym zbiorniczkiem w AWX nie jest przypadkiem tak samo?

No właśnie kurde powinno być to samo przecież AVF i AWX to to samo prawie, nie zmienili chyba nic w komorze silnika , ten z nr 3 to spotykałem w 1.8 t i 2.0 a te z dodatkowym zbiorniczkiem to widziałem właśnie w temacie o rezaniu sprysków do lamp tam kolega też miał 1.9 tdi avf-a chyba nawet i tam przypasował ten ze zbiornikiem dodatkowym.

W archiwum allegro znalazłem takie coś:

http://archiwum.allegro.pl/oferta/zbiorniczek-plynu-do-spryskiwaczy-audi-a4-b6-i3268314368.html

Niby z 1.9 i ma dodatkowy zbiornik.....

Edytowane przez MichałA4

2 godziny temu, JawoR36 napisał:

Jedyna jakakolwiek szansa to nr 3 AF/AG, ale trzeba by się upewnić czy to czasem nie 2.5. Cała reszta z osobnym zbiornikiem nie podejdzie.

Ja mam właśnie z doczepianym zbiorniczkiem tylko nie pamiętam numeru 

Wg mnie powinieneś brać z doczepianym zbiorniczkiem 

Te z doczepianym mają w całkiem innym miejscu mocowana do karoserii więc na pewno się różnią i zamienne nie są...

3 napewno nie będzie pasował. 1 2 4 będą pasowały bo są doczepiane

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

Panowie mam dość nietypowy problem z 1.9TDi, turbo mi przeładowuje, ale tylko do okolicy 65*C temp. płynu, powyżej wszystko OK.

Od razu napiszę, iż wiem to, gdyż mam wskaźnik doładowania w kabinie. Porobiłem logi, ale wg nich prócz tego że przeładowuje w tym przedziale co podałem, wszystko pozostałe jest OK.
Mam co prawda program w nim zrobiony,ale problem pojawił się niedawno a jeżdżę już na nim 2 lata. Przepływka wyłączona programowo.

Czyżby problem z podciśnieniem bo tylko to mi przychodzi do głowy??

Tylko czemu tylko na zimnym?? Na ciepłym nie ma żadnego problemu, nawet przez ułamek sekundy nie przeładuje,

Hmmm, a moze jakis wezyk dziurawy, wlazi wilgoc, marznie i dlatego przeladuje na poczatku, a pozniej po rozgrzaniu, jak rozpusci to juz jest git ?! 

Właśnie też tak zaczynam podejrzewać, bo geometria cięłaby się raczej cały czas...

Czas wymienić wszystkie wężyki od podciśnień.