grzes283 Opublikowano 17 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2017 Siema, pytanie do czarnych sufitow..:-) Żeby zmienić poszycie słupka B, gdzie muszę pas odkręcić? Przy fotelu, czy na dole przy słupku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałA4 Opublikowano 17 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2017 (edytowane) 1 godzinę temu, Falcone napisał: Panowie czy zderzak tylni od sedana sline 2.5 tdi podejdzie bez problemu do 1.8t? Wysłane z mojego PE-TL10 przy użyciu Tapatalka Trochę nie bardzo, w 2.5 TDI wydech masz schowany za zderzakiem , a w 1.8 T tłumiki wychodzą na zewnątrz, do 1.8T podejdzie Ci zderzak od: - 1.8 T s-line -3.0 s-line - s4 b6 taki w którym są dwa otwory na tłumiki końcowe ,oczywiście sedan/avant nie są zamienne. Poniżej masz linki do aukcji ze zderzakami s-line: 1.6 PB/2.0 PB http://allegro.pl/zderzak-tyl-sline-s-line-audi-a4-b6-lx7z-kombi-pdc-i6690209975.html 1.8 PB/3.0 PB http://allegro.pl/audi-a4-b6-sedan-s-line-zderzak-tyl-kolor-ly7w-i6685730124.html 1.9 TDI/2.5 TDI http://allegro.pl/audi-a4-b6-sedan-s-line-zderzak-tyl-tylny-i6655119224.html Edytowane 17 Lutego 2017 przez MichałA4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mnaso Opublikowano 17 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2017 Panowie aby dostać się do przekaźnika świeć żarowych, muszę ściągnąć podszybie i ramiona wycieraczek? Czy jest inny sposób? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GreGoriO Opublikowano 17 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2017 Wystarczy zdjąć lewe ramię. Dwie śruby pokrywy komputera odkręcisz giętką przedłużką. Trzy pozostałe są z przodu więc żaden problem. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mnaso Opublikowano 17 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2017 Dzięki za info, jutro będę działał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek0502 Opublikowano 18 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2017 Hej, Czy istnieje polsko języczny odpowiednik wiki z ross tech? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg2505 Opublikowano 18 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2017 Panowie co może się dziać , że nie mogę dodać odpowiedzi w tematach ,ani na pw na kompie , a na telefonie bez problemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodziak22 Opublikowano 18 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2017 5 minut temu, greg2505 napisał: Panowie co może się dziać , że nie mogę dodać odpowiedzi w tematach ,ani na pw na kompie , a na telefonie bez problemu też tak miałem dzisiaj przez jakiś czas teraz jest ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg2505 Opublikowano 18 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2017 U mnie tak już od 2 dni jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 18 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2017 Dnia 17.02.2017 o 09:00, grzes283 napisał: Siema, pytanie do czarnych sufitow..:-) Żeby zmienić poszycie słupka B, gdzie muszę pas odkręcić? Przy fotelu, czy na dole przy słupku? przy fotelu odepnij klamrę. fotel max do góry i jak się dobrze palcem zaprzesz, to wyskoczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzes283 Opublikowano 19 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2017 12 godzin temu, kaju napisał: przy fotelu odepnij klamrę. fotel max do góry i jak się dobrze palcem zaprzesz, to wyskoczy Podziękował ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongod Opublikowano 19 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2017 Panowie wymieniłem czujnik g28 i dalej samochód nie odpala i nadal jest jego błąd. 16706 no signal/comunication. Co może jeszcze być nie tak? Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 19 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2017 Godzinę temu, bongod napisał: 16706 no signal/comunication. tu masz odpowiedź. Twój może być dobry, sprawdź po kolei jego instalację... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongod Opublikowano 19 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2017 Kurcze tylko jak to zrobić miernik mam ale jakie wartości mają być na pinach to już tego nie wiem. Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki1 Opublikowano 19 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2017 Panowie mam pytanie.... Mam do czyszczenia miske oleju w swoim 1.8t BFB dodatkowo chciałbym zmienic napinacz i łancuch pompy oleju.... tylko pytanie jak zdjac łancuch, rozrzad trzeba rozpinac??? Moze ktos to robił i ma jakies zdjecia albo naprowadzi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
secio84 Opublikowano 19 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2017 Panowie mam pytanie.... Mam do czyszczenia miske oleju w swoim 1.8t BFB dodatkowo chciałbym zmienic napinacz i łancuch pompy oleju.... tylko pytanie jak zdjac łancuch, rozrzad trzeba rozpinac??? Moze ktos to robił i ma jakies zdjecia albo naprowadzi... Rozrząd do zrzucenia potem dopiero jest łańcuszek od pompy.naciepane z kalkulatora S7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki1 Opublikowano 19 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2017 A jak mi lekko słychac łancuszek (takie szumienie) i słysze ze to od pompy oleju to winny bedzie łancuszek czy napinacz??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
secio84 Opublikowano 19 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2017 Raczej łancuch. Ale z reguły wymienia się kpl naciepane z kalkulatora S7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjoern Opublikowano 19 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2017 a dzwoni Ci po nocy na porannym rozruchu? Jak zadzwoni sekundę a potem cisza i na ciepłym nie trze o pokrywę to można jeździć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki1 Opublikowano 19 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2017 Kolego nie spij.... mówimy o pompie oleju Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi