Skocz do zawartości
IGNOROWANY

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam mam pytanko odnośnie przycisków z konsoli, gdzies kiedys widzialem różne przyciski jak np z nadrukiem rs4, funk i inne wiecie może gdzie takie dostane w PL?

Edytowane przez rosiaksdz
  • Odpowiedzi 86 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jozek726

5807

• Wandej

4734

• wladi

3818

• kaju

3324

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
4 godziny temu, MAJKI napisał:

A jak wygląda u Was złącze elastyczne wydechu ja tak miałem w b7 że dziurawe nie było ale zewnetrznie zerwana siatka w jednym miejscu i przenosiło drgania

Wysłane z mojego LG-V490 przy użyciu Tapatalka

Nowe, z reszta juz chyba trzecie :) 

Opublikowano

Turzol jeśli jest możliwość daj numer na Pw opowiem Ci co ja zrobiłem z tym trzęsieniem [emoji848] chce się podzielić informacji bo chyba mamy podobny problem

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Opublikowano (edytowane)

Powitac

Panowie mam pytanie zwiazane z klimatyzacja... ktos wie jakie powinno byc cisnienie w układzie w grupie 001, chyba 4 okienko????

U mnie przy temp. na zewnatrz 4* pokazuje w trybie ECON 3bary, natomiast po wyłaczeniu trybu ECON wzrasta do 7 barów po czym pokazuje 4-5bar 

Czy temp zewnetrzna robi jakas roznice... tzn. wieksze cisnienie w układzie??

Pytam bo nigdy nie wsłuchiwałes sie w prace klimy, ale mam wrazenie ze na jałowym (760rpm) słysze CICHĄ prace sprezarki tj. tłoki pracowały.... jazda na obrotach nie powoduje głosniejszej pracy sprezarki.... po właczeniu trybu econ nie słychac tego....

Edytowane przez Marecki1
Opublikowano
7 godzin temu, Karol89 napisał:

Turzol jeśli jest możliwość daj numer na Pw opowiem Ci co ja zrobiłem z tym trzęsieniem emoji848.png chce się podzielić informacji bo chyba mamy podobny problem

To moze napisz tutaj, bo pewnie nie jeden boryka sie z problemem drgań w tdi ...:decayed:

Opublikowano
12 godzin temu, turzol napisał:

Nowe, z reszta juz chyba trzecie :) 

Czy uszkodzenie / rozszczelnienie tego złącza może skutkować zapachem spalin w kabinie?

Opublikowano

Jak najbardziej.

Opublikowano
Turzol jeśli jest możliwość daj numer na Pw opowiem Ci co ja zrobiłem z tym trzęsieniem [emoji848] chce się podzielić informacji bo chyba mamy podobny problem

To moze napisz tutaj, bo pewnie nie jeden boryka sie z problemem drgań w tdi ...:decayed:

Zgadza się, pisz śmiało. Sam mam ten problem.
Opublikowano
Godzinę temu, Maciek0502 napisał:

Czy uszkodzenie / rozszczelnienie tego złącza może skutkować zapachem spalin w kabinie?

Smrod spalin/oleju mozesz miec tez od przepuszczajacego EGRa. 

Opublikowano

Panowie takie pytanko , bo za miesiac szykuje mi się swap quattro i do tego większy hebel na tył .

Normalnie mam 245 albo 255 ori na tyle , będe chciał wrzucić 288mm na tył i nie mam pojęcia czy w razie W kupować normalne linki pod stare heble , które ponoć trzeba wypinać z haczyków ,bo są za krótkie czy może jakieś inne dłuższe od np b7 2.0tfsi Q w których 288mm na tyle było serią ? Jak wy robicie ? :D

Opublikowano (edytowane)

u mnie w ośce linki pasują pod 288 ,nic nie wypinałem

Edytowane przez greg2505
Opublikowano
4 minuty temu, greg2505 napisał:

u mnie w ośce linki pasują pod 288 ,nic nie wypinałem

Dziwne , sporo osób pisze że brakuje 1-2cm :D ale dobrze wiedzieć , pozdr

Opublikowano

nie wiem jak w Q ,ale u mnie jest ok, wypinałem jedną stronę przy montażu ,ale później weszła na swoje miejsce

Opublikowano
7 minut temu, greg2505 napisał:

nie wiem jak w Q ,ale u mnie jest ok, wypinałem jedną stronę przy montażu ,ale później weszła na swoje miejsce

No to jeszcze jakby ktoś z Q sie wypowiedział to byłbym wdzięczny :P

Opublikowano

Brakuje cm ale do hebli z S4 300mm.

Opublikowano
Brakuje cm ale do hebli z S4 300mm.

A to 288mm będzie na styk :D dzięki pozdr

Opublikowano

pasuje wszystko to samo p&p

Opublikowano

59110a5942707520.jpg

f0e74e959fac233d.jpg

Panowie jak lepiej z czy bez anteny dachowej ?

f23fdd198cddf883.jpg

3b566bc8a6ef251b.jpg

Opublikowano

jeśli mam być tylko dla ozdoby to ja bym nie zakładał, chętnie bym u siebie to zlikwidował ,ale niestety dziura by została