Skocz do zawartości
IGNOROWANY

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
4 godziny temu, tomekhxc napisał:

Na trzezwo ta rozmowa? :grin:

Co z tego że na trzeźwo jak normalnego tu nie uświadczysz... :kox:

• Odpowiedzi 86 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jozek726

5807

• Wandej

4734

• wladi

3818

• kaju

3324

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
2 godziny temu, rrrudy25 napisał:

Brałem od goscia z all..."Estd" sr wew 4mm jest tak w sam raz,ale trójkę tez naciagniesz emoji6.png

Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka

W sam raz" wedlug mnie to jest 3.5mm :whistling:

Opublikowano

Panowie jakby ktoś miał to szukam schowka pod zmieniarke i lodówke w kolorze soul stan najlepiej perfect i z całym zawiasem.

Opublikowano
3 godziny temu, rrrudy25 napisał:

Brałem od goscia z all..."Estd" sr wew 4mm jest tak w sam raz,ale trójkę tez naciagniesz emoji6.png

Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka

Godzinę temu, KoJ@K napisał:

W sam raz" wedlug mnie to jest 3.5mm :whistling:

dziękuje panowie :)

Opublikowano

Panowie wejda opony 215/35/19 na bbs speedline z a5? duzy będzie naciąg?

Opublikowano (edytowane)

Na Pompei-e ? Jaka szerokosc felgi ? Czyzby 9J ? A naciąg to zależy od opony, jedne naciągają sie bardziej inne mniej.

Edytowane przez KoJ@K
Opublikowano

szczerze nie pamiętam ile cali ale musialem dokupić dystanse bo nie chciały wejść do b6 wadzily o zwrotnice.

Opublikowano

Zna ktoś dobre źródło do pobrania etki na działajacym windows 10 ? W online jest troszke ograniczone

Opublikowano
2 godziny temu, Rafal1988Lodz napisał:

szczerze nie pamiętam ile cali ale musialem dokupić dystanse bo nie chciały wejść do b6 wadzily o zwrotnice.

No to tak bez podania tego parametru szerokosci to nie da rady Ci podpowiedziec, jak bedzie wygladala opona na feldze.

To tak jak by wiesz, zapytac "panowie czy te buty najki beda na mnie dobre i czy zmieszcze noge, jak zaloze grubsze skarpetki"  :naughty:

Opublikowano

spoko sprawdze kola i napisze :) dzięki.

Opublikowano
7 minut temu, Rafal1988Lodz napisał:

spoko sprawdze kola i napisze :) dzięki.

U mnie tak to wyglądało na Stylingach: 9J i 215/35 Accelera PHI

gwCdmcd.jpg

Opublikowano

szukam uchwytu na tablet 10" pod zagłówek ktoś coś poleci ? ma ktoś coś takiego u siebie ?

Opublikowano
50 minut temu, pajda napisał:

szukam uchwytu na tablet 10" pod zagłówek ktoś coś poleci ? ma ktoś coś takiego u siebie ?

http://tabletoid.pl/uchwyty-samochodowe/227-uchwyt-samochodowy-na-tablet-na-zaglowek-fotela

Nie wiem czy preferujesz preferujesz plastikowy

Opublikowano

myślę , że tutaj tak bardzo nie wyróżniaja się na tle innych, bo tak naprawde zwykly uchwyt i mocowanie . Także wiekszosc bedzie dobra

Opublikowano

Szukam gratów do montażu PDC z przodu, wiązkę sterownik 8-kanałowy, głośniczek, panel + przycisk, ma ktoś na sprzedaż ? 

Opublikowano

Mam glosniczek

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Kurde, panowie, dramat mam z autem, strzelił chyba któryś wąż od wspomagania i na 100km muszę dolewać 0.5l płynu do wspomagania :grin:

Z tego co zauważyłem to po prawej stronie tam skąd idą przewody z pompy do wspomagania jest kałuża płynu do wspomagania, możliwe, żeby sam z siebie tak o strzelił ten przewód przy przekładni?

Opublikowano

Kanał i zobacz czy nie puszcza Ci na opaskach od chłodniczki płynu. Mi tam ostatnio też uciekało. Nowe opaski i skrócenie wężyków na zmęczonej powierzchni i suchutko jak pieprz. 

Druga sprawa mógł puścić wąż od pompy do magla - zobacz czy ta otulina nie napuchła, czy nie czuć pod nią płynu...