Skocz do zawartości
IGNOROWANY

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
7 minut temu, Maciek02 napisał:

Koledzy chcialbym pilnie kotakt do kogos kto super zna sie na turbosprezakach... chcialbym tez pogadac z kims kto ma u siebie w AVF turbo czy to z BRD czy gtb1756 z 2.7 tdi

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

krzysiek1606

• Odpowiedzi 86 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jozek726

5807

• Wandej

4734

• wladi

3818

• kaju

3324

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Siema.

Panowie pytanie natury technicznej. Jak to jest z tym wypalaniem DPFu? Czy jeżeli zacznie się procedura wypalania, a my ją przerwiemy to grozi uszkodzeniem silnika, czy po postu rujnujemy sam DPF?

Ktoś mi mówił o nadwyżce paliwa, która ścieka do silnika i miesza się z olejem gdy wypalanie jest przerwane......Jak to wygląda w rzeczywistości?

Opublikowano

Pany, ulterki N1-90RS, z jaką średnicą kielicha kupić do BFB? 60mm??

Opublikowano

Kto na forum zajmuje się jeszcze obszywaniem kierownic/ręcznych/gałek? Reggi od dawna nie wchodził na forum, zajmuje się dalej tym?

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, trepek napisał:

Kto na forum zajmuje się jeszcze obszywaniem kierownic/ręcznych/gałek? Reggi od dawna nie wchodził na forum, zajmuje się dalej tym?

Tu go łap.

Edytowane przez afroo.
Opublikowano

Panowie wiecie może jakie nadkola ( te szmaty) będą pasowały do a4 b6 po zmianie zderzaka przedniego  ze zwykłej wersji na s-line ? W starych brakuje jakieś 2cm materiału żeby było idealnie , myślałem żeby zapodać od S4 co myślicie ?

Opublikowano
Godzinę temu, trepek napisał:

Jak chcesz to reczny moge ci zalatwic obszyt jak w RS4

Opublikowano
10 minut temu, rafi10612 napisał:

Jak chcesz to reczny moge ci zalatwic obszyt jak w RS4

Chciałbym wszystko razem obszyć aby uniknąć sytuacji, że te elementy miałyby inne odcienie skóry (obszycie szara skora).

Opublikowano

Z szara skóra jest problem. Ciężko coś podobnego znalezc

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

Opublikowano
Godzinę temu, afroo. napisał:

Tu go łap.

Nie wkleił się link. ; \

www.bmcustoms.pl

Opublikowano

Koledzy szukam lewarka żaby nie tylko do podnoszenia samochodu i zastanawiam się na taką: http://allegro.pl/lewarek-zaba-podnosnik-2-5t-kobylki-podpory-3t-i6846778462.html

Można kupić już za 100zł ale zastanowiło mnie czy warte byłyby też te podpórki i żeby dopłacić te parę złotych?

Opublikowano
Koledzy szukam lewarka żaby nie tylko do podnoszenia samochodu i zastanawiam się na taką: http://allegro.pl/lewarek-zaba-podnosnik-2-5t-kobylki-podpory-3t-i6846778462.html

Można kupić już za 100zł ale zastanowiło mnie czy warte byłyby też te podpórki i żeby dopłacić te parę złotych?

Kobyłka jak najbardziej na plus wg mnie.

A te lewarki są troche słabe, bo nisko podnoszą. Lepiej dołożyć i kupic wieksza żabę gdzie machniesz kilka razy i auto w górze, a na tych małych trzeba nie raz cos podkladac pod lewar zeby kolo zdjąć... Zależy oczywiście od terenu, ja mam taki i wg mnie słaba opcja.

Opublikowano
Kobyłka jak najbardziej na plus wg mnie.
A te lewarki są troche słabe, bo nisko podnoszą. Lepiej dołożyć i kupic wieksza żabę gdzie machniesz kilka razy i auto w górze, a na tych małych trzeba nie raz cos podkladac pod lewar zeby kolo zdjąć... Zależy oczywiście od terenu, ja mam taki i wg mnie słaba opcja.

No akurat mam teren utwardzony gdzie użwałbym żaby. Zarzucisz kolego jakimś linkiem?

Wysłane z mojego HTC Desire 820 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Ja głównie zaopatruje sie w pobliskich sklepach, takze linkiem nie wspomoge.
Kobyłki brałam w JULA i są eleganckie, a lewarka juz nie pamietam gdzie, bo dlugo go mam i nie mogę sie zebrać z wymiana na ten wiekszy [emoji4]

Opublikowano

Ja mam cos takiego:

http://www.allegro.pl/ShowItem2.php?item=6695678015

Kupilem go ze względu na możliwość podjechania nim pod dosyć niskie auta. Mam go juz pare lat i jestem z niego zadowolony. :thumbup1: kiedyś (w sumie przez zapomnienie) zostawiłem na nim auto na całą noc i utrzymał je na ~ tej samej wysokości.

Opublikowano
Dnia 12.06.2017 o 09:11, jedrekx napisał:

Pany, ulterki N1-90RS, z jaką średnicą kielicha kupić do BFB? 60mm??

nikt nic?

Opublikowano

4 godziny temu, jedrekx napisał:

nikt nic?

Bierz 55mm

Panowie potrzebuje nr wtyki do zarobienia pinami z włacznika start z audi tts 8S1905217A...Pomoze ktos?

Opublikowano

Do avf brałem 55mm

Opublikowano

Panowie wala mi się nowy moduł świateł dziennych SD2 od Kogiela. 

Jak jest ktoś chętny to PW 

Oddam za 30 zł

http://CAM03958.jpg

Opublikowano
21 godzin temu, dydek1 napisał:

Bierz 55mm

18 godzin temu, greg2505 napisał:

Do avf brałem 55mm

dzięki :hi: