Skocz do zawartości
IGNOROWANY

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pare miechow temu dzwoniłem do niego bo miał pare gratów do sprzedania [emoji22],przykra sprawa

Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka

• Odpowiedzi 86 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jozek726

5807

• Wandej

4734

• wladi

3818

• kaju

3324

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
2 godziny temu, C4NC3R napisał:

koj@k, chciałem napisać że nie kupię 3ciej b6 ale... kupiłem sedana w quattro i manualu

Coś tam wiem na temat trzeciej B6 :decayed:

Poka poka :eusathink:

Opublikowano

nie ma co pokazywać. angol na dawce i części. 

Opublikowano
W dniu 30.09.2017 o 16:37, andr3i napisał:

dzis po polnocy dowiedzialem sie od rodziny MICHALA(MISZKA) ze nasz kolega nie zyje, od niedzieli nie wrocil do domu, poszukiwala go rodzina,znajomi i policja
szok normalnie i nie dowierzanie :o:(

nie było czasami poszukiwań na fb? kojarzy mi się auto z jego tablicami z IRL...

Opublikowano
2 godziny temu, kaju napisał:

nie było czasami poszukiwań na fb? kojarzy mi się auto z jego tablicami z IRL...

było :wink:

Opublikowano

Siemanko Panowie , dziś skończył mi się jeden żarnik w bixie z tego co zobaczyłem to siedzi tam D1S, znając moje szczęście:decayed: to za chwilę poleci drugi więc za pewne trzeba się zaopatrzyć w nowy komplet , powiedzcie mi ,co teraz się kupuje jaką firmę wybrać i w ogóle  oraz jaką barwę powinny mieć żarniki żeby było ok , zależy mi na dobrze oświetlonej drodze i żeby nie świeciło na żółto...?

Obecnie siedzą w lampach jakieś Philipsy ....

Opublikowano

kolega H4mm3r sprzedaje ,masz w dziale sprzedam b6/b7

Opublikowano

:hi:

Panowie czy da radę w jakiś sposób ogarnąć żeby w B6 z ori bixenonem i MCE od B7 na długich świeciły również h7? Mam u siebie ori bixa i w sumie świeci ok ale wczoraj polatałem w nocy ojca B5 gdzie niedawno robiony był  bixenon na soczewce intemo + h7 na długich i jest kolosalna różnica szczególnie  na długich, dlatego  żeby na razie nie bawić się w zmianę soczewki chciałbym żeby chociaż te h7 trochę doświetliły drogę jeśli da się to zrobić  ;) 

• Pomoc techniczna 1
Opublikowano

przy drl będzie Ci kładło przesłonę (jeśli masz na h7), ale to w niczym nie przeszkadza. w lampach masz rozwód między zasilaniem przesłony a h7. połącz to razem i daj znać czy nie masz błędu na fisie.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Opublikowano

michal mam nowe bosche d1s przez pomylke kupione nie zakładane nowe. jak bys był zainteresowany pisz pw.

Opublikowano

Mam wiązkę od woszu pod kamerę i tv. Oddam za 400

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Najpierw sprawdz leda czy obsluzy kamerke :cool1:

Opublikowano
3 godziny temu, dydek1 napisał:

Panowie , jakiego modułu potrzebuje aby przypisac ta kamerke do leda?

http://ali.pub/1w5fn9

Tylko przy wyborze zaznacz sobie opcje druga, ta bezprzewodowa wireles, nie trzeba kabla ciągnąć, prąd z wycieraczki a + po wstecznym z MCE

Opublikowano
Godzinę temu, KoJ@K napisał:

Najpierw sprawdz leda czy obsluzy kamerke :cool1:

A ty bierzesz te elektr klapę? Podjezdzaj i zabieraj bo mi leży a szkoda tego:grin: kup dobra whiski i załatwione, nie będziemy się za kasę wymieniać :wink:

Opublikowano

No przeciez pisałem Ci esemeski to mi nie odpisujesz :bicz2: :ranting:

Opublikowano
8 minut temu, KoJ@K napisał:

No przeciez pisałem Ci esemeski to mi nie odpisujesz :bicz2: :ranting:

Faktycznie :facepalm:

zalatany jestem i dlatego 

Pisz kiedy możesz a jeżdżę na basen często na kosztowy to wiesz, zawsze możesz podjechać 

jutro masz czas z rana ? 9-10?

Opublikowano

Zobaczymy jak rano bedzie z Córą, bo chora jest od poniedziałku, antybio bierze i mało co przechodzi :facepalm: więc jak coś to rano się spiszemy :cool1:

Opublikowano
8 minut temu, KoJ@K napisał:

Zobaczymy jak rano bedzie z Córą, bo chora jest od poniedziałku, antybio bierze i mało co przechodzi :facepalm: więc jak coś to rano się spiszemy :cool1:

Jak nie zapomnę wrzucę to do auta i tyle, jak co to pisz

Opublikowano
Faktycznie :facepalm:
zalatany jestem i dlatego 
Pisz kiedy możesz a jeżdżę na basen często na kosztowy to wiesz, zawsze możesz podjechać 
jutro masz czas z rana ? 9-10?
Kosztowy w mysło?
Jak tak to nie daleko mnie