Skocz do zawartości
IGNOROWANY

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
32 minuty temu, grzes283 napisał:

Siemano......komis Plaza w Płocku - jakieś opinie znacie?

Koleś ma cztery audice i sensownie gada, ale to Płock:-)

Zmiana auta się szykuje?

• Odpowiedzi 86 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jozek726

5807

• Wandej

4734

• wladi

3818

• kaju

3324

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Nie, moja kolubryna śmiga aż miło. Dopchałem ją troszkę, więc inne autko ;-)) Kolega szuka już jakiś czas. Ten akurat ma dosłownie wszystko, co on chce. Ale ja z kolei jestem sceptyczny do takich komisów, dlatego pytam na forum. Może ktoś miał z nimi jakieś doświadczenia.

Nie można dać się zwariować. Tym sposobem, to nigdy auta się nie kupi...albo nie pasuje wyposażenie, albo miejsce zakupu.

Opublikowano

Witam mam pytanie jest ktoś kto przerabial ramki zmiany biegów z automatu na manual? I by mi zrobił bym wysłał dwie ramki i zapłacił oczywiście. 

Pozdrawiam 

Opublikowano
W dniu 15.06.2018 o 08:26, grzes283 napisał:

Nie, moja kolubryna śmiga aż miło. Dopchałem ją troszkę, więc inne autko ;-)) Kolega szuka już jakiś czas. Ten akurat ma dosłownie wszystko, co on chce. Ale ja z kolei jestem sceptyczny do takich komisów, dlatego pytam na forum. Może ktoś miał z nimi jakieś doświadczenia.

Nie można dać się zwariować. Tym sposobem, to nigdy auta się nie kupi...albo nie pasuje wyposażenie, albo miejsce zakupu.

Najlepiej podjechać i sprawdzić. Niestety z komisami to ciężko, ale nie każdy to oszust. Niech sprawdzi kanał na YT "Moto Doradca". Jest tam kilka fajnych porad jak już przez telefon wybadać ofertę

Opublikowano
W dniu 15.06.2018 o 08:26, grzes283 napisał:

A jak tam twoje 2.0 daje rade? Masz wątek ze swoją a6?

Opublikowano (edytowane)
3 godziny temu, pajda napisał:

A jak tam twoje 2.0 daje rade? Masz wątek ze swoją a6?

170 w multi i na oponie 245, to sobie wyobraź jaka to rakieta...hahahah, ale ogólnie jestem bardzo zadowolony. Stosunkow elastyczny i cichy silnik, wrzucę na sport to nawet fajnie ryczy, jak na klekota ?

Jakby jeździł na D, jak na S, to było by super ?

Ale ogólnie polecam 2.0 CR, nawet w multi....

Wątku nie mam, musze się zebrać i założyć.

Edytowane przez grzes283
Opublikowano
22 minuty temu, grzes283 napisał:

170 w multi i na oponie 245, to sobie wyobraź jaka to rakieta...hahahah, ale ogólnie jestem bardzo zadowolony. Stosunkow elastyczny i cichy silnik, wrzucę na sport to nawet fajnie ryczy, jak na klekota ?

Ostatnio widziałem test A6C7FL z tym połączeniem. Na autobanie pali tyle co nic. Do spokojnych wypadów w trasy to chyba najlepsze połączenie. 

Opublikowano
Godzinę temu, grzes283 napisał:

No to czekam na wątek , na pewno zajrzę coś tam porobił ciekawego .

A jak spalanie?

Opublikowano
2 godziny temu, Sedrak Dan napisał:

Ostatnio widziałem test A6C7FL z tym połączeniem. Na autobanie pali tyle co nic. Do spokojnych wypadów w trasy to chyba najlepsze połączenie. 

Mój w trasie pali 7 litrów, po mieście około 8,5-9 wszystko normalna jazda. Więcej dawania w pędzel, aniżeli eko driving ?

Opublikowano
13 godzin temu, grzes283 napisał:

Mój w trasie pali 7 litrów, po mieście około 8,5-9 wszystko normalna jazda. Więcej dawania w pędzel, aniżeli eko driving ?

Myślę, że spokojnie da się wynik poprawić :) ja akurat jeżdżę głównie eco, a od czasu do czasu redukcja i do 5.500 :)

Opublikowano

Panowie potrzebuje namiar na kolegę, który wykonuje takie blaszki do zacisków tył.

b1.jpg

b2.jpg

O ile dobrze ustaliłem to nazywa się Łukasz Zawadzki bodajże i jest zarejestrowany u nas na forum. Gdyby ktoś kojarzył, to proszę  o info na pv.

Opublikowano

Panowie kto na forum może sprawdzić i potwierdzić historię serwisową auta? 

Opublikowano

@stanley jeśli nie pomyliłem nick'u

Opublikowano

Panowie czy w B7 da radę wymienić obudowę kluczyka?  (szukam wątku ale nie mogę nic znaleźć)

Opublikowano

Potrzebuje opisu każdego pinu climatronica . Nie moge znaleźć na forum a wiem, że ktoś dodał post 

Opublikowano

pany nie wala się komuś emblemat na przedni grill OOOO z całymi zaczepami?

Opublikowano
22 godziny temu, staniek napisał:

@stanley jeśli nie pomyliłem nick'u

Podziękował :hi:

Opublikowano

Witam . Mam pilna prośbę potrzebuje albo opis kabli albo schemat który za co odpowiada do lamp bixenon a4 b6 ( głownie chodzi mi który kabel/kable odpowiada/ją za kierunki )

Bedę bardzo wdzięczny !!!

Pozdrawiam

Opublikowano

Siemano, czy ktoś z Was jeździł Superbem 1.4 benzyna 150 KM?

Mocno rozważamy zakup nowego auta i 1.8 już nie będzie produkowany, a 2.0 za wysoka cena. Na ropniaki mają rabaty, ale 2.0 190 KM nawet po rabatach na seryjnym wyposażeniu wychodzi zbyt dużo. Alternatywą ma być w przyszłym roku 1.5 benz. 150 koni, ale nie wiem jak to się będzie sprawowac z taką budą.

Opublikowano

Jeździłem superbem 1.6 105 koni i szału nie było. W mieście jako tako ale trasa to tragedia.