pajda Opublikowano 15 Czerwca 2018 Opublikowano 15 Czerwca 2018 32 minuty temu, grzes283 napisał: Siemano......komis Plaza w Płocku - jakieś opinie znacie? Koleś ma cztery audice i sensownie gada, ale to Płock:-) Zmiana auta się szykuje?
grzes283 Opublikowano 15 Czerwca 2018 Opublikowano 15 Czerwca 2018 Nie, moja kolubryna śmiga aż miło. Dopchałem ją troszkę, więc inne autko ;-)) Kolega szuka już jakiś czas. Ten akurat ma dosłownie wszystko, co on chce. Ale ja z kolei jestem sceptyczny do takich komisów, dlatego pytam na forum. Może ktoś miał z nimi jakieś doświadczenia. Nie można dać się zwariować. Tym sposobem, to nigdy auta się nie kupi...albo nie pasuje wyposażenie, albo miejsce zakupu.
bartekzks Opublikowano 15 Czerwca 2018 Opublikowano 15 Czerwca 2018 Witam mam pytanie jest ktoś kto przerabial ramki zmiany biegów z automatu na manual? I by mi zrobił bym wysłał dwie ramki i zapłacił oczywiście. Pozdrawiam
Sedrak Dan Opublikowano 17 Czerwca 2018 Opublikowano 17 Czerwca 2018 W dniu 15.06.2018 o 08:26, grzes283 napisał: Nie, moja kolubryna śmiga aż miło. Dopchałem ją troszkę, więc inne autko ;-)) Kolega szuka już jakiś czas. Ten akurat ma dosłownie wszystko, co on chce. Ale ja z kolei jestem sceptyczny do takich komisów, dlatego pytam na forum. Może ktoś miał z nimi jakieś doświadczenia. Nie można dać się zwariować. Tym sposobem, to nigdy auta się nie kupi...albo nie pasuje wyposażenie, albo miejsce zakupu. Najlepiej podjechać i sprawdzić. Niestety z komisami to ciężko, ale nie każdy to oszust. Niech sprawdzi kanał na YT "Moto Doradca". Jest tam kilka fajnych porad jak już przez telefon wybadać ofertę
pajda Opublikowano 17 Czerwca 2018 Opublikowano 17 Czerwca 2018 W dniu 15.06.2018 o 08:26, grzes283 napisał: Nie, moja kolubryna śmiga aż miło. Dopchałem ją troszkę, więc inne autko ;-)) Kolega szuka już jakiś czas. Ten akurat ma dosłownie wszystko, co on chce. Ale ja z kolei jestem sceptyczny do takich komisów, dlatego pytam na forum. Może ktoś miał z nimi jakieś doświadczenia. Nie można dać się zwariować. Tym sposobem, to nigdy auta się nie kupi...albo nie pasuje wyposażenie, albo miejsce zakupu. A jak tam twoje 2.0 daje rade? Masz wątek ze swoją a6?
grzes283 Opublikowano 17 Czerwca 2018 Opublikowano 17 Czerwca 2018 (edytowane) 3 godziny temu, pajda napisał: A jak tam twoje 2.0 daje rade? Masz wątek ze swoją a6? 170 w multi i na oponie 245, to sobie wyobraź jaka to rakieta...hahahah, ale ogólnie jestem bardzo zadowolony. Stosunkow elastyczny i cichy silnik, wrzucę na sport to nawet fajnie ryczy, jak na klekota ? Jakby jeździł na D, jak na S, to było by super ? Ale ogólnie polecam 2.0 CR, nawet w multi.... Wątku nie mam, musze się zebrać i założyć. Edytowane 17 Czerwca 2018 przez grzes283
Sedrak Dan Opublikowano 17 Czerwca 2018 Opublikowano 17 Czerwca 2018 22 minuty temu, grzes283 napisał: 170 w multi i na oponie 245, to sobie wyobraź jaka to rakieta...hahahah, ale ogólnie jestem bardzo zadowolony. Stosunkow elastyczny i cichy silnik, wrzucę na sport to nawet fajnie ryczy, jak na klekota ? Jakby jeździł na D, jak na S, to było by super ? Ale ogólnie polecam 2.0 CR, nawet w multi.... Wątku nie mam, musze się zebrać i założyć. Ostatnio widziałem test A6C7FL z tym połączeniem. Na autobanie pali tyle co nic. Do spokojnych wypadów w trasy to chyba najlepsze połączenie.
pajda Opublikowano 17 Czerwca 2018 Opublikowano 17 Czerwca 2018 Godzinę temu, grzes283 napisał: 170 w multi i na oponie 245, to sobie wyobraź jaka to rakieta...hahahah, ale ogólnie jestem bardzo zadowolony. Stosunkow elastyczny i cichy silnik, wrzucę na sport to nawet fajnie ryczy, jak na klekota ? Jakby jeździł na D, jak na S, to było by super ? Ale ogólnie polecam 2.0 CR, nawet w multi.... Wątku nie mam, musze się zebrać i założyć. No to czekam na wątek , na pewno zajrzę coś tam porobił ciekawego . A jak spalanie?
grzes283 Opublikowano 17 Czerwca 2018 Opublikowano 17 Czerwca 2018 2 godziny temu, Sedrak Dan napisał: Ostatnio widziałem test A6C7FL z tym połączeniem. Na autobanie pali tyle co nic. Do spokojnych wypadów w trasy to chyba najlepsze połączenie. Mój w trasie pali 7 litrów, po mieście około 8,5-9 wszystko normalna jazda. Więcej dawania w pędzel, aniżeli eko driving ?
Sedrak Dan Opublikowano 18 Czerwca 2018 Opublikowano 18 Czerwca 2018 13 godzin temu, grzes283 napisał: Mój w trasie pali 7 litrów, po mieście około 8,5-9 wszystko normalna jazda. Więcej dawania w pędzel, aniżeli eko driving ? Myślę, że spokojnie da się wynik poprawić ja akurat jeżdżę głównie eco, a od czasu do czasu redukcja i do 5.500
rs dziadek Opublikowano 19 Czerwca 2018 Opublikowano 19 Czerwca 2018 Panowie potrzebuje namiar na kolegę, który wykonuje takie blaszki do zacisków tył. O ile dobrze ustaliłem to nazywa się Łukasz Zawadzki bodajże i jest zarejestrowany u nas na forum. Gdyby ktoś kojarzył, to proszę o info na pv.
Animal Opublikowano 20 Czerwca 2018 Opublikowano 20 Czerwca 2018 Panowie kto na forum może sprawdzić i potwierdzić historię serwisową auta?
staniek Opublikowano 20 Czerwca 2018 Opublikowano 20 Czerwca 2018 @stanley jeśli nie pomyliłem nick'u
Rabbi Opublikowano 20 Czerwca 2018 Opublikowano 20 Czerwca 2018 Panowie czy w B7 da radę wymienić obudowę kluczyka? (szukam wątku ale nie mogę nic znaleźć)
black_edition Opublikowano 20 Czerwca 2018 Opublikowano 20 Czerwca 2018 Potrzebuje opisu każdego pinu climatronica . Nie moge znaleźć na forum a wiem, że ktoś dodał post
bjoern Opublikowano 20 Czerwca 2018 Opublikowano 20 Czerwca 2018 pany nie wala się komuś emblemat na przedni grill OOOO z całymi zaczepami?
Animal Opublikowano 21 Czerwca 2018 Opublikowano 21 Czerwca 2018 22 godziny temu, staniek napisał: @stanley jeśli nie pomyliłem nick'u Podziękował
bartekzks Opublikowano 22 Czerwca 2018 Opublikowano 22 Czerwca 2018 Witam . Mam pilna prośbę potrzebuje albo opis kabli albo schemat który za co odpowiada do lamp bixenon a4 b6 ( głownie chodzi mi który kabel/kable odpowiada/ją za kierunki ) Bedę bardzo wdzięczny !!! Pozdrawiam
grzes283 Opublikowano 28 Czerwca 2018 Opublikowano 28 Czerwca 2018 Siemano, czy ktoś z Was jeździł Superbem 1.4 benzyna 150 KM? Mocno rozważamy zakup nowego auta i 1.8 już nie będzie produkowany, a 2.0 za wysoka cena. Na ropniaki mają rabaty, ale 2.0 190 KM nawet po rabatach na seryjnym wyposażeniu wychodzi zbyt dużo. Alternatywą ma być w przyszłym roku 1.5 benz. 150 koni, ale nie wiem jak to się będzie sprawowac z taką budą.
pajda Opublikowano 29 Czerwca 2018 Opublikowano 29 Czerwca 2018 Jeździłem superbem 1.6 105 koni i szału nie było. W mieście jako tako ale trasa to tragedia.
Rekomendowane odpowiedzi