Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 86,1 tys.
  • Wyświetleń 3,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

pany czy te pianki co są pod tapicerkami drzwi muszą być szczelnie przyklejone bo będzie lecieć woda czy coś? I druga sprawa, mam szparę między ramką drzwi kierowcy a budą, jak to wyregulować? Dać jakieś podkładki między ramkę a drzwi czy coś?

Opublikowano

Pianka ma bardziej pełnić rolę "tłumiącą" niz szczelnosci. A zeby wyregulowac ramke z budą musisz poluzowac sruby, ktore trzymają ramke, podniesc ją, ustawic o tyle wyzej co Ci brakuje i dokręcic sruby. Tak sobie mozesz korygowac.

Opublikowano

Dzięki za info :) co do ramki to mi brakuje kilku mm, żeby doszła do drzwi bardziej, a nie góra - dół. No chyba, że jak ją zrobię jak mówisz to też się coś poprawi, jutro sprawdzę ;)

Opublikowano
W dniu 14.05.2018 o 16:17, kamil-vag napisał:

No to sprawdź to zasilanie ;) i będziemy myśleć dalej...

Zasilania brak :facepalm:

Podmieniłem bezpiecznik nr. 38 - ledy się zapaliły, ale bardzo słabo. Obawiam się, że jak odpalę samochód i włączę ręcznie światło to znowu bezpiecznik padnie... Jak żyć, gdzie szukać przyczyny? Czy podmienić wszystkie ledy na żarówki i wtedy zobaczyć jak to świeci?

Edytowane przez kaman

Opublikowano

@kaman - załóż osobny temat, skopiuj te pierwsze opisy, bo lipa tak między wierszami... podłącze się do dyskusji jak założysz w elektryce... 

Opublikowano

Panowie nie ma ktoś na odsprzedanie sprawnej przekładni kierowniczej z servotroniciem ?? 

Opublikowano
1 godzinę temu, KoJ@K napisał:

Panowie nie ma ktoś na odsprzedanie sprawnej przekładni kierowniczej z servotroniciem ?? 

Jak nie znajdziesz mam dość pewną firmę, która posiada tysiące przekładni. Sam mam już trzecią u siebie i dopiero od nich magiel działa jak należy. 

Opublikowano

jakiej firmy kupić sonde lambde przed katalizator do 1.8T ? bo na mojej nie ma ani numerów ani producenta, jakiś noname wymieniony z 2008roku

Opublikowano

a4 b6 pickup

Edytowane przez greg2505

Opublikowano

Witam chodzi o a4 b6 sedan mam siedzenia z b7 też sedan z dzielona składana kanapa tylna. W moim b6 okazało się jest płyta i kanapa się nie składa.  Da radę jakoś zamontować te siedzenia że składana kanapa?? "

Pozdrawiam 

Opublikowano

działa wam forum na tapatalk?

Opublikowano
9 godzin temu, chudy92 napisał:

działa wam forum na tapatalk?

Nawet nie znajduje mi już forum na taptalku. Miało być naprawione ale jak widać d*pa zbita. 

Opublikowano

czyli nie jestem sam :) dzięki.

Opublikowano

Ktoś wie dlaczego nie działa i czy będzie działać? ?

Opublikowano

Przepraszam że piszę tutaj ale temat odnośnie magla z servo jest zamknięty a może ktoś spotkał się z tematem przekaźnika od servo. Czym się różni przekaźnik z literką D a F? Czy obojętnie jaki można dać?

Opublikowano
18 minut temu, JawoR36 napisał:

Jak to co? czujnik kąta skretu G85