Skocz do zawartości
IGNOROWANY

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pytanie lusterko kierowcy duo opcja składanie, fotochrom, grzanie, pamięć ma 14 pinów? Zależy mi na szybkiej odp 

Pozdrawiam 

• Odpowiedzi 86 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jozek726

5807

• Wandej

4734

• wladi

3818

• kaju

3324

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Full to 14 PIN. 

• Pomoc techniczna 1
Opublikowano

:hi: Panowie jest jakaś metoda na odblokowanie podłokietnika tył  ? kurde zablokował się i nie idzie go ściągnąć ? 

Opublikowano

Pany jest tu ktoś kto zakładałdo Avanta suba Bose z mazdy 6 ? Potrzebuje pomocy, w które kabelki suba się mam wpiąć. 

vuUwcJi.jpg

1eIxeg7.jpg

Opublikowano

Ja mam taki sub, ale podpiąłem się bezpośrednio pod głośnik, pomijając wzmacniacz i gra bardzo dobrze :D 

Opublikowano

No to też chyba najpierw tak zrobie. A w jakim kole go masz włożonego ? Ja przymierzałem do 17' i wchodzi tam spokpjnie i jeszcze miejsca sporo zostaje, tylko nie wiem jak go przykręcić tą śrubą ?! 

Opublikowano
W dniu 10.07.2018 o 22:45, Danielo924 napisał:

Sorry za małą dygresje. Co to za debil zarządza grupą na fejsie? Drugi raz dostałem bana za nic. Pora żeby ktoś ogarnięty to ogarniał a nie że jakiś pajac wywala ludzi na lewo i prawo. ?

która grupa?  Na pierwszej str masz odnośnik to Divisionu na fb,  domyslam sie o która grupe ci chodzi ale na ta nie mamy wpływu, ktos sobie kiedys załozył i zyje swoim zyciem ;) 

Opublikowano

@tomekhxc co z moją miniaturą w zwijaku?

Opublikowano

Ktos chetny na BOSE w dobrej cenie?

Mam 2 komplety z wiazka A4 B7 sedan

Opublikowano
13 godzin temu, KoJ@K napisał:

No to też chyba najpierw tak zrobie. A w jakim kole go masz włożonego ? Ja przymierzałem do 17' i wchodzi tam spokpjnie i jeszcze miejsca sporo zostaje, tylko nie wiem jak go przykręcić tą śrubą ?! 

Mam go w 16 i też jest luz. Dookoła obłożyłem go taką pianką żeby nie uderzał o felgę, dodatkowo przymocowałem go takimi pasami do tej felgi, bo na dołkach potrafił podskakiwać 

Opublikowano

Aha, a ja zapytalem o to w pw ;) jak mozesz to pstryknij mi fotki jak to to tam masz poprzypinane ;)

Opublikowano

Panowie, szybkie pytanie: czy taki adapter: 

https://allegro.pl/adapter-plug-play-rns-e-audi-2001-2006-3-4-6-i6510338404.html

Będzie działał P&P z radiem concert III? Wiem, że niby jest dedykowany do rnsa, ale rns-e led to kwestia jeszcze kilku miesięcy, a chciałbym mieć już adapter wysokiej jakości. 

313bf5a149f69dc5734f356c1e9a

Opublikowano

Siemanko, Panowie mam sprawę do was, mam Exeo i chce do niego założyć osłony na silnik i akumulator. Kolega ma spore upusty w ASO i może mi to zamówić, problem jest tylko jeden ze on potrzebuje nr vin żeby cokolwiek kupić. Jak wiadomo Exeo tych osłon nie miło, użyczy mi ktoś nr vin żebym mógł to zamowic ? 

Opublikowano
W dniu 30.07.2018 o 10:35, ucho.77 napisał:

@tomekhxc co z moją miniaturą w zwijaku?

Podeślij mi ja jeszcze raz to sie zajme tym bo zapomniałem całkowicie :gicior:

Opublikowano

Witam. Mam fotele z b7 USA full elektryka z pamięcią, padł mi silniczek od regulacji przód tyl.

Ma ktoś jego nr?

Lub może taki silniczek, cały mechanizm lub fotel cały??

Pasuje inny z innego auta?

Ktoś przerabial ten problem?

Jakieś rady? Pomysły? 

Pozdrawiam 

Opublikowano
6 godzin temu, davidlive napisał:

Siemanko, Panowie mam sprawę do was, mam Exeo i chce do niego założyć osłony na silnik i akumulator. Kolega ma spore upusty w ASO i może mi to zamówić, problem jest tylko jeden ze on potrzebuje nr vin żeby cokolwiek kupić. Jak wiadomo Exeo tych osłon nie miło, użyczy mi ktoś nr vin żebym mógł to zamowic ? 

https://a4-klub.pl/topic/71648-montaż-osłon-komory-silnika-a4-b6b7/

Opublikowano

Pany potrzebny na gwałt krzyżak kolumny kierowniczej w bdb stanie? Poratuje ktoś?

Opublikowano

Ciężko bedzie z tym krzyzakiem zeby był sprawdzony. Raczej szukaj całej kolumny tylko koła z rzędem temu kto ma taki nie wybity jak te auta mają już 15 lat....

Opublikowano
20 godzin temu, MamDwieDychyNaWache napisał:

Panowie, szybkie pytanie: czy taki adapter: 

https://allegro.pl/adapter-plug-play-rns-e-audi-2001-2006-3-4-6-i6510338404.html

Będzie działał P&P z radiem concert III? Wiem, że niby jest dedykowany do rnsa, ale rns-e led to kwestia jeszcze kilku miesięcy, a chciałbym mieć już adapter wysokiej jakości. 

313bf5a149f69dc5734f356c1e9a

Nie jest p&p Dokładasz  pin16  skręcasz z istniejącym pin15 , żeby radio się wlączyło, przekładasz pin b5 do c7 żeby połączyć się vag-em

• Pomoc techniczna 1
Opublikowano
17 minut temu, greg2505 napisał:

Nie jest p&p Dokładasz  pin16  skręcasz z istniejącym pin15 , żeby radio się wlączyło, przekładasz pin b5 do c7 żeby połączyć się vag-em

Super, dziękuję za opis. Wieczorem będę z tym działał.  :a4fan: