greg2505 Opublikowano 23 Listopada 2012 Opublikowano 23 Listopada 2012 Kto z Was ma zamontowany kompletny tunel USA ?Bo mi lezy i sie kurzy w garazu od 3 lat, musze go w koncu wrzucic do auta. Nie mam tylko kurde tego "czegos" co jest za kubkami pod prawej stronie (po lewej jest reczny)... moglby mi ktos trzasnac zdjecie co tam jest? Jestem ciekaw, czy dostane ten element w ASO. adamoo miał tunel usa
miedzikos Opublikowano 23 Listopada 2012 Opublikowano 23 Listopada 2012 Mam pytanie czy cewki BERU ZSE 043 podejdą do 2.0 alt ?
badboy Opublikowano 23 Listopada 2012 Opublikowano 23 Listopada 2012 Panowie, do tych co już coś pryskali plasti dipem, a szczegołowo chrom- czy przygotowywaliście to czymś specjalnie przed malowaniem ??? psiknąłem wczoraj, ale niestety są widoczne malutkie pęcherzyki
wladi Opublikowano 23 Listopada 2012 Opublikowano 23 Listopada 2012 Ja malowałem obydwa grille i tylko umyłem delikatnie i wszystko ładnie pokryło co prawda mat jest delikatnie chropowaty ale pęcherzyków nie mam:wink:
Kshyhu87 Opublikowano 23 Listopada 2012 Opublikowano 23 Listopada 2012 Wypadałoby przed malowaniem przemyc benzyną ekstrakcyjną ;-)
badboy Opublikowano 23 Listopada 2012 Opublikowano 23 Listopada 2012 Wypadałoby przed malowaniem przemyc benzyną ekstrakcyjną ;-) tak też zrobiłem, hm może nakładam za grubą warstwę i coś takiego się robi, spróbuje maxymalnie cienko ponakładać.
wladi Opublikowano 23 Listopada 2012 Opublikowano 23 Listopada 2012 Wypadałoby przed malowaniem przemyc benzyną ekstrakcyjną ;-) tak też zrobiłem, hm może nakładam za grubą warstwę i coś takiego się robi, spróbuje maxymalnie cienko ponakładać. No ja to chyba z 4-5 warstw cienkich położyłem:whistling:
laki83 Opublikowano 24 Listopada 2012 Opublikowano 24 Listopada 2012 może też glinką warto by było przelecieć...wtedy powierzchnia bedzie bardziej oczyszczona
Tomcast Opublikowano 24 Listopada 2012 Opublikowano 24 Listopada 2012 Panowie jest perełka do kupienia okazyjnie!! Kto pierwszy jedzie oglądać?? :polew: Oferta - Audi A4 - Audi tuningowane przez niemiecka firme, gwintowane zawieszenie firmy koni. Alufelgi 18'. Navi w liczniku, kolorowy FIS. Dobre granie (o
marcin9680 Opublikowano 24 Listopada 2012 Opublikowano 24 Listopada 2012 Kolego "laki83" do zapalniczki bez zdejmowania calego tunelu dostaniesz sie po wyjeciu tego polokraglego plastiku pod dzwignia hamulca recznego. Jak to wyjmiesz to w glebi dojzysz cala wtyczke od zapalniczki i jak ja odczepisz z zaczepu to troche ja wyciagniesz z przewodami. Tez tak robilem jak sie wpinalem w przewod zasilajacy od zapalniczki.
laki83 Opublikowano 24 Listopada 2012 Opublikowano 24 Listopada 2012 Kolego "laki83" do zapalniczki bez zdejmowania calego tunelu dostaniesz sie po wyjeciu tego polokraglego plastiku pod dzwignia hamulca recznego. Jak to wyjmiesz to w glebi dojzysz cala wtyczke od zapalniczki i jak ja odczepisz z zaczepu to troche ja wyciagniesz z przewodami.Tez tak robilem jak sie wpinalem w przewod zasilajacy od zapalniczki. dzieki...no właśnie słyszałem że można sie tak do niej dobrać ---------- Post dopisany at 19:51 ---------- Poprzedni post napisany at 18:56 ---------- chłopaki jak to sie po polskiemu nazywa??bo za cholere nie moge tego na allegro znalesc Dash Switch Tray Holder Audi A4 05-08 B7 | eBay
marcin_o23 Opublikowano 24 Listopada 2012 Opublikowano 24 Listopada 2012 w aso chyba kosztuje ok 60plnów, to ramka na przyciski, jak poczekasz do jutra to ci podam nr częsci
barrowiec1 Opublikowano 24 Listopada 2012 Opublikowano 24 Listopada 2012 8E1 941 567 - ramka mocowania przełączników w konsoli środkowej Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
Artur82 Opublikowano 25 Listopada 2012 Opublikowano 25 Listopada 2012 Panowie, powiedcie mi jak podejsc do wymiany halogenów?? da rade bez ściągania zderzak
barrowiec1 Opublikowano 25 Listopada 2012 Opublikowano 25 Listopada 2012 Panowie, powiedcie mi jak podejsc do wymiany halogenów?? da rade bez ściągania zderzak prosto... ściągnij kratki, będą tam zdaje się trzy śrubki... i to wszystko...
jedrekx Opublikowano 25 Listopada 2012 Opublikowano 25 Listopada 2012 Panowie, powiedcie mi jak podejsc do wymiany halogenów?? da rade bez ściągania zderzak prosto... ściągnij kratki, będą tam zdaje się trzy śrubki... i to wszystko... tylko Artur nie ma ori zderzaka i nie wiadomo jak to jest przy zderzaku ABT..
Artur82 Opublikowano 25 Listopada 2012 Opublikowano 25 Listopada 2012 Panowie, powiedcie mi jak podejsc do wymiany halogenów?? da rade bez ściągania zderzak prosto... ściągnij kratki, będą tam zdaje się trzy śrubki... i to wszystko... tylko Artur nie ma ori zderzaka i nie wiadomo jak to jest przy zderzaku ABT.. dokłądnie,, myślę, że szbciej się tam dostanę jak wyciągnę lampę
tymonA4 Opublikowano 25 Listopada 2012 Opublikowano 25 Listopada 2012 szukam popielniczki 2din i ramki 1nK igły ma kto płace gotówka
marcin_o23 Opublikowano 25 Listopada 2012 Opublikowano 25 Listopada 2012 panowie czy można w sedanie, który nie ma kanapy dzielonej założyć dzieloną??
Marcino87 Opublikowano 25 Listopada 2012 Opublikowano 25 Listopada 2012 panowie czy można w sedanie, który nie ma kanapy dzielonej założyć dzieloną?? też mnie to interesuje bo sam chce zmienić, słyszałem że się da i że do sedana pasuje nawet kanapa z avanta
Rekomendowane odpowiedzi