Marcino87 Opublikowano 30 Listopada 2012 Opublikowano 30 Listopada 2012 chyba musze zrobic sie bardziej medialny i foty wsadzic .. moze akurat sie spodoba z tym ze jeszcze wewnatrz oprocz oswietlenia led nic nie robilem bo prawie wszystko w serii bylo , ale jak wymienie glowniki na bose i zrobie lusterko fotochrom to juz spelnie warunki przerobek wewnatrz? Nawet nie zdajesz sobie sprawy ile można w środku wymodzić ja też praktycznie miałem wszystko w serii i dużo już porobiłem a jeszcze wiele do zrobienia:decayed: miałeś w seri wszystko
alik16 Opublikowano 30 Listopada 2012 Opublikowano 30 Listopada 2012 ja wiem ze duzo i pewnie na czesci kasa by sie znalazla ale az taki kozak w tym wszystkim nie jestem zeby sam to ogarniac ... kupilem sobie caly zestaw bose wlacznie z dluugo poszukiwanym glosniczkiem centralnym w deske z przodu .. kable wtyczki wzmak glosniki .. i lezy od wielu miesiecy... mechanik nie chce tego zrobic bo mowi ze na caly dzien musialby zamknac warsztat .. a ja sam wiem ze poradze sobie z tym zeby np deske rozebrac.. moze na jakims zlocie znajde kogos kto bedzie umial to ogarnac albo chociaz pomorze to wtedy zaczne jeszcze wiecej modzic w srodku...cv wysle jak foteczki juz zrobie ladne.. jeszcze kilka poprawek plasdipem (bo kolor odchodzi;) ) i bedzie ok
Fr0styyy. Opublikowano 30 Listopada 2012 Opublikowano 30 Listopada 2012 Ci to mają dobrze, sprzęt jest i tylko czeka na zamontowanie a mi ledwo na paliwo wystarcza
MARCIN607 Opublikowano 30 Listopada 2012 Opublikowano 30 Listopada 2012 Ci to mają dobrze, sprzęt jest i tylko czeka na zamontowanie a mi ledwo na paliwo wystarcza Swój Człowiek
Fr0styyy. Opublikowano 30 Listopada 2012 Opublikowano 30 Listopada 2012 Szkoda, że to idzie też w drugą stronę, od lata jeżdżę z wywaloną poduszką silnika i łożyskiem w lewym kole do wymiany
Fr0styyy. Opublikowano 30 Listopada 2012 Opublikowano 30 Listopada 2012 Z paliwem może przesadziłem, ale poduszka i łożysko to z 6 stów bym musiał wywalić aa i jeszcze termostat kolejne 400...
Pinczi Opublikowano 30 Listopada 2012 Opublikowano 30 Listopada 2012 Z paliwem może przesadziłem, ale poduszka i łożysko to z 6 stów bym musiał wywalić aa i jeszcze termostat kolejne 400... Nie chce się wymądrzać, ale to nie wiedziałes jak kupowales auto ile kosztuje jego eksploatacja ??
wladi Opublikowano 30 Listopada 2012 Opublikowano 30 Listopada 2012 Z paliwem może przesadziłem, ale poduszka i łożysko to z 6 stów bym musiał wywalić aa i jeszcze termostat kolejne 400...No masz rację ale ja ostatnio robiłem dwumas, sprzęgło i olej i 2,700 poszło:facepalm: ale jak się jeździ Audi to niestety trzeba dbać i becalować
MARCIN607 Opublikowano 30 Listopada 2012 Opublikowano 30 Listopada 2012 Niestety koszta są all time u mnie co mam coś wyrezać to,się coś zesra i klops :-) Ostatnio jak do Dominika jechałem jebneła przetwornica i mechanizm opuszczania szyby. I tak cały czas
Marcino87 Opublikowano 30 Listopada 2012 Opublikowano 30 Listopada 2012 Niestety koszta są all time u mnie co mam coś wyrezać to,się coś zesra i klops :-) Ostatnio jak do Dominile jechałem jebneła przetwornica i mechanizm opuszczania szyby. I tak cały czas I już Marcin masz na kogo zwalić
domin79 Opublikowano 30 Listopada 2012 Opublikowano 30 Listopada 2012 Niestety koszta są all time u mnie co mam coś wyrezać to,się coś zesra i klops :-) Ostatnio jak do Dominile jechałem jebneła przetwornica i mechanizm opuszczania szyby. I tak cały czas I już Marcin masz na kogo zwalić NO no nie szalej:bicz:
wladi Opublikowano 30 Listopada 2012 Opublikowano 30 Listopada 2012 Niestety koszta są all time u mnie co mam coś wyrezać to,się coś zesra i klops :-) Ostatnio jak do Dominile jechałem jebneła przetwornica i mechanizm opuszczania szyby. I tak cały czas I już Marcin masz na kogo zwalić NO no nie szalej:bicz: To u Nas jest tak z Bienkiem jak zbliży się do auta albo siądzie to na bank coś się spier....
Bieniek Opublikowano 30 Listopada 2012 Opublikowano 30 Listopada 2012 Goń sie z Pirogiem mośku:naughty:
barrowiec1 Opublikowano 30 Listopada 2012 Opublikowano 30 Listopada 2012 które logi dynamiczne się robi w BFB?? 2, 115, 118, 20. Coś jeszcze??
Wandej Opublikowano 30 Listopada 2012 Opublikowano 30 Listopada 2012 Możesz czuć się pociągnięty za członka. hahahaha Co Ty piszesz:decayed: No uwaga uwaga:decayed: kto chętny na dymione migacze do B6? yle ? o widze ze Domin79 wskoczyl do grona b6 division gratulazionen 35ł komplet:kwasny: Trochę drogo ale nigdzie tego nie ma:kwasny:
Marcino87 Opublikowano 30 Listopada 2012 Opublikowano 30 Listopada 2012 boczki z roletami przeciwsłonecznymi różnią się sedan / avant
wladi Opublikowano 30 Listopada 2012 Opublikowano 30 Listopada 2012 No Panowie z komisji jak tam następne kandydatury:naughty:
Rekomendowane odpowiedzi