miszka Opublikowano 27 Stycznia 2013 Opublikowano 27 Stycznia 2013 die Dicksten tzn że nie ori :thumbdown: To znaczy że "te grubsze" że niby S4 są masywniejsze niż sline Też miałem to napisać ale jak już wspominałem moje szprechanie jest mierne i nie chciałem jakiejś głupoty palnąć die Dicksten = najgrubszy nic nie ma odnośnie tego ze to znaczy że nie ori ---------- Post dopisany at 14:47 ---------- Poprzedni post napisany at 14:42 ---------- a tak przetłumaczył mi to tłumacz google niemiecki: Es handelt sich um nachbauten nicht Originalteile. na polski: To nie są replikami oryginalnych części. I dlatego się zapytałem bo nie byłem pewny , no i ta cena tez mnie zmyliła , bo kto tyle daje za podróbki
MARCIN607 Opublikowano 27 Stycznia 2013 Opublikowano 27 Stycznia 2013 die Dicksten tzn że nie ori :thumbdown: To znaczy że "te grubsze" że niby S4 są masywniejsze niż sline pier**li....sz ile razy jest napisane die Dicksten tzn że nie ori :polew::cheesy::cheesy:
H4mm3R Opublikowano 27 Stycznia 2013 Opublikowano 27 Stycznia 2013 die Dicksten tzn że nie ori :thumbdown: To znaczy że "te grubsze" że niby S4 są masywniejsze niż sline pier**li....sz ile razy jest napisane die Dicksten tzn że nie ori :polew::cheesy::cheesy: Jakbym pier**lił to bym d*pą ruszał
marcin_o23 Opublikowano 27 Stycznia 2013 Opublikowano 27 Stycznia 2013 jak ktos ma oryginalne listwy s4 to robi zdjęcia z dwóch stron
RS Opublikowano 27 Stycznia 2013 Opublikowano 27 Stycznia 2013 Ale tam nie jest nigdzie napisane ze to sa podrobki. Napisal tylko ze to sa te najgrubsze, a takie wlasnie byly w S4, ale nigdzie nie widze info o tym zeby to byly podrobki...
turzol Opublikowano 27 Stycznia 2013 Opublikowano 27 Stycznia 2013 oryginały mają też wygrawerowany nr części na wewn. stronie
MARCIN607 Opublikowano 27 Stycznia 2013 Opublikowano 27 Stycznia 2013 die Dicksten tzn że nie ori :thumbdown: To znaczy że "te grubsze" że niby S4 są masywniejsze niż sline pier**li....sz ile razy jest napisane die Dicksten tzn że nie ori :polew::cheesy::cheesy: Jakbym pier**lił to bym d*pą ruszał oj tam oj tam
sysek27 Opublikowano 27 Stycznia 2013 Opublikowano 27 Stycznia 2013 Ale tam nie jest nigdzie napisane ze to sa podrobki. Napisal tylko ze to sa te najgrubsze, a takie wlasnie byly w S4, ale nigdzie nie widze info o tym zeby to byly podrobki... RS ja Cię bitte przeczytaj opis aukcji jeszcze raz: Es handelt sich um nachbauten nicht Originalteile
H4mm3R Opublikowano 27 Stycznia 2013 Opublikowano 27 Stycznia 2013 Ale tam nie jest nigdzie napisane ze to sa podrobki. Napisal tylko ze to sa te najgrubsze, a takie wlasnie byly w S4, ale nigdzie nie widze info o tym zeby to byly podrobki... Pisze jak byk "Es handelt sich um nachbauten nicht Originalteile"
miszka Opublikowano 27 Stycznia 2013 Opublikowano 27 Stycznia 2013 Ale tam nie jest nigdzie napisane ze to sa podrobki. Napisal tylko ze to sa te najgrubsze, a takie wlasnie byly w S4, ale nigdzie nie widze info o tym zeby to byly podrobki... Pisze jak byk "Es handelt sich um nachbauten nicht Originalteile" No ale jak ktoś nicht verstehen języka niemieckiego i bedzie chciał to sobie przetłumaczyć np. tutaj Tłumacz Google to nie wychodzi że są one nie ori
Stichy Opublikowano 27 Stycznia 2013 Opublikowano 27 Stycznia 2013 Pany - ile moze kosztowac komplet parktronika - czujniki + wiazki komplet + modul + glosniczek Taki zapierdziel ze dopiero wczoraj zalozylem nowy aku S5 i jak dzisiaj rano odpalilem to bo po 9 latach juz po 2 dniach postoju byla loteria - odpali czy nie ale zawsze ostatnim tchnieniem zalapywal a teraz to ...
laki83 Opublikowano 27 Stycznia 2013 Opublikowano 27 Stycznia 2013 Pany - ile moze kosztowac komplet parktronika - czujniki + wiazki komplet + modul + glosniczekTaki zapierdziel ze dopiero wczoraj zalozylem nowy aku S5 i jak dzisiaj rano odpalilem to bo po 9 latach juz po 2 dniach postoju byla loteria - odpali czy nie ale zawsze ostatnim tchnieniem zalapywal a teraz to ... gdzies na forum była wiązka zderzaka z czujkami za 200zł,głosnik jakies 50 pare zł nowy w aso.moduł tez róznie zalezy jak trafisz ale mysle że ok 100-200zł i czy pdc tylko tył czy tył/przód.a piszesz że wiązki komplet..hmm raczej nie kupisz tej wiązki która idzie z modułu do całej kabelkologii z przodu przy bezpiecznikach.chyba że można juz trafic a mi o tym nie wiadomo bo jak ja szukałem to nie było
turzol Opublikowano 27 Stycznia 2013 Opublikowano 27 Stycznia 2013 hmm raczej nie kupisz tej wiązki która idzie z modułu do całej kabelkologii z przodu przy bezpiecznikach.chyba że można juz trafic a mi o tym nie wiadomo bo jak ja szukałem to nie było Można te wiązki też kupić osobno. Ja mam gotowe wiązki na przód i tył kupione w kufatec.de ---------- Post dopisany at 17:06 ---------- Poprzedni post napisany at 17:00 ---------- 20min do konca Kühlergrill S4 Chrom für Audi A4 B6 - Original Audi - mit S-Line Emblem | eBay
laki83 Opublikowano 27 Stycznia 2013 Opublikowano 27 Stycznia 2013 hmm raczej nie kupisz tej wiązki która idzie z modułu do całej kabelkologii z przodu przy bezpiecznikach.chyba że można juz trafic a mi o tym nie wiadomo bo jak ja szukałem to nie było Można te wiązki też kupić osobno. Ja mam gotowe wiązki na przód i tył kupione w kufatec.de a podeslesz linka na obsłuzenie samego tyłu?bo ja nie sprecham a potrzeba mi wiązki do modułu pdc tylko tył
wladi Opublikowano 27 Stycznia 2013 Opublikowano 27 Stycznia 2013 hmm raczej nie kupisz tej wiązki która idzie z modułu do całej kabelkologii z przodu przy bezpiecznikach.chyba że można juz trafic a mi o tym nie wiadomo bo jak ja szukałem to nie było Można te wiązki też kupić osobno. Ja mam gotowe wiązki na przód i tył kupione w kufatec.de ---------- Post dopisany at 17:06 ---------- Poprzedni post napisany at 17:00 ---------- 20min do konca Kühlergrill S4 Chrom für Audi A4 B6 - Original Audi - mit S-Line Emblem | eBay Nooo całkiem całkiem:wink:
turzol Opublikowano 27 Stycznia 2013 Opublikowano 27 Stycznia 2013 hmm raczej nie kupisz tej wiązki która idzie z modułu do całej kabelkologii z przodu przy bezpiecznikach.chyba że można juz trafic a mi o tym nie wiadomo bo jak ja szukałem to nie było Można te wiązki też kupić osobno. Ja mam gotowe wiązki na przód i tył kupione w kufatec.de a podeslesz linka na obsłuzenie samego tyłu?bo ja nie sprecham a potrzeba mi wiązki do modułu pdc tylko tył Łap Kabelsatz PDC Steuergerät - Zentralelektrik Audi A4 B6-33859
laki83 Opublikowano 27 Stycznia 2013 Opublikowano 27 Stycznia 2013 hmm raczej nie kupisz tej wiązki która idzie z modułu do całej kabelkologii z przodu przy bezpiecznikach.chyba że można juz trafic a mi o tym nie wiadomo bo jak ja szukałem to nie było Można te wiązki też kupić osobno. Ja mam gotowe wiązki na przód i tył kupione w kufatec.de a podeslesz linka na obsłuzenie samego tyłu?bo ja nie sprecham a potrzeba mi wiązki do modułu pdc tylko tył Łap Kabelsatz PDC Steuergerät - Zentralelektrik Audi A4 B6-33859 danke..
miszka Opublikowano 27 Stycznia 2013 Opublikowano 27 Stycznia 2013 20min do konca Kühlergrill S4 Chrom für Audi A4 B6 - Original Audi - mit S-Line Emblem | eBay obserwuje go juz jakiś czas
Rekomendowane odpowiedzi