Skocz do zawartości
IGNOROWANY

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

to gniazdo każdy ma, ale w bagażniku jak masz to już jest wypas bo tego przeważnie nie ma :naughty:

a ja mówię o bagażniku :naughty: :gwizdanie:

• Odpowiedzi 86 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jozek726

5807

• Wandej

4734

• wladi

3818

• kaju

3324

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

No ok ale ja mam chowaną zapalniczkę a wy co? Pewnie cały czas odkryta :evil: :evil:

Opublikowano

No ok ale ja mam chowaną zapalniczkę a wy co? Pewnie cały czas odkryta :evil: :evil:

:polew: Mlody ja tez mam chowana...moge sobie dopisac do wypasu :mysli::polew: :polew: :polew:

Opublikowano

to gniazdo każdy ma, ale w bagażniku jak masz to już jest wypas bo tego przeważnie nie ma :naughty:

yyy. żart...

Nie zrozumiałeś??? :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Ja też mam chowaną w tunelu środkowym, jak jeszcze dołożę tą do bagażnika to będzie mega :kox: :kox:.

Opublikowano

Panowie ile mozna wolac za bose do sedana? wzmak + kawalek wiazki + sub na polke + 4 glosniki niskotonowe i 4 wysokotonowe?

Opublikowano

Nosb - ja za komplet do Avanta dałem łącznie 400zł. Skład:

- wzmak z tubą i woofem

- 4x niskotonowe w drzwi

- 2x wysokotonowe w tylne drzwi (w przednich w przypadku BOSE siedzi seryjny bzyk)

Gdybym to rozgraniczał - 100zł wzmak, 300 speakery.

...masz na + wiązkę i dodatkowe głośniki. Wystaw za 500/600zł.

Opublikowano

nie wiem, z 200zł? Mam chętnego na nie od razu :D :D

Nie no, ale chyba zestaw do sedana jest droższy co? Kiedyś sobie taki zafunduję, tylko myślę, czy jest sens wkładać bose czy lepiej coś lepszego tzn nie audi'owskiego. Jakąś schowaną instalację audio

Opublikowano

:good: Dzieks :)

A powiedzcie mi byla gdzies na necie taka galeria z felgami ( nie ta na audizine ) bylo w cholere fot audiczek w kategoriach + rozmiar felg... Kurcze wczoraj ogladalem i nie moge znalesc ( historia wyczyszczona :/ )

Opublikowano

cholerka nie :) Ja pierdziele no wczoraj ogladalem :wallbash:

Opublikowano
:no: :no:
Opublikowano

qwa pasztety te gumowe dywany ze hoho :confused4:

Opublikowano

Akurat te co podrzucilem lepsze nic twoje co podeslales :) W tych chociaz woda zostanie i mozna zlapac i wylac a z tych twoich wszystko i tak trafi na dywan :)

Opublikowano

To tak jak, powiem szczerze, że mam 3.0 benzyne ale nawet nie jeżdżę :D

Opublikowano

ja mam te gumy. identyczne ... powiem ze jest. Gita a co do wody . to jeszcze mi sie nie zdazylo zeby sie cos wylalo na dywan... bo ja zawsze walne butem o but zanim wsiade. i to co sie na gumie rozpusci momet odparuje...

Opublikowano

Akurat te co podrzucilem lepsze nic twoje co podeslales :) W tych chociaz woda zostanie i mozna zlapac i wylac a z tych twoich wszystko i tak trafi na dywan :)

Nosb ja mialem na mysli ze to pasztet i to pasztet... :cool1: