Skocz do zawartości
IGNOROWANY

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Odpowiedzi 86 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jozek726

5807

• Wandej

4734

• wladi

3818

• kaju

3324

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

ja mam te gumy. identyczne ... powiem ze jest. Gita a co do wody . to jeszcze mi sie nie zdazylo zeby sie cos wylalo na dywan... bo ja zawsze walne butem o but zanim wsiade. i to co sie na gumie rozpusci momet odparuje...

rozumiem, ze robisz podskok > walisz butem o but > lapiesz sie dachu > wskakujesz do auta ? :decayed:

Opublikowano

No ja też tak robie... Tylko trochę łatwiej bo po prostu siadam d*pą, nogi na zewnątrz wytrzepuję i wtedy wsiadam do środka, a w aucie prawie zawsze czysto :D I nawet na zimę nie mam dywaników gumowych ale na następną chyba już zainwestuję hehe

Opublikowano

Karol robi z polobrotem w powietrzu strzepniecie :kox:

Opublikowano

Guma daje radę - przy welurowych wykładzina podłogi jest (przy aktualnej aurze) non stop mokra. Nie pomaga nawet wsiadanie ala C.Norris :decayed: Do modułu komfortu jest za blisko - nie ma co ryzykować. Jedyne co to zainwestował bym w ori - te co pokazaliście na fotkach... :sick3:

Opublikowano

obiboki kuzwa:D... trzepac nogi a na noc pod grzejnik dywaniki i jebac jakies gumowce;p

Opublikowano

obiboki kuzwa:D... trzepac nogi a na noc pod grzejnik dywaniki i jebac jakies gumowce;p

eee tam potem kupa plam po soli i naszym białym śniegu ;(
Opublikowano

ta i co dziennie tak? no chyba by mnie Kurwica wzięła. wolę podskok Chuck Noris.

Dywan Auta jest Gumowy od spodu nie przesiąknie. przeleje się i będzie stało Więc "komfort" bezpieczny jest..." No ale śmierdzieć będzie.

Opublikowano

ja mam te gumy. identyczne ... powiem ze jest. Gita a co do wody . to jeszcze mi sie nie zdazylo zeby sie cos wylalo na dywan... bo ja zawsze walne butem o but zanim wsiade. i to co sie na gumie rozpusci momet odparuje...

rozumiem, ze robisz podskok > walisz butem o but > lapiesz sie dachu > wskakujesz do auta ? :decayed:

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Pany jak jest dobra cena za carbon :mysli:

Opublikowano

normalnie (ori) chodzi po 1200-1500 - ale ja bym wolal okleic to prawdziwym wloknem i polakierowac zywica... duuuzo lepszy efekt.

Opublikowano

normalnie (ori) chodzi po 1200-1500 - ale ja bym wolal okleic to prawdziwym wloknem i polakierowac zywica... duuuzo lepszy efekt.

Tak myślisz ?

chodzi o listwy ? czy....

Tak

Opublikowano

o.. o..

Znasz lepiej cały proces ?

- gdzie kupić włókno, jakiej żywicy użyć i w jakich warunkach ? ;)

Czaję się na obrobienie swojego Piano. :cool1:

Opublikowano

Ty chyba nie masz piano... tylko soul.

Proces w teorii jest prosty :decayed: - ale jednak trzeba sporo doswiadczenia w temacie zeby zrobic to bardzo ladnie.

Ja bym sie chyba nie podjal :)

Opublikowano

na allegro sa gotowe zestawy... Ja bede niedlugo pewnie probowal cos robic z karboniku

Opublikowano

Ty chyba nie masz piano... tylko soul.

Proces w teorii jest prosty :decayed: - ale jednak trzeba sporo doswiadczenia w temacie zeby zrobic to bardzo ladnie.

Ja bym sie chyba nie podjal :)

Z kodów Piano.

Muszę poczytać o tym trochę, prawdę mówiąc wolałbym to zrobić sam niż kupić.. :gwizdanie: :)

Opublikowano

Dasz rade pewnie :D

Opublikowano

o.. o..

Znasz lepiej cały proces ?

- gdzie kupić włókno, jakiej żywicy użyć i w jakich warunkach ? ;)

Czaję się na obrobienie swojego Piano. :cool1:

:notworthy:

Jak ktoś znajdzie coś ciekawego to może kilka kompletów i będzie taniej :wink4: