Fr0styyy. Opublikowano 30 Stycznia 2013 Opublikowano 30 Stycznia 2013 A to taki fajans, że tego B7 nie zamontuje do B6? Po prostu nie podłącze/nie będzie działać/inny chwyt/bo nie i *uj ? ---------- Post dopisany at 23:23 ---------- Poprzedni post napisany at 23:22 ---------- Oj Jozek...
MARCIN607 Opublikowano 30 Stycznia 2013 Opublikowano 30 Stycznia 2013 nie ma jak dobra dziara :naughty:
jozek726 Opublikowano 30 Stycznia 2013 Opublikowano 30 Stycznia 2013 nooo masz wyżej a tak serio to za dużo nie szukałem zbieram chyba na rns-e ale ledowe, ostatnio się bawilem małym kompem ledowym, jaka przepaść w ekranie do zwykłego
wladi Opublikowano 30 Stycznia 2013 Opublikowano 30 Stycznia 2013 Jak nie?audi a4 B6 b7 lusterko fotochrom czarne (2933024492) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. LUSTERKO WEWNĘTRZNE WSTECZNE FOTOCHROM AUDI A4 B6 (2991674930) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Lusterko wewnętrzne fotochrom Audi A4 B6 B7 (2965187643) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. uczyłem się ostatnio jak odróżnić lustro b6 i na moje to żadne nie jest od b6 No masz rację żadne do B6:decayed:
jozek726 Opublikowano 30 Stycznia 2013 Opublikowano 30 Stycznia 2013 nie ma jak dobra dziara :naughty: popieram ---------- Post dopisany at 23:25 ---------- Poprzedni post napisany at 23:25 ---------- władi widzisz jak się uczę
Fr0styyy. Opublikowano 30 Stycznia 2013 Opublikowano 30 Stycznia 2013 Powiedzcie mi jeszcze jak to odróżnić i dlaczego z B7 jest beee z B6 gites?
wladi Opublikowano 30 Stycznia 2013 Opublikowano 30 Stycznia 2013 Powiedzcie mi jeszcze jak to odróżnić i dlaczego z B7 jest beee z B6 gites? Kamilu drogi przede wszystkim chodzi o mocowanie i to jest główny problem bo B6 ma małe mocowanie i jest tylko pod czujnik zmierzchu a B7 ma mocowanie większe ponieważ dochodzi jeszcze czujnik deszczu i B7 nie podejdzie do mocowania na szybie z B6:naughty:
jozek726 Opublikowano 30 Stycznia 2013 Opublikowano 30 Stycznia 2013 pare stron wcześniej bartek wkleił fotosy, poszukaj
Fr0styyy. Opublikowano 30 Stycznia 2013 Opublikowano 30 Stycznia 2013 Powiedzcie mi jeszcze jak to odróżnić i dlaczego z B7 jest beee z B6 gites? Kamilu drogi przede wszystkim chodzi o mocowanie i to jest główny problem bo B6 ma małe mocowanie i jest tylko pod czujnik zmierzchu a B7 ma mocowanie większe ponieważ dochodzi jeszcze czujnik deszczu i B7 nie podejdzie do mocowania na szybie z B6:naughty: E tam, od razu szybę się wymieni na podgrzewaną to i lustro z B7 podejdzie Haaa gdybym wcześniej to wiedział to bym nie kazał przyklejać tego metalowego haka na szybę jak mi wymieniali Dorobiłoby się z B7 i
wladi Opublikowano 30 Stycznia 2013 Opublikowano 30 Stycznia 2013 Powiedzcie mi jeszcze jak to odróżnić i dlaczego z B7 jest beee z B6 gites? Kamilu drogi przede wszystkim chodzi o mocowanie i to jest główny problem bo B6 ma małe mocowanie i jest tylko pod czujnik zmierzchu a B7 ma mocowanie większe ponieważ dochodzi jeszcze czujnik deszczu i B7 nie podejdzie do mocowania na szybie z B6:naughty: E tam, od razu szybę się wymieni na podgrzewaną to i lustro z B7 podejdzie Pewnie czemu nie ale żeby zrobić swapa na czujnik deszczu to trochę kabelkologi i wymiany jest ale wiara czyni cuda:grin:
jozek726 Opublikowano 30 Stycznia 2013 Opublikowano 30 Stycznia 2013 na czujnik deszczu chyba szkoda zachodu co ? chociaż jestem w szoku że b6 nie miało takiej opcji, moj kumpel w golfie 4 ma
Fr0styyy. Opublikowano 30 Stycznia 2013 Opublikowano 30 Stycznia 2013 Do tego MCE N z B7 chyba trzeba żeby czujnik deszczu odpalić? ---------- Post dopisany at 23:32 ---------- Poprzedni post napisany at 23:32 ---------- Kierwa, do B6 takie rarytasy niby a do B7 grosze kosztują
wladi Opublikowano 30 Stycznia 2013 Opublikowano 30 Stycznia 2013 na czujnik deszczu chyba szkoda zachodu co ? chociaż jestem w szoku że b6 nie miało takiej opcji, moj kumpel w golfie 4 ma No ogólnie jest trochę rezania bo trzeba dodatkowe wiązki ciągnąć do mce no i ogólnie przerabiania w chusteczkę ale masz racje trochę lipa że w B6 tego nie uwzględnili:kwasny:---------- Post dopisany at 23:34 ---------- Poprzedni post napisany at 23:33 ---------- Do tego MCE N z B7 chyba trzeba żeby czujnik deszczu odpalić?---------- Post dopisany at 23:32 ---------- Poprzedni post napisany at 23:32 ---------- Kierwa, do B6 takie rarytasy niby a do B7 grosze kosztują No częściowo masz rację no i te ceny powalają do B7 to taka taniocha:decayed:
Fr0styyy. Opublikowano 30 Stycznia 2013 Opublikowano 30 Stycznia 2013 Tak samo jak korby z tyłu... No urwa samochód tej klasy, klima dwustrefowa, grzane d*py a korby z tyłu
barrowiec1 Opublikowano 30 Stycznia 2013 Opublikowano 30 Stycznia 2013 W b7 nie bylo grzanej szyby.... Jak macie mce w wersji high to za dużo rezania nie ma aby zalozyc mce od b7, poprzekladac parenascie kabelkow... w dziale warsztat jest tutorial KFX-a... jak jakos dalem rade... :-D Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
Fr0styyy. Opublikowano 30 Stycznia 2013 Opublikowano 30 Stycznia 2013 W b7 nie bylo grzanej szyby....Jak macie mce w wersji high to za dużo rezania nie ma aby zalozyc mce od b7, poprzekladac parenascie kabelkow... w dziale warsztat jest tutorial KFX-a... jak jakos dalem rade... :-D Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2 Gorzej jak ma się wszystko najuboższe jakie tylko może być np. ja Jedynie RNS i grzene d*py ratuje ten samochód
turzol Opublikowano 30 Stycznia 2013 Opublikowano 30 Stycznia 2013 Trza bylo o tym myslec przy zakupie Audi a nie brac byle golasa z multi Wysłane z mojego MT11i
barrowiec1 Opublikowano 30 Stycznia 2013 Opublikowano 30 Stycznia 2013 Gorzej jak ma się wszystko najuboższe jakie tylko może być np. ja Jedynie RNS i grzene d*py ratuje ten samochód ja nawet tego nie miałem... a jak chcesz wersje high to tylko szukasz kabelków od odpowiednich świateł i łączysz z MCE, parę godzin roboty...
wladi Opublikowano 30 Stycznia 2013 Opublikowano 30 Stycznia 2013 W b7 nie bylo grzanej szyby....Jak macie mce w wersji high to za dużo rezania nie ma aby zalozyc mce od b7, poprzekladac parenascie kabelkow... w dziale warsztat jest tutorial KFX-a... jak jakos dalem rade... :-D Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2 Gorzej jak ma się wszystko najuboższe jakie tylko może być np. ja Jedynie RNS i grzene d*py ratuje ten samochód Nie dygaj małolat pomału dojdziesz do wszystkiego
Rekomendowane odpowiedzi