greg2505 Opublikowano 2 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 do sedana zaczyna się 8e5 ,do avanta 8e9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcino87 Opublikowano 2 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 do sedana zaczyna się 8e5 ,do avanta 8e9 No to dobrze pamiętałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domin79 Opublikowano 2 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 do sedana zaczyna się 8e5 ,do avanta 8e9 No to dobrze pamiętałem co wyście z tymi nikami:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcino87 Opublikowano 2 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 do sedana zaczyna się 8e5 ,do avanta 8e9 No to dobrze pamiętałem co wyście z tymi nikami:decayed: wszystko się zmienia świat się zmienia to i nicka trzeba zmieniac mnie już ABW szukało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reikeb Opublikowano 2 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 Witam elite Wczoraj doszly mi naklejeczki ekipy b6 zaraz biore sie za mycie autka po zimie i będzie oznakowane Mam jeszcze małe pytanie, bo włąsnie zakupiłem dwururke do siebie i jak zrobi sie cieplej będe rezał, mam w garazu seryjna dokładke pod zderzak od 1.8T ale tak patrze ze czasem za dobre pieniądze można dorwać sały zderzak na tył od s-line bo ludzie nie wiedza co maja, teraz pytanie czy zderzak od avanta a sedana sie różni a jak tak to czym, żebym sie nie naciał przy szukaniu Marek różni sie i musisz szukać do sedana:wink: najlepiej samą dokładke aczkolwiek trafić takie cudo to.......... No to już wszystko jasne jak sie coś trafi do kwietnia to kupie a jak nie to ta dokladka co mam pójdzie w kolor i jazda ale z s-line było by zacnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-U-M-A Opublikowano 2 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 Turzol prośba do ciebie:decayed: Ty tam ogarnięty w etce podał byś mi nr uszczelek z ramki drzwi prawa i lewa strona oczywiście przód:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 2 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 2 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 Kurfa ja jeszcze delirke po wczorajszym mam:facepalm: Finlandia Lime:facepalm: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 2 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 Bo pijeta jake perfumy czy cuś... Nie ma to jak ruda Grażynka łeb nie jebie, wchodzi jak kubuś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 2 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 Bo pijeta jake perfumy czy cuś... Nie ma to jak ruda Grażynka łeb nie jebie, wchodzi jak kubuś Ja choruje jak się fajek przy piciu napale:kwasny: No i wczoraj tak było właśnie:decayed: Piliśmy czystą ale(jak zwykle) zbrakło i brałem co mam w domu:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 2 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 Bo pijeta jake perfumy czy cuś... Nie ma to jak ruda Grażynka łeb nie jebie, wchodzi jak kubuś Ja choruje jak się fajek przy piciu napale:kwasny: No i wczoraj tak było właśnie:decayed: Piliśmy czystą ale(jak zwykle) zbrakło i brałem co mam w domu:decayed: A co byś zrobił, gdyby ostał się ino fioletowy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 2 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 Bo pijeta jake perfumy czy cuś... Nie ma to jak ruda Grażynka łeb nie jebie, wchodzi jak kubuś Ja choruje jak się fajek przy piciu napale:kwasny: No i wczoraj tak było właśnie:decayed: Piliśmy czystą ale(jak zwykle) zbrakło i brałem co mam w domu:decayed: A co byś zrobił, gdyby ostał się ino fioletowy? Przez chleb i do przodu:decayed: Nie no ja tak nie mam że wale do oporu aż nie ogarniam:decayed: Czasem tylko mi się tak zdarza:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 2 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 Jak się odcinać to jednym, bo właśnie na następny dzień nieogar totalny jest... Ale jak jest mus, to z braku laku to i kit dobry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 2 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 2 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 Turzol prośba do ciebie:decayed: Ty tam ogarnięty w etce podał byś mi nr uszczelek z ramki drzwi prawa i lewa strona oczywiście przód:decayed: Chodzi Ci o te uszczelki które okalają całe drzwi łącznie z ramą okienną? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-U-M-A Opublikowano 2 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 Chodzi mi o uszczelki na ramce a nie te co są w budzie:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojthass Opublikowano 2 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 Na jakich felgach wychodziła oryginalnie s4 b6 ? Mysle o felgach na lato i kombinuje we wszystkie strony, a jak wam sie wydaje jakie by pasowaly do gleboko czarnej s4 b6 na lekkiej glebie ? Segestie mile widziane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 2 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 http://a4-klub.pl/kupie-23/ramke-grilla-chrom-b6-263790/ jak by ktoś miał na zbyciu albo zamienię czarny na srebrny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 2 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 http://a4-klub.pl/kupie-23/ramke-grilla-chrom-b6-263790/ jak by ktoś miał na zbyciu albo zamienię czarny na srebrny józek ja sie mogę zamienić . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 2 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 Józek ja też mogę ale turzol był pierwszy:banghead: memory five-wladi i wszystko jasne:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi