barrowiec1 Opublikowano 12 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 Ooo ktoś uporządkował działy silnikowe tak powinno być wszystko uporządkowane... robisz tylko klik, klik, klik i masz to co chcesz a nie szukasz na popsutej wyszukiwarce w milionie działów... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 12 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 ma ktoś jakiś fajny rabat w aso? dokładkę muszę kupić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reikeb Opublikowano 12 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 Witam ekipe rezaczy Szybki pytanie zdejmowal ktos pułke z tylu w sedanie ? Bo musze ją wyjąć tylko nie wiem na czym ona sie trzyma a nie chciał bym czegoś połamac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-U-M-A Opublikowano 12 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 ma ktoś jakiś fajny rabat w aso? dokładkę muszę kupić 13% maks:kwasny: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 12 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 ma ktoś jakiś fajny rabat w aso? dokładkę muszę kupić jaką? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 12 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 ma ktoś jakiś fajny rabat w aso? dokładkę muszę kupić jaką? Pewnie cupra... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fr0styyy. Opublikowano 12 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 Dużo roboty jest żeby zamontować składane tylne oparcia do sedana bez składanych oparć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojthass Opublikowano 12 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 ma ktoś jakiś fajny rabat w aso? dokładkę muszę kupić jaką? Pewnie cupra... Od cupry tez bym wziął, może dwie bedzie taniej:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miszka Opublikowano 12 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 panowie opłacało by się brać takiego mutanta jak by cena skończyła się załóżmy na 7 klockach ? 1.9tdi 2002 przerobiony na RS4 B7 2002 AUDI RS4 REPLICA | eBay bez tych klamek trochę dziwnie wygląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboy Opublikowano 12 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 panowie opłacało by się brać takiego mutanta jak by cena skończyła się załóżmy na 7 klockach ?1.9tdi 2002 przerobiony na RS4 B7 2002 AUDI RS4 REPLICA | eBay bez tych klamek trochę dziwnie wygląda ale po za tym całkiem całkiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fr0styyy. Opublikowano 12 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 imo nie.. tdi, brak kolor fisa, wlacznika auto... jakby tam 2.7 wstawic to by fajnie bylo ale 1.9? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miszka Opublikowano 12 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 imo nie.. tdi, brak kolor fisa, wlacznika auto...jakby tam 2.7 wstawic to by fajnie bylo ale 1.9? buda rs4 gotowa , reszte mozna dorezać , ja nie mam koloru fisa ani auto i umiem bez tego żyć . a że 1.9 do tu w UK to akurat duży plus bo opłaty za tax i ubezpieczenie za taki samochód zabijają tak zwana szybka fura z wolnym silnikiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Booster Opublikowano 13 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 Dużo roboty jest żeby zamontować składane tylne oparcia do sedana bez składanych oparć? Dużo. Trzeba przełożyć obicie, zupełnie inna konstrukca stelaża jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody_drog Opublikowano 13 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 Jaka kiera rs4:grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 13 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 Macie też takie znaczki na felgach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 13 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 http://img17.tablica.pl/images_tablicapl/69531427_1_644x461_oryginalne-kola-alufelgi-8j-x18-5-112-audi-s-line-a4a6a8-vag-alusa-szczecin_rev001.jpgMacie też takie znaczki na felgach? Nie, bo nie mam felg z Audi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 13 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 http://img17.tablica.pl/images_tablicapl/69531427_1_644x461_oryginalne-kola-alufelgi-8j-x18-5-112-audi-s-line-a4a6a8-vag-alusa-szczecin_rev001.jpgMacie też takie znaczki na felgach? Nie, bo nie mam felg z Audi Oj cicho ty masz murzyńskie roti:kox: Pytam śmiertelników:decayed: Wczoraj tych padów M3 nie wziąłem do tomu ale dzisiaj jadę z polerowaniem:jerk: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 13 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 13 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 Pany ustawiał ktoś bixy na stacji diagnostycznej? Świeca mi w kosmos i chce to ustawić jak należy. Dzwoniłem do kilku stacji kontroli z zapytaniem o regulacje bixenon z adaptacją samopoziomu i nie kumają bazy Jechać z tym do ASO? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 13 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 Pany ustawiał ktoś bixy na stacji diagnostycznej? Świeca mi w kosmos i chce to ustawić jak należy. Dzwoniłem do kilku stacji kontroli z zapytaniem o regulacje bixenon z adaptacją samopoziomu i nie kumają bazy Jechać z tym do ASO? Adaptację robisz tylko czujników, jak zrobisz adp. to podjedź na stację diagnostyczną i na włączonym silniku niech Ci lampy ustawią. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi