Zemis Opublikowano 14 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 Hmm no to dzięki Marcin...to będę szukał zwykłej dokładki:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 14 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 Listwy progowe AUDI A4 B6 (3091306801) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.mam takie listwy , oddam za darmo ja nawet dopłace jak ktoś weźmie jak mi zapłacisz żebym je wziął to zabieram w BT albo pakuj w paczkę i mi je wysyłaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 14 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 Listwy progowe AUDI A4 B6 (3091306801) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.mam takie listwy , oddam za darmo ja nawet dopłace jak ktoś weźmie jak mi zapłacisz żebym je wziął to zabieram w BT albo pakuj w paczkę i mi je wysyłaj A ja jak montowałem s-linowe to te czarne wyrzuciłem w kibel;)memory five-wladi i wszystko jasne:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 14 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 Listwy progowe AUDI A4 B6 (3091306801) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.mam takie listwy , oddam za darmo ja nawet dopłace jak ktoś weźmie jak mi zapłacisz żebym je wziął to zabieram w BT albo pakuj w paczkę i mi je wysyłaj A ja jak montowałem s-linowe to te czarne wyrzuciłem w kibel;)memory five-wladi i wszystko jasne:) Nie zapchało? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 14 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 U nas kibel to jest inaczej śmietnik:p:p memory five-wladi i wszystko jasne:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 14 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 U nas kibel to jest inaczej śmietnik:p:pmemory five-wladi i wszystko jasne:) Niby Polska a takie rzeczy:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 14 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 A Ty Wandej srasz do kibla bo ja do muszli:p memory five-wladi i wszystko jasne:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafi78 Opublikowano 14 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 U nas kibel to jest inaczej śmietnik:p:pmemory five-wladi i wszystko jasne:) Niby Polska a takie rzeczy:decayed: To ciekawe jak na kibel tam sie mówi - bo chyba Wladi nie powiesz, ze sracie do śmietnika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musti Opublikowano 14 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 Te sporteci nie daja mi spac po nocachWysłane z mojego MT11i Wczoraj polerowałem swoje RS`y i jedno ramie po godzinie walki ręcznej zrobiłem:facepalm: Nie ma lekko wiem to po sobie gdy odświeżałem ostatnio swoje S-liny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 14 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 U nas kibel to jest inaczej śmietnik:p:pmemory five-wladi i wszystko jasne:) Niby Polska a takie rzeczy:decayed: To ciekawe jak na kibel tam sie mówi - bo chyba Wladi nie powiesz, ze sracie do śmietnika Już miałem o tym nie pisać ale też mi się ta myśl nasuwała:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 14 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 U nas kibel to jest inaczej śmietnik:p:pmemory five-wladi i wszystko jasne:) Niby Polska a takie rzeczy:decayed: To ciekawe jak na kibel tam sie mówi - bo chyba Wladi nie powiesz, ze sracie do śmietnika Ty już przestań ćpaćmemory five-wladi i wszystko jasne:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafi78 Opublikowano 14 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 U nas kibel to jest inaczej śmietnik:p:pmemory five-wladi i wszystko jasne:) Niby Polska a takie rzeczy:decayed: To ciekawe jak na kibel tam sie mówi - bo chyba Wladi nie powiesz, ze sracie do śmietnika Ty już przestań ćpaćmemory five-wladi i wszystko jasne:) faktycznie odstawię to gówno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 14 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 U nas kibel to jest inaczej śmietnik:p:pmemory five-wladi i wszystko jasne:) Niby Polska a takie rzeczy:decayed: To ciekawe jak na kibel tam sie mówi - bo chyba Wladi nie powiesz, ze sracie do śmietnika Ty już przestań ćpaćmemory five-wladi i wszystko jasne:) faktycznie odstawię to gówno Tylko do śmietnika:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 14 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 H4mm3R wibruje tylko podczas przyśpieszania, a przy ostrym bucie jest wrażenie jakby któraś z felg była krzywa... łozyska nie szumią Te wewn przeguby nie występuja w oryginale Nie chce pakowac chinola, który się zaraz rozleci. Nie lepiej całą półośkę kupić w używce? To ewidentnie przeguby, jak to niema ori? Ja u siebie wymieniałem w październiku i zapłaciłem prawie 1800zł za dwa przeguby a stare musiałem oddać. Zdjąłem lewe koło i jak ruszam półośką to od strony skrzyni czuć luz pionowy, minimalny ale jest. Na prawej półośce luzu nie ma. Zajeżdżam do mechanika mówie mu, ze to będą jednak te przeguby a ten mi , że takie luzy to jest normalne i nie ma sensu wymieniać qr** chyba oleje wróżbitów ciepłym moczem i sam się za to zabiore, kiste z narzędziami mam lepszą niż niejeden fachman Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki Opublikowano 14 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 czy zwrotnice różniły się czymś oprócz osłon pod tarcze??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek_A4 Opublikowano 14 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 ale się tu dziej dziśWOJTEK_A4 a do Bydgoszcyz masz daleko?? hjaki wzor felg chcesz malować?? Sporteci http://fourtitude.com/emAlbum/albums/Aftermarket/Sportec/A4%20(B6,%20Type%208E)%20Avant/audi_a4_avant_sportec_b6_8e_002.jpg http://pictureposter.audiworld.com/44810/sportec_mono_10.jpg A moze jednak rotor? Jak mysliscie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 14 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pocas Opublikowano 14 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 Te koła w jednolitym srebrze tracą charakter... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-U-M-A Opublikowano 14 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 Pocas masz już kamerkę u siebie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 14 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 ale się tu dziej dziśWOJTEK_A4 a do Bydgoszcyz masz daleko?? hjaki wzor felg chcesz malować?? Sporteci http://fourtitude.com/emAlbum/albums/Aftermarket/Sportec/A4%20(B6,%20Type%208E)%20Avant/audi_a4_avant_sportec_b6_8e_002.jpg http://pictureposter.audiworld.com/44810/sportec_mono_10.jpg A moze jednak rotor? Jak mysliscie? http://www4.picturepush.com/photo/a/12411847/1024/Audi/rotor.jpg Dlaczego nie ma tematu z Twoją nową A4 ? no ja się pytam ? jak tam taki wypas po samej d*pie widać masz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi