H4mm3R Opublikowano 17 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 Tomek błądzisz. Porównaj sobie wagę jednego końcowego z wydechu na jedną stronę a końcowy z wydechu na 2 strony. Tak jest przynajmniej w wydechu z 2.5 Tdi. Ty masz Wydech z BRD to też są inne końcowe więc nie ma do końca porównania.Po wycięciu kata jedynie turbinę słychać Miałem z BRD teraz mam z S4 I mi się podoba Czyli miałeś tak u siebie że były tylko 2 końcowe bez środkowego ? Miałem z 3.0TDI, z BRD i teraz z S4. Dzwięk może stać się bardziej basowy ale na pewno nie będzie to kle kle kle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 17 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 Marek składaj jak jest, będzie dobrze ---------- Post dopisany at 16:11 ---------- Poprzedni post napisany at 16:11 ---------- Tomek błądzisz. Porównaj sobie wagę jednego końcowego z wydechu na jedną stronę a końcowy z wydechu na 2 strony. Tak jest przynajmniej w wydechu z 2.5 Tdi. Ty masz Wydech z BRD to też są inne końcowe więc nie ma do końca porównania.Po wycięciu kata jedynie turbinę słychać W 1,9 na pewno, bo w 2,5 nie słyszałem turbiny z wydechu, tylko tak jak z katem - przy schodzeniu z obrotów już przy samym końcu dopiero się odezwała. Bo w 2,5 masz trzy katy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reikeb Opublikowano 17 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 Ja znów poskładał bym to tak jak powinno być. Teraz zostaje tylko twój wybór:wink: Zawsze mozna pospawać to tak jak jest czyli bez środkowego a jak będzie za głosno czy coś to wspawać środkowy na samochodzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 17 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 Marek składaj jak jest, będzie dobrze ---------- Post dopisany at 16:11 ---------- Poprzedni post napisany at 16:11 ---------- Tomek błądzisz. Porównaj sobie wagę jednego końcowego z wydechu na jedną stronę a końcowy z wydechu na 2 strony. Tak jest przynajmniej w wydechu z 2.5 Tdi. Ty masz Wydech z BRD to też są inne końcowe więc nie ma do końca porównania.Po wycięciu kata jedynie turbinę słychać W 1,9 na pewno, bo w 2,5 nie słyszałem turbiny z wydechu, tylko tak jak z katem - przy schodzeniu z obrotów już przy samym końcu dopiero się odezwała. Bo w 2,5 masz trzy katy. Dwa boczne, po sztuce na kolektor i jeden centralny, czyli w skupie jakieś 600zł ---------- Post dopisany at 16:19 ---------- Poprzedni post napisany at 16:18 ---------- Ja znów poskładał bym to tak jak powinno być. Teraz zostaje tylko twój wybór:wink: Zawsze mozna pospawać to tak jak jest czyli bez środkowego a jak będzie za głosno czy coś to wspawać środkowy na samochodzie. I tak będzie najlepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reikeb Opublikowano 17 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 Tomek błądzisz. Porównaj sobie wagę jednego końcowego z wydechu na jedną stronę a końcowy z wydechu na 2 strony. Tak jest przynajmniej w wydechu z 2.5 Tdi. Ty masz Wydech z BRD to też są inne końcowe więc nie ma do końca porównania.Po wycięciu kata jedynie turbinę słychać Miałem z BRD teraz mam z S4 I mi się podoba Czyli miałeś tak u siebie że były tylko 2 końcowe bez środkowego ? Miałem z 3.0TDI, z BRD i teraz z S4. Dzwięk może stać się bardziej basowy ale na pewno nie będzie to kle kle kle. Jak basowy to na plus, tylko ciekawe jak to w trasie będzie w środu, jakaś spora róznica ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 17 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 Bo w 2,5 masz trzy katy. Dwa boczne, po sztuce na kolektor i jeden centralny, czyli w skupie jakieś 600zł Mało kuźwa, z B5 tysiaka przytuliłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reikeb Opublikowano 17 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 Ja znów poskładał bym to tak jak powinno być. Teraz zostaje tylko twój wybór:wink: Zawsze mozna pospawać to tak jak jest czyli bez środkowego a jak będzie za głosno czy coś to wspawać środkowy na samochodzie. I tak będzie najlepiej I tak chyba zrobie zobaczymy co z tego wyjdzie, musze zmienić strategie bo planowałem sam to zrobić u kumpla, ale sie pospawa i bedzie git mam nadzieje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 17 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 Tomek błądzisz. Porównaj sobie wagę jednego końcowego z wydechu na jedną stronę a końcowy z wydechu na 2 strony. Tak jest przynajmniej w wydechu z 2.5 Tdi. Ty masz Wydech z BRD to też są inne końcowe więc nie ma do końca porównania.Po wycięciu kata jedynie turbinę słychać Miałem z BRD teraz mam z S4 I mi się podoba Czyli miałeś tak u siebie że były tylko 2 końcowe bez środkowego ? Miałem z 3.0TDI, z BRD i teraz z S4. Dzwięk może stać się bardziej basowy ale na pewno nie będzie to kle kle kle. Jak basowy to na plus, tylko ciekawe jak to w trasie będzie w środu, jakaś spora róznica ? Zależy od obrotów silnika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg2505 Opublikowano 17 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 Ja znów poskładał bym to tak jak powinno być. Teraz zostaje tylko twój wybór:wink: Zawsze mozna pospawać to tak jak jest czyli bez środkowego a jak będzie za głosno czy coś to wspawać środkowy na samochodzie. I tak będzie najlepiej I tak chyba zrobie zobaczymy co z tego wyjdzie, musze zmienić strategie bo planowałem sam to zrobić u kumpla, ale sie pospawa i bedzie git mam nadzieje bez obawy pospawaj i będzie git ---------- Post dopisany at 16:30 ---------- Poprzedni post napisany at 16:28 ---------- ja dodatkowo musiałem przedłużyć rurę od strony kata ok 8cm bo mam od 2,5 tdi cabrio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki Opublikowano 17 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 kto wkładał grill z c5 do zderzaka s-line?? Wandej?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 17 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 kto wkładał grill z c5 do zderzaka s-line?? Wandej?? Ja Koman i Marcin607 ma w garażu:-D Wysyłane z mojego LT15i za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki Opublikowano 17 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 kto wkładał grill z c5 do zderzaka s-line?? Wandej?? Ja Koman i Marcin607 ma w garażu:-D Wysyłane z mojego LT15i za pomocą Tapatalk 2 napisałbyś mi na pw co i jak?? albo dał jakiś namiar... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reikeb Opublikowano 17 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 Ja znów poskładał bym to tak jak powinno być. Teraz zostaje tylko twój wybór:wink: Zawsze mozna pospawać to tak jak jest czyli bez środkowego a jak będzie za głosno czy coś to wspawać środkowy na samochodzie. I tak będzie najlepiej I tak chyba zrobie zobaczymy co z tego wyjdzie, musze zmienić strategie bo planowałem sam to zrobić u kumpla, ale sie pospawa i bedzie git mam nadzieje bez obawy pospawaj i będzie git ---------- Post dopisany at 16:30 ---------- Poprzedni post napisany at 16:28 ---------- ja dodatkowo musiałem przedłużyć rurę od strony kata ok 8cm bo mam od 2,5 tdi cabrio U mnie też chyba będzie trzeba kawalek dospawać z tego co czytalem ale sie ogarnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 17 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reikeb Opublikowano 17 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 http://25.media.tumblr.com/0cce7ff146df62de9cc4f992b60bae37/tumblr_mj5zgpqqC71rkpcz4o1_500.gif:decayed: W sam raz na rozluźnienie atmosfery Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 17 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 http://25.media.tumblr.com/0cce7ff146df62de9cc4f992b60bae37/tumblr_mj5zgpqqC71rkpcz4o1_500.gif:decayed: W sam raz na rozluźnienie atmosfery i dyskusji o rurach tych, yyy no... Wydechowych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fr0styyy. Opublikowano 17 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 Fotele skóra wyrezane... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reikeb Opublikowano 17 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 Fotele skóra wyrezane... Pochwalił byś sie jakas skromną fotka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki Opublikowano 17 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 Fotele skóra wyrezane... zuch chłopak zobaczyłeś u mnie i się zakochałeś będzieszpanzadowolony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 17 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 Pany gdzie szukac zderzaka sline do b6 ze spryskami?? Na allegro nic nie ma ciekawego.I od razu blotniki przod Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi