miki Opublikowano 19 Marca 2013 Opublikowano 19 Marca 2013 Kupić uzywke ori i pomalować... Raz kupiłem zamiennik i nigdy więcej nie popełnię tego błędu... Tapnięte z SGS III
Kshyhu87 Opublikowano 19 Marca 2013 Opublikowano 19 Marca 2013 Czyli trzeba będzie się wybrać na giełdę w poznaniu bo zamawianie z allegro to trochę loteria bez wcześniejszych oględzin :-/ jakby ktoś mial namiary na ładne błotniki to proszę o cynk :-P
Wandej Opublikowano 19 Marca 2013 Opublikowano 19 Marca 2013 Ale już wszystko wyrezane co chciałem więc nic nie będzie. jasne zaraz coś CDi się pewnie uj***e.... iptdaj foto auta na letnim kole w całej okazałości czy jeszcze masz zimę? Ja ci powiem Marcin że już mnie przestaje powoli jarać ciągle rozbieranie tego auta i dokładanie czegoś, mam za***iste (według niektórych) nawet za za***iste auto jak na mój wiek. Chciał bym teraz trochę pieniędzy odłożyć, w życiu zawsze się przyda jakieś zaplecze finansowe. Auto nadal na zimowych ALU, za oknami śnieg więc nie ma sensu wrzucać. A po drugie i tak nadal borykam się z silnikiem. Co niektórzy wiedzą mechanik zj***ł mi silnik i teraz auto zawiozłem do ECU PROJECT bo nikt nie wie co jest grane:facepalm: Jednak mechanior? ---------- Post dopisany at 09:11 ---------- Poprzedni post napisany at 09:08 ---------- Kurfa już mnie uj strzela z tymi felgami:facepalm: ręcznie polerując nic się w sumie nie dzieje a jak próbuje papierem wodnym na maszynie albo pastą g3 to zrywa lakier:facepalm: Co tu robić? Przywieź do mnie mam dużo wolnego czasu Musti polere masz?W ogóle zapytam się u swojego wulkanizatora ile by za to chciał
H4mm3R Opublikowano 19 Marca 2013 Opublikowano 19 Marca 2013 Ale już wszystko wyrezane co chciałem więc nic nie będzie. jasne zaraz coś CDi się pewnie uj***e.... iptdaj foto auta na letnim kole w całej okazałości czy jeszcze masz zimę? Ja ci powiem Marcin że już mnie przestaje powoli jarać ciągle rozbieranie tego auta i dokładanie czegoś, mam za***iste (według niektórych) nawet za za***iste auto jak na mój wiek. Chciał bym teraz trochę pieniędzy odłożyć, w życiu zawsze się przyda jakieś zaplecze finansowe. Auto nadal na zimowych ALU, za oknami śnieg więc nie ma sensu wrzucać. A po drugie i tak nadal borykam się z silnikiem. Co niektórzy wiedzą mechanik zj***ł mi silnik i teraz auto zawiozłem do ECU PROJECT bo nikt nie wie co jest grane:facepalm: Ty to cały za***isty jesteś :polew:
P-U-M-A Opublikowano 19 Marca 2013 Opublikowano 19 Marca 2013 Ale już wszystko wyrezane co chciałem więc nic nie będzie. jasne zaraz coś CDi się pewnie uj***e.... iptdaj foto auta na letnim kole w całej okazałości czy jeszcze masz zimę? Ja ci powiem Marcin że już mnie przestaje powoli jarać ciągle rozbieranie tego auta i dokładanie czegoś, mam za***iste (według niektórych) nawet za za***iste auto jak na mój wiek. Chciał bym teraz trochę pieniędzy odłożyć, w życiu zawsze się przyda jakieś zaplecze finansowe. Auto nadal na zimowych ALU, za oknami śnieg więc nie ma sensu wrzucać. A po drugie i tak nadal borykam się z silnikiem. Co niektórzy wiedzą mechanik zj***ł mi silnik i teraz auto zawiozłem do ECU PROJECT bo nikt nie wie co jest grane:facepalm: Ty to cały za***isty jesteś :polew: :read:
pocas Opublikowano 19 Marca 2013 Opublikowano 19 Marca 2013 Dzisiaj w końcu odbieram auto z CompSport. Mam nadzieje że moja wędrówkaą tuningowa się dziś zakończy ;] Swoją drogą. Jeździłem rok na źle ustawione rozrządzie... je je je.
P-U-M-A Opublikowano 19 Marca 2013 Opublikowano 19 Marca 2013 Ale już wszystko wyrezane co chciałem więc nic nie będzie. jasne zaraz coś CDi się pewnie uj***e.... iptdaj foto auta na letnim kole w całej okazałości czy jeszcze masz zimę? Ja ci powiem Marcin że już mnie przestaje powoli jarać ciągle rozbieranie tego auta i dokładanie czegoś, mam za***iste (według niektórych) nawet za za***iste auto jak na mój wiek. Chciał bym teraz trochę pieniędzy odłożyć, w życiu zawsze się przyda jakieś zaplecze finansowe. Auto nadal na zimowych ALU, za oknami śnieg więc nie ma sensu wrzucać. A po drugie i tak nadal borykam się z silnikiem. Co niektórzy wiedzą mechanik zj***ł mi silnik i teraz auto zawiozłem do ECU PROJECT bo nikt nie wie co jest grane:facepalm: Jednak mechanior? No na to wychodzi.
H4mm3R Opublikowano 19 Marca 2013 Opublikowano 19 Marca 2013 Ale już wszystko wyrezane co chciałem więc nic nie będzie. jasne zaraz coś CDi się pewnie uj***e.... iptdaj foto auta na letnim kole w całej okazałości czy jeszcze masz zimę? Ja ci powiem Marcin że już mnie przestaje powoli jarać ciągle rozbieranie tego auta i dokładanie czegoś, mam za***iste (według niektórych) nawet za za***iste auto jak na mój wiek. Chciał bym teraz trochę pieniędzy odłożyć, w życiu zawsze się przyda jakieś zaplecze finansowe. Auto nadal na zimowych ALU, za oknami śnieg więc nie ma sensu wrzucać. A po drugie i tak nadal borykam się z silnikiem. Co niektórzy wiedzą mechanik zj***ł mi silnik i teraz auto zawiozłem do ECU PROJECT bo nikt nie wie co jest grane:facepalm: Ty to cały za***isty jesteś :polew: :read: To że jeszcze nie masz łoniaków na jajkach, to już inna sprawa ale z tą zajebistością doyebałeś jak dzik w sosnę
P-U-M-A Opublikowano 19 Marca 2013 Opublikowano 19 Marca 2013 Ale już wszystko wyrezane co chciałem więc nic nie będzie. jasne zaraz coś CDi się pewnie uj***e.... iptdaj foto auta na letnim kole w całej okazałości czy jeszcze masz zimę? Ja ci powiem Marcin że już mnie przestaje powoli jarać ciągle rozbieranie tego auta i dokładanie czegoś, mam za***iste (według niektórych) nawet za za***iste auto jak na mój wiek. Chciał bym teraz trochę pieniędzy odłożyć, w życiu zawsze się przyda jakieś zaplecze finansowe. Auto nadal na zimowych ALU, za oknami śnieg więc nie ma sensu wrzucać. A po drugie i tak nadal borykam się z silnikiem. Co niektórzy wiedzą mechanik zj***ł mi silnik i teraz auto zawiozłem do ECU PROJECT bo nikt nie wie co jest grane:facepalm: Ty to cały za***isty jesteś :polew: :read: To że jeszcze nie masz łoniaków na jajkach, to już inna sprawa ale z tą zajebistością doyebałeś jak dzik w sosnę :ssij::ssij:
miszka Opublikowano 19 Marca 2013 Opublikowano 19 Marca 2013 Good Morning Polska ostatni dzień wolnego i jutro znowu tyrka ---------- Post dopisany at 12:45 ---------- Poprzedni post napisany at 11:01 ---------- Pany co on ma za listwę przymocowaną do listwy progowej
Młody_drog Opublikowano 19 Marca 2013 Opublikowano 19 Marca 2013 hahahahaha ale doj**ales podpis, to sa listwy s4
miki Opublikowano 19 Marca 2013 Opublikowano 19 Marca 2013 Kiedyś już było o tych listach na forum, podobno bardzo popularne za oceanem Tapnięte z SGS III
Młody Opublikowano 19 Marca 2013 Opublikowano 19 Marca 2013 Nie chodzi o listwy S4 tylko to co pod nimi jest- może to listwy s-line z B8
musti Opublikowano 19 Marca 2013 Opublikowano 19 Marca 2013 Ale już wszystko wyrezane co chciałem więc nic nie będzie. jasne zaraz coś CDi się pewnie uj***e.... iptdaj foto auta na letnim kole w całej okazałości czy jeszcze masz zimę? Ja ci powiem Marcin że już mnie przestaje powoli jarać ciągle rozbieranie tego auta i dokładanie czegoś, mam za***iste (według niektórych) nawet za za***iste auto jak na mój wiek. Chciał bym teraz trochę pieniędzy odłożyć, w życiu zawsze się przyda jakieś zaplecze finansowe. Auto nadal na zimowych ALU, za oknami śnieg więc nie ma sensu wrzucać. A po drugie i tak nadal borykam się z silnikiem. Co niektórzy wiedzą mechanik zj***ł mi silnik i teraz auto zawiozłem do ECU PROJECT bo nikt nie wie co jest grane:facepalm:Jednak mechanior? ---------- Post dopisany at 09:11 ---------- Poprzedni post napisany at 09:08 ---------- Kurfa już mnie uj strzela z tymi felgami:facepalm: ręcznie polerując nic się w sumie nie dzieje a jak próbuje papierem wodnym na maszynie albo pastą g3 to zrywa lakier:facepalm: Co tu robić? Przywieź do mnie mam dużo wolnego czasu Musti polere masz?W ogóle zapytam się u swojego wulkanizatora ile by za to chciał Mam w rękach drzemie moc
turzol Opublikowano 19 Marca 2013 Opublikowano 19 Marca 2013 Kiedyś już było o tych listach na forum, podobno bardzo popularne za oceanem Tapnięte z SGS III Jak na moje to będą listwy f-myProjektzwo
Rekomendowane odpowiedzi