masterp84 Opublikowano 28 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2010 nastepnym razem moze u mnie na garazu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek s Opublikowano 28 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2010 A ja tam byłem, miód i wino piłem. :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e2rdd23 Opublikowano 28 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2010 e no klasa fotki wyszły racja fajnie było choć w składzie 3 osobowym ale było bardzo miło mam nadzieję że następnym razem będzie nas więcej !!! Dzięki za spotkanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
davidoati Opublikowano 28 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2010 Panowie za tydzień się melduje na 100%! dziś dopiero dojechałem do koszalina, siłą wyższa ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
insane_Infinity Opublikowano 29 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2010 Spoko ale Proponuje parking Kosmos albo Forum...bo tak zimnica..mam nadzieję iż będzie więcej autek :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarmary Opublikowano 29 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2010 no wkoncu sie cos ruszylo w naszym Koszalinie osobiscie grzeje du psko na Wyspach Kanaryjskich ale za 2 tyg wracam wiec napewno wpadne do was chlopaki :> a taki maly OT , jak wyglada sytuacja na gieldzie, idzie tam sie poslizgac??? :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
insane_Infinity Opublikowano 3 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 niee.. dziury dziury dziury... ale jak Byliśmy to koleś Prosiakiem się ślizgał ... [br]Dopisany: 30 Listopad 2010, 13:17_________________________________________________Pany i jak Weekend Jakieś Spotkanko ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e2rdd23 Opublikowano 3 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 No ja myślę tylko bym proponował gdzieś pod dachem i w ciepłym chyba że giełda i małe szaleństwa po placu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
insane_Infinity Opublikowano 3 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 czy ja wiem szkoda mi zawisu na szaleństwa po giełdzie....nie dziękuję ...Proponuje Forum albo Kosmos..i niech będzie więcej Autek bo tak 3 to lipa trochę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e2rdd23 Opublikowano 3 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 to jak juz cos to Kosmos bo forum bedzie masakra swieta ida Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fusse Opublikowano 4 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2010 nie widzialem wczesniej watku tez jestem z koszalina jakby co to tez moge wpasc:) ktos sie wkoncu znalazl a co do gieldy to nie przesadzajcie, mozna spokojnie latac, wczoraj sam testowalem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cool506 Opublikowano 4 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2010 witam - Kolobrzeg - :hi:wpadłbym ale multi w naprawie nastepny weekend moge sie pisac;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
davidoati Opublikowano 4 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2010 a mi akumulator zaliczył zgon i w tym tygodniu w koszałku bez auta będę ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
insane_Infinity Opublikowano 4 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2010 ja tam Kupiłem Nowy AQ w zaprzyjaźnionej Firmie Więc zima nie straszna :gwizdanie: Więc jak jutro O której ....proponuje godzinę tak 14-15...bo potem ciemno zimno i d*pa ....i gdzie się spotykamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lapek85 Opublikowano 4 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2010 nie widzialem wczesniej watku tez jestem z koszalina jakby co to tez moge wpasc:) ktos sie wkoncu znalazl a co do gieldy to nie przesadzajcie, mozna spokojnie latac, wczoraj sam testowalem Paweł, to kiedy łączymy nasze spoty, ze spotami kolegów z tego wątku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
insane_Infinity Opublikowano 4 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2010 Panowie Ponawiam....Jak macie ochotę i chęci Jutro (niedziela) o 15 na Giełdzie albo w Kosmosie..Decydować :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e2rdd23 Opublikowano 5 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2010 Ja dzisiaj nie dam rady wpaść rodzinka mi sie zwalić ma a jak by nie przyjechali to będe[br]Dopisany: Grudzień 05, 2010, 09:52:31 _________________________________________________A tu taki mały filmik TAKIS 0-400 AND HIS TOP PROJECT.wmv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fusse Opublikowano 5 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2010 dzisiaj chyba nic z tego nie wyjdzie, ale moze za tydzien jakas oficjalna ustawka? jakis konkretny termin, np sobota godz 15 na gieldzie, jak bedzie snieg to bedzie mozna polatac:) nie widzialem wczesniej watku tez jestem z koszalina jakby co to tez moge wpasc:) ktos sie wkoncu znalazl a co do gieldy to nie przesadzajcie, mozna spokojnie latac, wczoraj sam testowalem Paweł, to kiedy łączymy nasze spoty, ze spotami kolegów z tego wątku? moze za tydzien Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek s Opublikowano 5 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2010 Dobrze, że jest ten wątek. Myślę, że wcześniej czy później zaczniemy się spotykac. Do organizatorów - NIEZNIECZĘCAJCIESIĘ, nawet gdyby do kolejnego spotkania doszło dopiero wiosną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lapek85 Opublikowano 5 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2010 w tygodniu to trzeba zrobić, np. w czwartek dzień po słupskim spocie weekendy mam zarezerwowane na lekcje typu " Patrz w lusterka drifterzy są wszędzie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi