Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL] Spoty w Koszalinie?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jarmary jak byś trzymał bezpieczną odległość to być nie skasował przodu.. zapodaj foty...

• Odpowiedzi 2.2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

insane_Infinity kolega ma racje

tak tak zapodaj foty krasz testu to podyskutujemy co mamy i w czym mozemy pomuc by tanio i dobrze naprawić :evil:

Opublikowano

Każdemu może się zdarzyć zagapić no trudno :confused4: dokładnie pokaż foty przy takiej prędkości to chyba nie jest tak źle :wink4:

Opublikowano

Panowie i Panie wszysttkiego najlepszego z okazji świat Bożego Narodzenia i szalonego Sylwestra wszystkim życzę. :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drinks: :drinks: :drinks: :drinks: :drinks::piroman: :piroman: :piroman: :piroman: :piroman::banan: :banan: :banan::banan1: :banan1: :banan2: :banan2:

Opublikowano

Panowie i Panie wszysttkiego najlepszego z okazji świat Bożego Narodzenia i szalonego Sylwestra wszystkim życzę. :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drinks: :drinks: :drinks: :drinks: :drinks::piroman: :piroman: :piroman: :piroman: :piroman::banan: :banan: :banan::banan1: :banan1: :banan2: :banan2:

I ja również wszystkiego naj! :hi:

Swoją droga urodziny dziś mam też więc świętuje podwójnie :D

Opublikowano

ee tam;p raz tylko prezenty dostanie:p raz tylko impreza;p

mimo wszystko, wszystkiego dobrego!

Opublikowano

jakiego Spota??? od kiedy to się spotykamy?? jak pamiętam to dobry miesiąc temu z kolegami (2) się spotkaliśmy i od tego czasu co rusz każdy marudzi że zimno itp....jak stare Baby... :kwasny: i proponują Spota jak będzię Ciepło , nie będzie padać i temp powietrza 18+ .....echhh :angry:

Opublikowano

Witam :hi:

Jak coś to na następnego spota się pisze.

Kolejna B-5 :hi: B-7 też są a co z B-6 ? Nie ma w Koszalinie ? :dziura:

Opublikowano

ee tam;p raz tylko prezenty dostanie:p raz tylko impreza;p

mimo wszystko, wszystkiego dobrego!

Dzięki :hi: No dokładnie troche lipa zawsze byłem poszkodowany :decayed:

Opublikowano

tia..każdemu pogoda nie pasuje..chłopy..weźcie sie zdecydujcie na jakiegoś spota

Opublikowano
:) też bym się włączył ...;) lubię oglądać ładne woziki ;) no i rad parę przyjąłbym na klatę ;) Pozdro
Opublikowano

ja bym proponował coś w tygodniu teraz ogarnąć, może środa?? Pogoda jest w miare