makovic Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Po treningu powinno się najpierw uzupełnić glikogen mięśniowy a dopiero później białko. Wysłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bialy986 Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Ostatnio znajomek zachwalał białko z firmy Optimum czy jakoś tak.Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2 Też słyszałem od kilku osób o tym białku-Whey Gold Standard i sobie chwalą.Gainer też z tej firmy ponoć dobry.To chyba amerykańska firma? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tzieland Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Ostatnio znajomek zachwalał białko z firmy Optimum czy jakoś tak.Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2 Też słyszałem od kilku osób o tym białku-Whey Gold Standard i sobie chwalą.Gainer też z tej firmy ponoć dobry.To chyba amerykańska firma? Chyba hameryka ale gdzie to sypią to nie wiem. Mój scitec też z hameryki ale sypany na Węgrzech Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2 ---------- Post dopisany at 22:26 ---------- Poprzedni post napisany at 22:25 ---------- najlepsze bialko z kutasa Jem te białko i złego słowa nie powiem, białko jak białko. Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulk_1986 Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Ostatnio znajomek zachwalał białko z firmy Optimum czy jakoś tak.Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2 Też słyszałem od kilku osób o tym białku-Whey Gold Standard i sobie chwalą.Gainer też z tej firmy ponoć dobry.To chyba amerykańska firma? Chyba hameryka ale gdzie to sypią to nie wiem. Mój scitec też z hameryki ale sypany na Węgrzech Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2 ---------- Post dopisany at 22:26 ---------- Poprzedni post napisany at 22:25 ---------- najlepsze bialko z kutasa Jem te białko i złego słowa nie powiem, białko jak białko. Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2 Chodziło mi o Twoją wypowiedź odnośnie Optimum Whey Gold:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tzieland Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Wiem wiem ale niefortunnie napisałeś ją po postem Piotra Następnym razem też próbuję to Optimum. Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fazii Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 FA XTREME DETONATOR ktoś testował na sobie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 1 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 moja forma koncowa wakacyjna View image: C360 2013 08 28 16 03 17 257 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tzieland Opublikowano 1 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 moja forma koncowa wakacyjnaView image: C360 2013 08 28 16 03 17 257 No tak już można wyglądać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 1 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 ty wiesz co masz robic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tzieland Opublikowano 1 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 Kurczak, kurczak, kurczak + twaróg, twaróg i jajka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makovic Opublikowano 1 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 Kurczak, kurczak, kurczak + twaróg, twaróg i jajka Plus np. rybka :-) Wysłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tzieland Opublikowano 1 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 Kurczak, kurczak, kurczak + twaróg, twaróg i jajka Plus np. rybka :-) Wysłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 4 Ofkors Tylko rybka ciut za droga, żeby jeść ją w większych ilościach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makovic Opublikowano 1 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 To fakt :-( ale jako urozmaicenie diety jak najbardziej :-) Wysłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tzieland Opublikowano 1 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 Gdyby była kasa to by się wpier*alało dobrą wołowinę i rybki codziennie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makovic Opublikowano 1 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 Dokładnie. A na deserek pyszny shake bialkowy :-) :-) :-) Wysłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniusiek28 Opublikowano 4 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2013 moja forma koncowa wakacyjnaView image: C360 2013 08 28 16 03 17 257 jest mega dobrze......jak znajdą czas cyknę sobie fotkę, ale jest znacznie gorzej. o już coś mam a tak poważnie wieczorem dam coś bez koszulki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior_tdi Opublikowano 4 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2013 moja forma koncowa wakacyjnaView image: C360 2013 08 28 16 03 17 257 No tak już można wyglądać bez kitu. jest forma ja dziś wracam po przerwie 3 tygodnie i od przyszłego tygodnia odchudzanko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 5 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 Ja jebie..ale dziki z Was Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tzieland Opublikowano 8 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2013 Jak tam panowie? Mi dzisiaj fajnie weszła klatka z bicepsem Jedynie problemy z nadgarstkiem mnie blokują przed większymi ciężarami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 9 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2013 nikt tu juz nie cwiczy ,ja tez to pier**le Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi