SoMeS Opublikowano 19 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 19 Grudnia 2010 na moje to ten znaczek turbo robi zajebistą robotę tak samo jak ta felga spojler kiedy przybędzie? udajesz się na sesję? póki co muszę przygotować niuńkę do przedzierania się przez europę spojler? amen
michu93 Opublikowano 19 Grudnia 2010 Opublikowano 19 Grudnia 2010 spojler? no spojler to za duże słowo - lotka
SoMeS Opublikowano 19 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 19 Grudnia 2010 na razie nie mam czasu na pierdoły
plastuch Opublikowano 19 Grudnia 2010 Opublikowano 19 Grudnia 2010 na moje to ten znaczek turbo robi zajebistą robotę tak samo jak ta felga spojler kiedy przybędzie? udajesz się na sesję? póki co muszę przygotować niuńkę do przedzierania się przez europę spojler? amen Jak byłem na majóvwce w rykach na jakimś corrado widziałem jeszcze taką
mrogal Opublikowano 19 Grudnia 2010 Opublikowano 19 Grudnia 2010 na razie nie mam czasu na pierdoły dokladnie, jujek musi zalozyc wieksze ftryski w miedzyczasie swiatecznym :>
SoMeS Opublikowano 19 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 19 Grudnia 2010 dokladnie, jujek musi zalozyc wieksze ftryski w miedzyczasie swiatecznym :> zobaczymy jak to wyjdzie napaleńcu
mrogal Opublikowano 20 Grudnia 2010 Opublikowano 20 Grudnia 2010 dokladnie, jujek musi zalozyc wieksze ftryski w miedzyczasie swiatecznym :> zobaczymy jak to wyjdzie napaleńcu :polew: :drool:
SoMeS Opublikowano 20 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 20 Grudnia 2010 hehe dzisiaj z racji sporej ilości śniegu na całym aucie w tym na kołach podjąłem decyzję o malowaniu dotzów środek w białą perłę z domieszką złotego brokatu, rant w polerke a śrubki złote [br]Dopisany: 20 Grudzień 2010, 17:16_________________________________________________aaa i żeby nie wieśniaczyć auta kartonem to kupiłem plexe by wsadzić za grila no i blacha w miejscu mniej więcej lewej kratki
mrogal Opublikowano 20 Grudnia 2010 Opublikowano 20 Grudnia 2010 hehe dzisiaj z racji sporej ilości śniegu na całym aucie w tym na kołach podjąłem decyzję o malowaniu dotzów środek w białą perłę z domieszką złotego brokatu, rant w polerke a śrubki złote no jedziesz koxem a ja caly czas dumam na jaki kolor szurnac RSy[br]Dopisany: 20 Grudzień 2010, 17:18_________________________________________________ no i blacha w miejscu mniej więcej lewej kratki po co?
SoMeS Opublikowano 20 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 20 Grudnia 2010 u Ciebie Wujek będzie tylko jeden słuszny blache muszę gdzieś dać bo mnie lubią ostatnio na trasie łapać tym bardziej jak w najbliższych 2óch tygodniach suka 3-4tyś km trzaśnie
mrogal Opublikowano 20 Grudnia 2010 Opublikowano 20 Grudnia 2010 u Ciebie Wujek będzie tylko jeden słuszny jaki? blache muszę gdzieś dać bo mnie lubią ostatnio na trasie łapać tym bardziej jak w najbliższych 2óch tygodniach suka 3-4tyś km trzaśnie aa rejestracyje
Miszka82 Opublikowano 20 Grudnia 2010 Opublikowano 20 Grudnia 2010 z cyklu: gdzie jest a4? Uploaded with ImageShack.us widzę, że wysłuchałeś mojej prośby i wrzuciłeś zdjęcie gdzie dobrze widać Body Kit
mrogal Opublikowano 20 Grudnia 2010 Opublikowano 20 Grudnia 2010 z cyklu: gdzie jest a4? Uploaded with ImageShack.us widzę, że wysłuchałeś mojej prośby i wrzuciłeś zdjęcie gdzie dobrze widać Body Kit ale przynajmniej nie jakies cudowane foto, jest progress
SoMeS Opublikowano 20 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 20 Grudnia 2010 popatrzałem chwile na to auto i doszedłem do wniosku że tablice rejestracyjne tam jednak nie pasują
SoMeS Opublikowano 22 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 22 Grudnia 2010 mała ciekawostka... w b6 AVF fwd są identycznej grubości półośki
RS Opublikowano 24 Grudnia 2010 Opublikowano 24 Grudnia 2010 Nie gadaj ze norka ma tez takie patyki :polew: :polew:
norka Opublikowano 29 Grudnia 2010 Opublikowano 29 Grudnia 2010 mała ciekawostka... w b6 AVF fwd są identycznej grubości półośki troche przesadziles :gwizdanie: nie sa takie grube jak Twoje stare z automata, ale nie sa tez takie cienkie slomki jak te co masz teraz
wojciu0308 Opublikowano 9 Stycznia 2011 Opublikowano 9 Stycznia 2011 co tu tak cicho? somes co ty nic nie rezasz? cyknał bys jakies nowe fotki alusków bo jeszcze ich z bliska nie widzielismy
gizmo8 Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 co tu tak cicho? Jakbyś we Wigilie wyruszył na letnich to pewnie tez byś był jeszcze w trasie :gwizdanie: Ale jest odwilż, pewnie lada chwila dojedzie... :>
Rekomendowane odpowiedzi