Rdzewek_RdK Opublikowano 22 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 JZaloze sie ze bedzie juz "za duzo" z przodu... No właśnie ja lubię minimalizm a tutaj już się robi przerost formy nad treścią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mgtan Opublikowano 22 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 kozaczek to wygląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 23 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2011 ...fiu ...fiu :gwizdanie: za*****ty ten przodzik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ohm Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 ciepło było, dorezałeś coś w tym czasie? :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rdzewek_RdK Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 coś tam zrobiłem, ale na razie cisza. Info będzie później.. tam jedną fote w sumie mam jeżeli chodzi o przód.. resztę powoli trzeba dalej dopracować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 No i jest czarnuch Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bajk Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rdzewek_RdK Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Potrzebuje takiej małej pilnej porady, i tak będę miał nowe Benty ale koła przed 16 idą do malowania i zastanawiam się nad kolorem Opcje: 1) srebrny zostaje jak jest teraz 2) biały 3) czarny połysk 4) czarny mat 5) coś co zobaczycie poniżej Kupiłem kwietniowy VWSpeed i zakochałem się w jednej golfinie, a szczególnie kołach. Idealnie pasują do srebrnej budy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 2) Bialy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bajk Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 też jestem za białym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker-lukasz Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 6) niebieski mógłby ciekawie wyglądać na czarnuchu :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rdzewek_RdK Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 6) niebieski mógłby ciekawie wyglądać na czarnuchu :gwizdanie: trochę jak wóz papa smerfa :decayed: ale widziałem coś takiego na czarnym pasacie i dawało radę.. biały kusi, nie powiem że nie.. tyle że już sporo aut z białymi kołami Bentleye na pewno zostaną srebrne a tu mogę wariować ile się da Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reniek Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 U mnie w czewie jeździ czarne A3 z niebieskimi felgami właśnie w takim wzorze jak ma golf. Ten niebieski jest dosyć jasny, taki błękitny. Mnie się podoba zestawienie tych kolorów Na jedną strone zrób białe felgi, a na drugą niebieskie. Jak szaleć to szaleć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Białego jest trochę to fakt ale szczerze powiem, że nie widzi się tego na ulicach dużo. U Ciebie w powiązaniu z czernią to byłaby masakra! :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 walnij róż albo ostrą czerwień i będzie gitara Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_o23 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 albo krwista czerwień albo poamrańcz z barwy fouca rs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ponior Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Przodzik ładny, ale znaczek na czarno też bym zrobił w czerń. Ja u siebie już zrobiłem i wygląda ładnie A z kołami to cieżko, najlepiej jakiś VT zrobić i po problemie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamooo Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 nie rób białych bo ja będę miał ..już się malują od tygodnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rdzewek_RdK Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 nie rób białych bo ja będę miał ..już się malują od tygodnia ciągnij się.. :polew: ale chyba pomaluje je na czarny połysk, po pierwsze ciekawi mnie efekt a po drugie na tak pomalowane koła mam nawet od ręki klienta, więc czemu nie.. ale jakiś kolor tez mnie kusi.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamooo Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 czarny do czarnego nie będzie tego szau Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi