Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Strefa motocyklistów

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

f4i

z tego co wiem to nowe napinacze (nawet te poprawione dwie niebieskie kropki) potrafią grzechotać po 1000km :D a larsson oferuje mocniejsze sprężyny do napinacza koszt 19zł :-) a nie 320zł

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Wyświetleń 203,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Gdybyście słyszeli że ktoś ma na sprzedanie godne polecenia: Honda Hornet600, Suzuki Bandit600, Kawasaki Z750 do 8tys zł dajcie znać.

A może popatrzysz na turysta, FJ 1200 godny polecenia.

To typowa PLA*,niezniszczalny, za***iście wygodny i elastyczny.

Dosiadam takową od 10 lat,tle że po lifcie.

Yamaha FJ1200 + kufry Lesznowola ? Tablica.pl

*-Pospieszna Lokomotywa Autostradowa

Opublikowano

interesowałoby mnie coś bardziej nowożytnego i po mieście częściej niż do dalekiej turystyki

Opublikowano

A co to znaczy coś?? 250?? Czy coś mocniejszego?? Ja oddałem Hondę 1000 VFR (w sensie pożyczyłem) bo nie dało się tym za bardzo jeździć po mieście (za ciężka i za szybka), teraz mam YBR250 i jestem mega zadowolony. Nie ma za bardzo się czym ścigać, ale w miejskich warunkach startujesz pierwszy spod świateł (mówię o autach), a ponieważ jest lekka i zwinna przeciśniesz się tam gdzie nawet większe skutery mają problemy. Ale ogólnie trochę mało mocy, teraz bym brał ninje 300r, nie jeździłem tym jeszcze ale myślę że zwinność jest podobna.

---------- Post dopisany at 00:03 ---------- Poprzedni post napisany at 00:00 ----------

OO Łódź, no to 250/300 jest na łódź optymalna moim zdaniem. Wystarczająco szybka żeby pójść 120 po włókniarzy i wystarczająco zwinna żeby ładować się na rozkopy budowlane :) Zresztą wiesz że teraz im jesteś mniejszy tym szybciej przejedziesz przez te remonty (ja latam przez parki)

Opublikowano
Gdybyście słyszeli że ktoś ma na sprzedanie godne polecenia: Honda Hornet600, Suzuki Bandit600, Kawasaki Z750 do 8tys zł dajcie znać, najlepiej z łódzkiego lub okolic, max do 200km jak sztuka będzie mega przyzwoita. Sam ujeżdżam Suzuki GS500 (świetne moto w idealnym stanie- do sprzedania, gdyby byli chętni to PW) a zamarzyło mi się zmienić na ww motocykle. Wszystkie bardzo mi się podobają tylko niewiem który byłby najodpowiedniejszy za te pieniążki.

wszystko w temacie, to jest właśnie to coś czego szukam

Opublikowano

ekipa chce kupic XJR 1200 lub Fazerke 1000 w cenie ok 12 tys możecie mi opisac te motorki jakies plusy ,minusy

Opublikowano

:hi: pogoda elegancka, a tu taka cisza :decayed: zbrojo się :eusathink::decayed:

A tymczasem wczoraj dorwałem swojego ex trx'a :kox: co mu dałem w palnik na poligonie :slina::kox: dzisiaj nie wiem co ze sobą zrobić, jedyne co mnie nie boli to uszy :grin: ...dzisiaj event vol.2 :kox::banan:

Opublikowano

jaka cisza,na pasie awaryjnym wczoraj v-maxa stuknąłem:decayed: i ogólnie ponad 300km najezdziłem,dziś powtórka :grin:

Opublikowano

Ja też już się przymierzam by wyjechać w teren. Tylko gardło wyleczyć do końca muszę i w drogę. :kox:

Opublikowano

Pojeździłem wczoraj trochę niewiele ponad 100 km , ale jak wracałem to było już zimno i zmarzłem :kwasny:

Opublikowano

To juz jak wy smigacie:kox: to faktycznie trzeba stroic moto do nowego sezonu:decayed: olej wymienic i heja:banan:

Opublikowano

A ja dzisiaj prawie 200km :kox::banan:

Opublikowano

jest ktoś z Was na forum ścigacz.pl ?

Opublikowano

Niedaleko mnie szykuje się coroczna impreza :kox: Kiedyś w tym samym miejscu jeszcze organizowali Mercedes Truck Rally

8%20marca%202014%20b.jpg

Opublikowano

Ja w tym roku na motor nie siadam i chyba już wogóle:kwasny:

Opublikowano

Trauma po dzwonie? :eusathink:

Opublikowano

Jak ktoś byłby zainteresowany zakupem ładnej fz6 s2 fazer rok 2007 to pisać na priv.

Opublikowano

Ja już rozpocząłem sezon w pełni moto po serwisie i śmigam jak mam tylko chwilę.Dzisiaj piękna słoneczna pogoda więc też będzie latanie ...:wink:

Opublikowano

Właśnie sprzedałem swoją Fazerkę FZS 600 i szukam czegoś "nowego" :wink:

Opublikowano

Pod koniec maja sprzedaje swoja f4i :) wiec jak dalej bedziesz chetny to zapraszam.