wojtekce Opublikowano 18 Listopada 2011 Opublikowano 18 Listopada 2011 ja jestem bardziej za przeprawami
Nosfer Opublikowano 18 Listopada 2011 Opublikowano 18 Listopada 2011 No to mówię przecież, ENDURO to jest to :kox: :kox: Ale Romaniaki to jest już rzeźnia :gwizdanie: Enduro - Biłgoraj 2011 - akurat na filmie nie specjalnie widać jakąś akcję.. Bo nie wiedzieliśmy, że nam się kamera obsunęła I przez cały dzień nagrywał się bak i przednie koło.. [br]Dopisany: 18 Listopad 2011, 10:34_________________________________________________Wojtek - masz jakieś foty, filmy, dobre miejscówki, albo wklepane dobre trasy gps ??
wojtekce Opublikowano 18 Listopada 2011 Opublikowano 18 Listopada 2011 Wojtek[/b][/color] - masz jakieś foty, filmy, dobre miejscówki, albo wklepane dobre trasy gps ?? teraz latam z reguły koło domu las , koryto rzeczki itp. ale od wiosny planuję ustroń szczyrk nałęże
Nosfer Opublikowano 18 Listopada 2011 Opublikowano 18 Listopada 2011 Wojtek[/b][/color] - masz jakieś foty, filmy, dobre miejscówki, albo wklepane dobre trasy gps ?? teraz latam z reguły koło domu las , koryto rzeczki itp. ale od wiosny planuję ustroń szczyrk nałęże Polecam też Biłgoraj/Zwierzyniec
adriand Opublikowano 18 Listopada 2011 Opublikowano 18 Listopada 2011 mój sezon się jeszcze nie zakończył, dzisiaj zaliczyłem krótki przelot. niestety poniżej 5st. motocykl na stałe pod pokrowiec:)
Pucek Opublikowano 19 Listopada 2011 Opublikowano 19 Listopada 2011 No Wojtek, nieźle :gwizdanie: Jest dzisiaj u mnie 5 stopni na plusie i tak się zastanawiam, czy się nie przejechać, kooorci strasznie Byle do wiosny!
wojtekce Opublikowano 19 Listopada 2011 Opublikowano 19 Listopada 2011 No Wojtek, nieźle :gwizdanie: Jest dzisiaj u mnie 5 stopni na plusie i tak się zastanawiam, czy się nie przejechać, kooorci strasznie Byle do wiosny! ja na pewno wystartuję jutro bez względu na temp.
Pucek Opublikowano 19 Listopada 2011 Opublikowano 19 Listopada 2011 No Wojtek, nieźle :gwizdanie: Jest dzisiaj u mnie 5 stopni na plusie i tak się zastanawiam, czy się nie przejechać, kooorci strasznie Byle do wiosny! ja na pewno wystartuję jutro bez względu na temp. Gdybym miał sprzęt w teren to też bym się nie zastanawiał, ale przy szosówce to już nie bardzo Ale kusi mnie kupno takiego DRa, bo tereny do jazdy mam wyśmienite
wojtekce Opublikowano 19 Listopada 2011 Opublikowano 19 Listopada 2011 No Wojtek, nieźle :gwizdanie: Jest dzisiaj u mnie 5 stopni na plusie i tak się zastanawiam, czy się nie przejechać, kooorci strasznie Byle do wiosny! ja na pewno wystartuję jutro bez względu na temp. Gdybym miał sprzęt w teren to też bym się nie zastanawiał, ale przy szosówce to już nie bardzo Ale kusi mnie kupno takiego DRa, bo tereny do jazdy mam wyśmienite sprzedam Ci moją tenerkę
Miszka82 Opublikowano 20 Listopada 2011 Opublikowano 20 Listopada 2011 teraz w Dzień Dobry TVN jest o Wałęsie
boguki Opublikowano 20 Listopada 2011 Opublikowano 20 Listopada 2011 Wałęsa miał dużego farta, po takim wypadku pewnie niewielu by wyszło. No i opiekę miał fachową to i go poskładali jak trzeba.
GreGoriO Opublikowano 20 Listopada 2011 Opublikowano 20 Listopada 2011 moim skromnym zdaniem to właśnie opieka przyczyniła się do jego powrotu.... wielu z nas nie będzie miało tego szcześcia.
Dev Opublikowano 20 Listopada 2011 Opublikowano 20 Listopada 2011 czeka go kilkuletnia, ciężka rehabilitacja pocięte łapy, brak czucia a co za tym idzie częściowy zanik mięśni ja miałem tez ostrego dzwona i odczuwam jego skutki juz prawie 18 lat
truckmaniac Opublikowano 20 Listopada 2011 Opublikowano 20 Listopada 2011 czeka go kilkuletnia, ciężka rehabilitacja pocięte łapy, brak czucia a co za tym idzie częściowy zanik mięśni ja miałem tez ostrego dzwona i odczuwam jego skutki juz prawie 18 lat Lekarze wypowiadali się, że w przeciągu 2 miesięcy odzyska sprawność pozwalającą na powrót do pracy. Jeżeli chodzi o sprawność tzw. "sportową" to może potrwać do 12 miesięcy.
Dev Opublikowano 20 Listopada 2011 Opublikowano 20 Listopada 2011 szczerze wątpię że w tak krótkim czasie da rade do zrobic zreszta bedzie miał zachwiana równowagę
truckmaniac Opublikowano 20 Listopada 2011 Opublikowano 20 Listopada 2011 No wiesz. Ja lekarzem nie jestem. Powtarzam tylko to, co oni powiedzieli. Wydaje mi się jednak, ze skoro takie słowa padły, to chyba mają jakieś ku temu podstawy
Dev Opublikowano 20 Listopada 2011 Opublikowano 20 Listopada 2011 kazdy organizm inaczej reaguje na takie okolicznosci podczas leczenia widziałem mase ludzi po róznych urazach, nigdy nie wraca 100% sprawnosci ale czas pokaze, pozyjemy zobaczymy
Miszka82 Opublikowano 30 Listopada 2011 Opublikowano 30 Listopada 2011 to jak w końcu z tymi cenami motorów ? po zimie wrócą do cen sprzed zimy ?
Rekomendowane odpowiedzi