Spartan_Wroc. Opublikowano 11 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 wyyebałem się KX'em dzisiaj udziec siiiiny... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 11 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 wyyebałem się KX'em dzisiaj udziec siiiiny... jak się nie przewrócisz to się nie nauczysz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bakuś Opublikowano 11 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 Widzieliście reportaż w Interwencji na temat kradzieży motocykli z warsztatu? Tego policjanta to bym za jaja powiesił niet. powiedz cos wiecej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spartan_Wroc. Opublikowano 12 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 wyyebałem się KX'em dzisiaj udziec siiiiny... jak się nie przewrócisz to się nie nauczysz dobrze że sprzęt cały bo to nowy nabytek kumpla... ---------- Post dopisany at 09:27 ---------- Poprzedni post napisany at 09:20 ---------- niet. powiedz cos wiecej W warsztacie stały 3 motocykle, w tym jeden policjanta... zginęły dwa, hayka i vfr. za to sprzęt policjanta tylko przestawiony w kąt bo stał na przejściu trochę dziwne... później hayka znajduje się na allegro z przebitymi ostatnimi siedmioma numerami ramy, policja twierdzi że numery nie ruszane dopiero ekspertyza wykazuje manipulacje przy numerach po których wynika że moto jest czarne a w rzeczywistości białe i według ekspertyzy nie malowane... Hayka od 16msc niszczeje na policyjnym parkingu Najlepsze jest to, że nawet jeśli policja zdecyduje się oddać motocykl właścicielowi to dostanie on jedynie bak i plastiki, rama zostanie u typa który ją na allegro wystawił, a silnik na żylety Cięzko sobie w ogóle wyobrazić tą sytuacje...obejrzyj na necie. Współczuję poszkodowanym, to Polska- pewnie nigdy nie zobaczą już swoich motocykli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler_NN Opublikowano 16 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 coś ode mnie co by wam smaczka na sezon narobić http://s4.postimage.org/ycqtqbird/image.jpg http://s7.postimage.org/8jgoux6uf/Pozna_orygina.jpg http://s7.postimage.org/9ctanjcvb/Radom_orygina.jpg tak przy okazji Buty Adrenaline Crx Wieluń ? Tablica.pl dychę opuszczam dla klubowiczów widzę że w C jeździsz ale zdjęcia fajne jak zwykle u Grzesia ja w zeszłym sezonie jakoś nie miałem możliwości polatać ale myślę że w tym jakoś to nadrobię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spartan_Wroc. Opublikowano 18 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 STUNTER 13 - PROJECT STYLE Feat. Romain Jeandrot , Javi Almazan - YouTube Mózg rozyebany ---------- Post dopisany 18-02-2013 at 21:35 ---------- Poprzedni post napisany 16-02-2013 at 13:13 ---------- od 6:12 - Mc Józef Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 20 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 Józek w swojej dziedzinie jest zapewne mistrzem jak Stunter13 w stuncie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spartan_Wroc. Opublikowano 23 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 Widać po "śniadej" karnacji ---------- Post dopisany 23-02-2013 at 09:03 ---------- Poprzedni post napisany 20-02-2013 at 18:54 ---------- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fucken Opublikowano 23 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 ---------- Post dopisany 23-02-2013 at 09:03 ---------- Poprzedni post napisany 20-02-2013 at 18:54 ---------- [/color]http://motokiller.pl/uimages/services/motokiller/i18n/pl_PL//201302/1361215909_by_kessel.jpg?1361215910 Dobre:grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Płocho Opublikowano 24 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 ciekawy filmik, mam nadzieje ze jeszcze nie bylo:wink: Encounter /// uliczne starcie - YouTube Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 26 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 Kendall Norman Hare & Hound - POV Madness - YouTube! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekce Opublikowano 27 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2013 Hard Enduro Fail - YZ250F fall in frozen water in Iceland - YouTube Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sprytny Opublikowano 27 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2013 Melduje się jako nowy Prócz A4 przemieszczam się Bladym SC57B Więc do zobaczenia na drodze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beny Opublikowano 28 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 Melduje się jako nowy Prócz A4 przemieszczam się Bladym SC57B Więc do zobaczenia na drodze LWG! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 28 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 ilu dziś motocyklistów widziałem w ciągu dnia a ja w robocie :doh:gdyby dziś była sobota... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sprytny Opublikowano 28 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 ilu dziś motocyklistów widziałem w ciągu dnia a ja w robocie :doh:gdyby dziś była sobota... dla mnie to za zimno. nie lubię przemieszczać się tempem żółwia. do tego zimno jeszcze się pochoruje, a na bank wtedy będzie piękna pogoda a z drugiej strony tylne koło śmiga na boki jak marzenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spartan_Wroc. Opublikowano 28 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 Asfalt zimny, tylne koło tańczy = wymarzone warunki do nauki driftu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 28 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 jesienią jak jest 8 st to zaczyna być zimno ale wiosną to już upał ---------- Post dopisany at 22:21 ---------- Poprzedni post napisany at 22:20 ---------- Asfalt zimny, tylne koło tańczy = wymarzone warunki do nauki driftu i później udziec siny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spartan_Wroc. Opublikowano 1 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 i później udziec siny Oj tam. oj tam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 3 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 czym rózni sie jazda na motocyklu od lizania ci...ki ? niczym, chwila nieuwagi i lezysz w rowie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi