Miszka82 Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 panowie jestem na etapie robienia prawa jazdy kat.A i na początku przyszłego sezonu będę chciał kupić motor, na co zwracać szczególną uwagę przy zakupie, może opłaca się sprowadzić np z UK ? bardzo podoba mi się Kawasaki z 750 co o nim sądzicie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huberts Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Ja siebie nazywam motocyklistą, mimo że jeżdżę tylko Rometem Chartem. Maszynę kupiłem w tamtym roku w listopadzie, wyremontowałem przez zimę i teraz śmigam po okolicy. Jestem w trakcie robienie prawa jazdy A+B, dodatkowo na 99% zaklepanego już mam kolejnego zabytka Rometa Mińska Więc lewa do góry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moro99 Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2011 tez zdalem prawko i tez sie przymierzam do moto jestem juz zdecydowany na XJ6 z 2010 czy 2011 r teraz czekam na koniec sezonu i oblizki zeby miec na sezon 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior_tdi Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Lewa do góry!!! Powitać motocyklistów forumowych! osobiście latam od zeszłego sezonu Hondą CBR 600RR z 2003 roku Dziiiiiida ! ! ! ! ! ! :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mmcv Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2011 panowie jestem na etapie robienia prawa jazdy kat.A i na początku przyszłego sezonu będę chciał kupić motor, na co zwracać szczególną uwagę przy zakupie, może opłaca się sprowadzić np z UK ? bardzo podoba mi się Kawasaki z 750 co o nim sądzicie ? nie jestem ekspertem ale fajny sobie motorek wybierasz na pierwszy moze lepiej skoczyc z mostu ? taniej bedzie . Pozdrawiam normlanie jezdzacych motocyklistow Nie pozdrawiam "dzieci" i idiotow , ktorzy tylko wiedza jaka reka sie gaz odkreca :gwizdanie: . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuchar222 Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2011 a ja mam Suzuki SV 650 S nie ma to jak dwa gary w V Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Z750 to taki troche muł, do nauki w sam raz mam taka rozj....ebaną do sprzedania, silnik pali od reki, lagi do wymiany i plastiki z lampą[br]Dopisany: 31 Sierpień 2011, 12:59_________________________________________________ a ja mam Suzuki SV 650 S nie ma to jak dwa gary w V fajne moto i dzwięk :good: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior_tdi Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2011 a ja mam Suzuki SV 650 S nie ma to jak dwa gary w V co prawda to prawda, sam choruję na V'kę dlatego przesiadam się z CBR 600RR na VTR-SP2, ale to w przyszłym sezonie dopiero Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2011 panowie jestem na etapie robienia prawa jazdy kat.A i na początku przyszłego sezonu będę chciał kupić motor, na co zwracać szczególną uwagę przy zakupie, może opłaca się sprowadzić np z UK ? bardzo podoba mi się Kawasaki z 750 co o nim sądzicie ? nie jestem ekspertem ale fajny sobie motorek wybierasz na pierwszy moze lepiej skoczyc z mostu ? taniej bedzie . Pozdrawiam normlanie jezdzacych motocyklistow Nie pozdrawiam "dzieci" i idiotow , ktorzy tylko wiedza jaka reka sie gaz odkreca :gwizdanie: . :doh1: Każdy motocyklista musi mieć olej w głowie i wiedzieć kiedy może odkręcić manetkę a kiedy nie, zabić możesz się na skuterku o mocy 2KM więc nie pitol głupot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mmcv Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Każdy motocyklista musi mieć olej w głowie i wiedzieć kiedy może odkręcić manetkę a kiedy nie, zabić możesz się na skuterku o mocy 2KM więc nie pitol głupot zabic sie mozesz siedzac w domu ... tylko prawdopodobienstwo jest zgola odmienne , mam nadzieje ze to pojmujesz . Jakby kazdy motocyklista mial olej w glowie(jak to mawiasz) to bym codziennie nie spotykal takich co go wogole nie maja (MOZGU). Nie chce sie wdawac w niepotrzebne dyskusje. Ty uwazasz tak ja inaczej (wg mnie ty pitolisz glupoty ) i na tym skonczmy . Podobaja mi sie motory , nie mam do nich zadnych zastrzezen , zastrzezenia mam do ludzi ktorzy wsiadaja na te maszyny nie zdajac sobie sprawy z tego jak sie nimi poslugiwac. , najczesciej jeszcze dzieciaki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosfer Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Ja na pierwszy brał bym litra.. ~ przynajmniej litra.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vahu Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Aktualnie poruszam się czymś takim: Może demonem prędkości nie jest - 125PS ale dźwięk i frajda z jazdy jest niesamowita. Bardzo wygodny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aju Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2011 gsxr 1000 k6 rok temu sprzedany obecnie tylko KTM 530 exc-r do jazdy po lesie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosfer Opublikowano 1 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2011 Tenn KTM to fajny koń i kawał mocy na kole. Dla mnie zbyt dużo jak na enduro, zbyt cieżki też jest przez to 450 max jak dla mnie [br]Dopisany: 01 Wrzesień 2011, 07:30_________________________________________________ Aktualnie poruszam się czymś takim: Może demonem prędkości nie jest - 125PS ale dźwięk i frajda z jazdy jest niesamowita. Bardzo wygodny. wow.. Piękny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vahu Opublikowano 1 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2011 Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 1 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2011 Aktualnie poruszam się czymś takim: Może demonem prędkości nie jest - 125PS ale dźwięk i frajda z jazdy jest niesamowita. Bardzo wygodny. ale kredens :kox: :kox: jezdziłem takim, srebrnym, kuzyn ujezdza..... :good: :good: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musti Opublikowano 1 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2011 A ja robie prawko dopiero a moto miałem Yamahe YZF R6 oraz Kawe 636R teraz myślę właśnie o Kawie Z750 Devi jak się sprawuje takie cuś ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 1 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2011 dla mnie ta kawa to zwykły shit :thumbdown: niby ma 110kM ale ja nie czułem tej mocy, poza tym jest cięzka jak krowa wyglad taki sobie, ja bym brał jakąś suzukę albo hondę prwade mówiac to nie chce mi sie juz na takich jezdzic teraz szukam suzuki burgmanna 650 Ex Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aju Opublikowano 1 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2011 Tenn KTM to fajny koń i kawał mocy na kole. Dla mnie zbyt dużo jak na enduro, zbyt cieżki też jest przez to 450 max jak dla mnie miałem w dobrym pieniądzu więc nie marudziłem najważniejsze że zapas mocy jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vahu Opublikowano 1 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2011 ale kredens Aż tak źle nie jest - na drodze daje radę :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi