sebek Opublikowano 12 Listopada 2014 Opublikowano 12 Listopada 2014 Za mała pojemność dla zony / dziewczyny bedziesz mial jak znalazl
Dev Opublikowano 13 Listopada 2014 Opublikowano 13 Listopada 2014 fajna sprawa, ja zawsze stawiałem motur przy kanale i na stojąco grzebałem przy nim, stare czasy....
Kasjan Opublikowano 14 Listopada 2014 Opublikowano 14 Listopada 2014 Ja juz tez koncze sezon, ewentualnie na zime jakies kolce zalatwie to jeszcze przegonie
wypsiu Opublikowano 15 Listopada 2014 Opublikowano 15 Listopada 2014 Podnośnik jest własnej roboty....
wujek496 Opublikowano 19 Listopada 2014 Opublikowano 19 Listopada 2014 Sezon się skończył ale miejmy nadzieję, że zima nie będzie długa Pozdrawiam motocyklisków. W sumie to teraz będziemy mieli więcej czasu na dopieszczenie naszych maszyn.
aregus Opublikowano 22 Listopada 2014 Opublikowano 22 Listopada 2014 Pany ja mam zamiar kupic na przyszly sezon jakiegos jednoslada.. Mysle nad czyms bardziej "uniwersalnym", czyli moto do wypadu na miasto ale tez na trase ok 1000 km na raz.. Mysle nad Suzuki V-Strom 650. Co o nim sadzicie? Jezdzil ktos takim? Pozdro
Bartollo Opublikowano 23 Listopada 2014 Opublikowano 23 Listopada 2014 Zamiast DL'a wział bym transalpa Jeździ się całkiem zacnie i kultura pracy V'ki jest bardzo wysoka
MaciekW. Opublikowano 23 Listopada 2014 Opublikowano 23 Listopada 2014 Znajomy mam wymienionego przez Ciebie DLa i bardzo sobie chwali, a to doświadczony motocyklista która miał już sporo motocykli w swoim garażu więc ma porównanie. Maiłem również przyjemność porozmawiać ze starszym człowiekiem (rozmowa rozpoczęta przypadkowo w salonie Kawasaki Rzeszów), który ma w tej chwili już drugiego DLa 650. Opowiadał, że jest już na emeryturze i sporo jeździ ze znajomymi w Alpy itd. na moto; pierwszym nawinął sporo ponad 100 tys km sprzedał i moto jeździ do dzisiaj. Kupił drugiego i też sobie chwalił. Jedno co stwierdzili obydwaj to to, że jak ma załadowane kufry i dwie osoby na pokładzie to zaczyna czasem brakować mocy. Ogólnie jak poszukasz nawet w sieci to ten model Suzuki zbiera bardzo dobre opinie
aregus Opublikowano 23 Listopada 2014 Opublikowano 23 Listopada 2014 Co do Transalpa, to średnio mi się podoba.. Bardziej przypada mi do gustu DL-ka. No niestety te mocy czasem może brakować ale wg mnie, do sprawnego przemieszczania się wystarczy.. Nie zależy mi na sportowych osiągach, tylko na tym aby maszynka miała umiarkowany apetyt na paliwko i żeby nie była specjalnie awaryjna..Większość kilometrów będę pokonywał solo, więc mocy powinno wystarczyć Suzi też ma silnik V w którym cylindry są pod kątem 90 stopni względem siebie. Muszę pojechać gdzieś, gdzie będę mógł usiąść na tym moto a może się nawet przejechać.. Ostatnio miałem okazję jechać Hornetem 600 z 2009. Fajnie było ale to nie jest to czego szukam.. Plecaczek też musi mieć wygodnie Tak czy owak jeszcze jestem w Niemczech..Wracam na święta i w tym czasie muszę się zapisać na prawko.. tak żeby na wiosnę można było kupować moto..
Fido Opublikowano 28 Listopada 2014 Opublikowano 28 Listopada 2014 Ja swoją FJ mógłbym zamienić tylko na FJR
Strażak R1 Opublikowano 29 Listopada 2014 Opublikowano 29 Listopada 2014 Chyba, już trochę za zimno na przejażdżki
Kasjan Opublikowano 30 Listopada 2014 Opublikowano 30 Listopada 2014 Fajnie jest jak gdzies po terenie sie jedzie, lesie. Ale jak trzeba sie przeleciec kawalek po drodze to rece zamarzają.
Rekomendowane odpowiedzi