spetsnaz Opublikowano 22 Grudnia 2008 Opublikowano 22 Grudnia 2008 http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C7372440 jak by ktoś był zainteresowany czekam na propozycje Kiedyś to było całkiem ładne auto... Co Ci przyszło do głowy żeby taką rynnę za***ać??
A3 Opublikowano 22 Grudnia 2008 Opublikowano 22 Grudnia 2008 Ile ludzi tyle opinii...wszystko kwestią gustu...czekam na propozycje kupna a nie komentarze wyglądu...jeżeli ktoś ocenia auto tylko po końcówce wydechu i tylko dlatego go nie kupi bo ma taką końcówke a nie inną to znaczy że jest ...... nie będe mówił bo nie chce dostać znowu kropka
hornet Opublikowano 22 Grudnia 2008 Opublikowano 22 Grudnia 2008 Ile ludzi tyle opinii...wszystko kwestią gustu...czekam na propozycje kupna a nie komentarze wyglądu...jeżeli ktoś ocenia auto tylko po końcówce wydechu i tylko dlatego go nie kupi bo ma taką końcówke a nie inną to znaczy że jest ...... nie będe mówił bo nie chce dostać znowu kropka Wrzuć do działu sprzedam i koniec dywagacji.
spanky Opublikowano 23 Grudnia 2008 Opublikowano 23 Grudnia 2008 Ile ludzi tyle opinii...wszystko kwestią gustu...czekam na propozycje kupna a nie komentarze wyglądu...jeżeli ktoś ocenia auto tylko po końcówce wydechu i tylko dlatego go nie kupi bo ma taką końcówke a nie inną to znaczy że jest ...... nie będe mówił bo nie chce dostać znowu kropka z tym co napisales wczesniej : Poprostu nie chce się wkopać jak z moją obecną A4...kupiłem jako bezwypadkowe a okazało się że rama jest spawana a malowane miała wszystko łącznie z dachem...ja osobiście miałem nią dwie małe stłuczki w tym jedna przez koleżanke... Dlatego zależy mi na kimś to ogarnie temat żebym znowu po roku sie nie zdziwił że jerzdże A4'ką złożoną z dwóch A4'rek.... ciezko Ci bedzie to sprzedac na forum .... i ten tekst bezwypadkowy ... :polew: p.s Poziek cos dla Ciebie ... http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C7354465 powiedz mi czy z tym wynalazkiem pod maska to moze jezdzic ?
boberek Opublikowano 23 Grudnia 2008 Opublikowano 23 Grudnia 2008 kolega ma takiego 340 ps seria fajnie sie odpycha
miron78 Opublikowano 23 Grudnia 2008 Opublikowano 23 Grudnia 2008 Zdrowych , spokojnych , rodzinnych i radosnych Świąt Bożego Narodzenia życzy ekipa zlotów Śląskich http://www.icq.com/img/friendship/static/card_7944_rs.swf Ps. Nie przesiadujcie całych Świąt w Garażu ................WESOŁYCH wszystkim ...................
boberek Opublikowano 23 Grudnia 2008 Opublikowano 23 Grudnia 2008 Nie przesiadujcie całych Świąt w Garażu to juz jest zaplanowane
Reggi Opublikowano 23 Grudnia 2008 Opublikowano 23 Grudnia 2008 . Nie przesiadujcie całych Świąt w Garażu :decayed Wyczuł
Suli Opublikowano 23 Grudnia 2008 Opublikowano 23 Grudnia 2008 Spanky EVO kox, zwłaszcza, że w gazie :polew: Miron A ty już nam życzysz na zapas, bo się z nami żegnasz :polew:
miron78 Opublikowano 23 Grudnia 2008 Opublikowano 23 Grudnia 2008 Spanky EVO kox, zwłaszcza, że w gazie :polew: A ty już nam życzysz na zapas, bo się z nami żegnasz :polew: Tak żegnam - teraz jestem na forum TICO
Suli Opublikowano 23 Grudnia 2008 Opublikowano 23 Grudnia 2008 Tak żegnam - teraz jestem na forum TICO :nabijasie: :polew: Wszystkiego najlepszego Miron
A3 Opublikowano 23 Grudnia 2008 Opublikowano 23 Grudnia 2008 Spaky czemu uważasz że będzie mi ciężko sprzedać na forum??
Flyer Opublikowano 23 Grudnia 2008 Opublikowano 23 Grudnia 2008 Przeciez napisal... sam chwaliles sie, ze auto bylo cale malowane i spawane.
A3 Opublikowano 23 Grudnia 2008 Opublikowano 23 Grudnia 2008 Ale nie musi tego wiedzieć przyszły właściciel
Flyer Opublikowano 23 Grudnia 2008 Opublikowano 23 Grudnia 2008 Ty tez nie chcialbys wiedziec o tym, ze auto ktore kupujesz mialo powaznego dzwona? Brawo.
Al_Capone Opublikowano 23 Grudnia 2008 Opublikowano 23 Grudnia 2008 Nie no panowie bez kombinowania. Jak chcecie ludzi oklamywac to na prawde nie ma sie czym chwalic
boberek Opublikowano 23 Grudnia 2008 Opublikowano 23 Grudnia 2008 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=513180021 s-line do B6 do sprzedania dzwoniłem do kolesia 4 amory i 4 spręzyny moze komus sie przyda
Aydaho Opublikowano 23 Grudnia 2008 Opublikowano 23 Grudnia 2008 Ale nie musi tego wiedzieć przyszły właściciel żenada - polaczek cwaniaczek ..nie cierpie czegoś takiego
boberek Opublikowano 23 Grudnia 2008 Opublikowano 23 Grudnia 2008 Ale nie musi tego wiedzieć przyszły właściciel żenada - polaczek cwaniaczek ..nie cierpie czegoś takiego napewno jak ktos sie na forum będzie pytał to na bank mu o tym powiemy
Rekomendowane odpowiedzi