Kaśka Opublikowano 22 Marca 2009 Opublikowano 22 Marca 2009 Kto nie był na zlocie ,,za karę" pił u Oniaka Dawno już mnie tak nikt nie "ukarał"
Lukas Opublikowano 22 Marca 2009 Opublikowano 22 Marca 2009 Cienizna była bo wodka została :gwizdanie:
poziek Opublikowano 22 Marca 2009 Opublikowano 22 Marca 2009 Lukas znowu nie piłeś to się wódka ostała
Lukas Opublikowano 22 Marca 2009 Opublikowano 22 Marca 2009 Ty się lepiej pochwal co z Alanem było :gwizdanie:
poziek Opublikowano 22 Marca 2009 Opublikowano 22 Marca 2009 Ty się lepiej pochwal co z Alanem było :gwizdanie: no nie trybie gościa
T-żółw Opublikowano 22 Marca 2009 Opublikowano 22 Marca 2009 Cienizna była bo wodka została :gwizdanie: eeee....oniak mówił, że zapasy na tydzień zrobił, może dlatego :>
T-żółw Opublikowano 22 Marca 2009 Opublikowano 22 Marca 2009 Nic nie zostało, siedzieliśmy tak długo aż się skończyła zuchy
miron78 Opublikowano 22 Marca 2009 Opublikowano 22 Marca 2009 dzięki wszystkim z ekipy Warszawskiej za towarzystwo i mega impreze w Bukowinie :notworthy: Ps. Poziu dzięki za nowe życie jeszcze musisz mnie kiedyś przewieść po trzeźwemu
nike21 Opublikowano 23 Marca 2009 Opublikowano 23 Marca 2009 jeszcze raz wszystkim bardzo dziekuje za udany zlot a tych ktorym za duzo spiewalem przepraszam do zobaczenia na kolejnym zlocie
tomaszu Opublikowano 23 Marca 2009 Opublikowano 23 Marca 2009 nike, daj spokoj, kazdy ma cos na sumieniu.. Paniom z recepcji w sobote juz puszczaly nerwy. : D
nike21 Opublikowano 23 Marca 2009 Opublikowano 23 Marca 2009 nike, daj spokoj, kazdy ma cos na sumieniu.. Paniom z recepcji w sobote juz puszczaly nerwy. : D wiem ze nie kazdemu moglo sie spodobac... tymbardziej ze nie spiewalem nic neutralnego ale nie bylo w tym zadnych podtekstow a jedynie efekt czysto alkoholowy
spetsnaz Opublikowano 23 Marca 2009 Opublikowano 23 Marca 2009 nike, daj spokoj, kazdy ma cos na sumieniu.. Paniom z recepcji w sobote juz puszczaly nerwy. : D wiem ze nie kazdemu moglo sie spodobac... tymbardziej ze nie spiewalem nic neutralnego ale nie bylo w tym zadnych podtekstow a jedynie efekt czysto alkoholowy no ja myślę
Nosfer Opublikowano 23 Marca 2009 Opublikowano 23 Marca 2009 nike, daj spokoj, kazdy ma cos na sumieniu.. Paniom z recepcji w sobote juz puszczaly nerwy. : D wiem ze nie kazdemu moglo sie spodobac... tymbardziej ze nie spiewalem nic neutralnego ale nie bylo w tym zadnych podtekstow a jedynie efekt czysto alkoholowy I tak Cię dojedziemy _________________________________________________ Siemano
nike21 Opublikowano 23 Marca 2009 Opublikowano 23 Marca 2009 i Ty Nosferku przeciwko mnie? sam slyszales czy Ci powiedzieli?
tomaszu Opublikowano 23 Marca 2009 Opublikowano 23 Marca 2009 i Ty Nosferku przeciwko mnie? sam slyszales czy Ci powiedzieli? Ja nie słyszałem, ale zaczyna mi się to nie podobać.. Nosfer, bedzie dojazd?
Pingvin Opublikowano 23 Marca 2009 Opublikowano 23 Marca 2009 Siema Pijaki Dzięki za świetny zlocik w Bukowinie. A Boberkowi i Kokosowi za spokojną i szybką przejażdżkę Warszawa - Bukowina. Heh i widzę, że pozostający też nie próżnowali ...
Rekomendowane odpowiedzi