Kaśka Opublikowano 22 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2009 Kto nie był na zlocie ,,za karę" pił u Oniaka Dawno już mnie tak nikt nie "ukarał" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wit.s Opublikowano 22 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2009 Żadnego wcierania kremu w ręce :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 22 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2009 Cienizna była bo wodka została :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 22 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2009 Lukas znowu nie piłeś to się wódka ostała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 22 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2009 Ty się lepiej pochwal co z Alanem było :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 22 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2009 Ty się lepiej pochwal co z Alanem było :gwizdanie: no nie trybie gościa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T-żółw Opublikowano 22 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2009 Cienizna była bo wodka została :gwizdanie: eeee....oniak mówił, że zapasy na tydzień zrobił, może dlatego :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T-żółw Opublikowano 22 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2009 Nic nie zostało, siedzieliśmy tak długo aż się skończyła zuchy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 22 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2009 dzięki wszystkim z ekipy Warszawskiej za towarzystwo i mega impreze w Bukowinie :notworthy: Ps. Poziu dzięki za nowe życie jeszcze musisz mnie kiedyś przewieść po trzeźwemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberek Opublikowano 23 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2009 joł leszczo ogry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 23 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2009 jeszcze raz wszystkim bardzo dziekuje za udany zlot a tych ktorym za duzo spiewalem przepraszam do zobaczenia na kolejnym zlocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszu Opublikowano 23 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2009 nike, daj spokoj, kazdy ma cos na sumieniu.. Paniom z recepcji w sobote juz puszczaly nerwy. : D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 23 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2009 Siema ogry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 23 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2009 nike, daj spokoj, kazdy ma cos na sumieniu.. Paniom z recepcji w sobote juz puszczaly nerwy. : D wiem ze nie kazdemu moglo sie spodobac... tymbardziej ze nie spiewalem nic neutralnego ale nie bylo w tym zadnych podtekstow a jedynie efekt czysto alkoholowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spetsnaz Opublikowano 23 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2009 nike, daj spokoj, kazdy ma cos na sumieniu.. Paniom z recepcji w sobote juz puszczaly nerwy. : D wiem ze nie kazdemu moglo sie spodobac... tymbardziej ze nie spiewalem nic neutralnego ale nie bylo w tym zadnych podtekstow a jedynie efekt czysto alkoholowy no ja myślę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosfer Opublikowano 23 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2009 nike, daj spokoj, kazdy ma cos na sumieniu.. Paniom z recepcji w sobote juz puszczaly nerwy. : D wiem ze nie kazdemu moglo sie spodobac... tymbardziej ze nie spiewalem nic neutralnego ale nie bylo w tym zadnych podtekstow a jedynie efekt czysto alkoholowy I tak Cię dojedziemy _________________________________________________ Siemano Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 23 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2009 i Ty Nosferku przeciwko mnie? sam slyszales czy Ci powiedzieli? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszu Opublikowano 23 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2009 i Ty Nosferku przeciwko mnie? sam slyszales czy Ci powiedzieli? Ja nie słyszałem, ale zaczyna mi się to nie podobać.. Nosfer, bedzie dojazd? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 23 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2009 ja też sie przyłączam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pingvin Opublikowano 23 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2009 Siema Pijaki Dzięki za świetny zlocik w Bukowinie. A Boberkowi i Kokosowi za spokojną i szybką przejażdżkę Warszawa - Bukowina. Heh i widzę, że pozostający też nie próżnowali ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi