tomaszu Opublikowano 8 Lipca 2009 Opublikowano 8 Lipca 2009 To Wicia 2 dni z rzędu obchodzi święto?? A niech tam - wszystkiego najlepszego Witesiu.
Italiano Opublikowano 8 Lipca 2009 Opublikowano 8 Lipca 2009 Z okazji Twoich kolejnych już urodzin życzę Ci zdrówka, uśmiechu i dużo wódki byś mógł wypić.
moskal Opublikowano 8 Lipca 2009 Opublikowano 8 Lipca 2009 A Wiciu nieprzytomny już od rana wstydzi sie zajrzeć
Pingvin Opublikowano 8 Lipca 2009 Opublikowano 8 Lipca 2009 (ziemo)Witowi bystrego spojrzenia życzę, ale przede wszystkim zdrowia (do picia ) STO LAT!!
Aydaho Opublikowano 8 Lipca 2009 Opublikowano 8 Lipca 2009 Witek najlepszego cycu okładów z jędrnych bamboli i rozprężenia w robocie życzę Urodzinowe Bambole dla Witka:
PIXI Opublikowano 8 Lipca 2009 Opublikowano 8 Lipca 2009 Aydaho dobrze mówi :oklaski:( dać mu wódki ) przyłączam się do życzeń poprzedników - wszystkiego dobrego i co tam Witek sobie życzysz
poziek Opublikowano 8 Lipca 2009 Opublikowano 8 Lipca 2009 Jak tam my życzeń nie składam...w ogóle z czego tu się cieszyć ??
Buba Opublikowano 8 Lipca 2009 Opublikowano 8 Lipca 2009 Jak tam my życzeń nie składam...w ogóle z czego tu się cieszyć ?? oryginalnie 100lat
Norbi Opublikowano 8 Lipca 2009 Opublikowano 8 Lipca 2009 Co tu ogrowi życzyć jak go nie ma, a wal się na ryj capie i tak nie czyta
wit.s Opublikowano 8 Lipca 2009 Opublikowano 8 Lipca 2009 Wiciu! Wszystkiego najlepszego! To kiedy stawiasz wódkę? Ni ja, a mnie. I nie wódkę, a co innego Jak tam my życzeń nie składam...(...) I, bardzo dobrze. Od Ciebie wyłącznie prezenty i wyrazy uwielbienia. Życzenia sobie odpuszczę Co tu ogrowi życzyć jak go nie ma, a wal się na ryj capie i tak nie czyta A Ty mnie Gargulcu już drugi raz podpadasz myśląc że nie czytam. Już kiedyś cośtam napisałeś myśląc, ze mnie nie ma, a potem się tłumaczyłeś Torbe na głowe i do dziury siedzieć :polew: WIELKIE DZIĘKI WSZYSTKIM ZA ŻYCZENIA Buziaki od dziewczyn i prezenty (drobne prezenciki również przyjmuję, tylko w odpowiednio większej ilości) - odbiorę na najbliższym spocie [br]Dopisany: 08 Lipiec 2009, 18:45:34_________________________________________________A tak BTW, z pewnym zdziwieniem (BARDZO POZYTYWNYM) zauważam, że wzorem starych, dobrych czasów przechodzimy w Warszawskich z ilości w jakość
Buba Opublikowano 8 Lipca 2009 Opublikowano 8 Lipca 2009 z ilosci w jakosc raczej chwilowy przeblysk, zaraz i tak d*py wroca
moskal Opublikowano 8 Lipca 2009 Opublikowano 8 Lipca 2009 przechodzimy w Warszawskich z ilości w jakość oooo stary , to Ty faktycznie musisz tu rzadko zaglądać
Nosfer Opublikowano 8 Lipca 2009 Opublikowano 8 Lipca 2009 Co tu ogrowi życzyć jak go nie ma, a wal się na ryj capie i tak nie czyta Dobre
Reggi Opublikowano 8 Lipca 2009 Opublikowano 8 Lipca 2009 Witek...wszystkiego najlepszego i zawsze sztywnego ... karku
Rekomendowane odpowiedzi