MoorPH Opublikowano 17 Września 2009 Opublikowano 17 Września 2009 Skąd masz topór? - Królowa elfów mi dała. - Czad. A topór skąd masz? :polew:
Sweet Lies Opublikowano 17 Września 2009 Opublikowano 17 Września 2009 wyrąbany no może ale napewno nie bajeczny
MoorPH Opublikowano 17 Września 2009 Opublikowano 17 Września 2009 moze i nie bajeczny.. Ale ja odpadlem :polew:
Aydaho Opublikowano 17 Września 2009 Opublikowano 17 Września 2009 pamięta ktoś z ostatniego spota kawał o kreciku ( Bugi opowiadał ) ...ten był za***isty ale nie moge sobie przypomnieć
Sweet Lies Opublikowano 17 Września 2009 Opublikowano 17 Września 2009 Może już znacie ale co tam... Rok 1410, przeddzień Bitwy pod Grunwaldem. Obóz Polaków. Wszyscy śruba jak okręt. Ledwo łażą, pod każdym drzewem hafty, biba na maxa. Jagiełło leży orzygany w namiocie pierwszy odjechał bo ma słaby łeb. Obóz Niemców; jeszcze gorzej. Zaczęli już od rana, wszyscy wygięci, nawet konie się uwaliły, jeden koń drugiemu wkłada kopyto do paszczy, żeby się wyrzygał, rycerze łażą, naparzają się na niby mieczami; ogólny gnój! Na drugi dzień Ulrich się budzi, łeb go napier..., kac wielki, chwyta się za głowę i woła giermka: Te, słuchaj gościu; pójdziesz do Jagiełły; tam za ten pagórek, dasz mu te dwa miecze i powiesz mu, że my wczoraj z chłopakami pochlali, mnie łeb napierdala i w ogóle że dzisiaj nie da rady! Powiedz że może jutro się zetrzemy czy jak? ok.? Okej! Giermek wziął miecze pod pachę i idzie wężykiem do Jagiełły; trochę się potyka i czka, bo se rano klina wziął i go trzyma fest jeszcze. Przyszedł do Władzia i mówi: Dobry! Ja tam nie wiem, ale szef mnie tutaj przysłał i kazał dać te dwa miecze - wbił zamaszyście w glebę miecze - i kazał powiedzieć że u nas wczoraj była impreza i dzisiaj nie da rady, może jutro! Nie, no wszystko ok., my tam z chłopakami też nielicho wczoraj zabalowaliśmy, naprawdę nie ma sprawy - ale materaca gościu to mi nie musiałeś przebić...
Nosfer Opublikowano 17 Września 2009 Opublikowano 17 Września 2009 Dlaczego żydzi nie są czarni ? - No bo ku*rwa bez przesady !!!!
krzyniek Opublikowano 17 Września 2009 Opublikowano 17 Września 2009 http://www.logo24.pl/Logo24/1,86375,6948979,Dlaczego_chodzimy_z_wami_do_lozka.html
AndyN Opublikowano 17 Września 2009 Opublikowano 17 Września 2009 Dlaczego żydzi nie są czarni ? - No bo ku*rwa bez przesady !!!! BTW: to nieprawda, że nie ma czarnych Żydów, serio. Są Murzyni (pardon ) wyznania mojżeszowego.
MoorPH Opublikowano 17 Września 2009 Opublikowano 17 Września 2009 http://www.logo24.pl/Logo24/1,86375,6948979,Dlaczego_chodzimy_z_wami_do_lozka.html "Olbrzymie peni.sy nie są dla kobiet. One mają odstraszać rywali. Coś jak rogi u jelenia. "
MoorPH Opublikowano 17 Września 2009 Opublikowano 17 Września 2009 Krzyniek. Dobry art. Tak obiektywnie patrząc to autorka ma rację..
Aydaho Opublikowano 17 Września 2009 Opublikowano 17 Września 2009 Może już znacie ale co tam... Rok 1410, przeddzień Bitwy pod Grunwaldem. Obóz Polaków. Wszyscy śruba jak okręt. Ledwo łażą, pod każdym drzewem hafty, biba na maxa. Jagiełło leży orzygany w namiocie pierwszy odjechał bo ma słaby łeb. Obóz Niemców; jeszcze gorzej. Zaczęli już od rana, wszyscy wygięci, nawet konie się uwaliły, jeden koń drugiemu wkłada kopyto do paszczy, żeby się wyrzygał, rycerze łażą, naparzają się na niby mieczami; ogólny gnój! Na drugi dzień Ulrich się budzi, łeb go napier..., kac wielki, chwyta się za głowę i woła giermka: Te, słuchaj gościu; pójdziesz do Jagiełły; tam za ten pagórek, dasz mu te dwa miecze i powiesz mu, że my wczoraj z chłopakami pochlali, mnie łeb nap***a i w ogóle że dzisiaj nie da rady! Powiedz że może jutro się zetrzemy czy jak? ok.? Okej! Giermek wziął miecze pod pachę i idzie wężykiem do Jagiełły; trochę się potyka i czka, bo se rano klina wziął i go trzyma fest jeszcze. Przyszedł do Władzia i mówi: Dobry! Ja tam nie wiem, ale szef mnie tutaj przysłał i kazał dać te dwa miecze - wbił zamaszyście w glebę miecze - i kazał powiedzieć że u nas wczoraj była impreza i dzisiaj nie da rady, może jutro! Nie, no wszystko ok., my tam z chłopakami też nielicho wczoraj zabalowaliśmy, naprawdę nie ma sprawy - ale materaca gościu to mi nie musiałeś przebić... zacne qr** ...zacne :polew:
Sweet Lies Opublikowano 17 Września 2009 Opublikowano 17 Września 2009 Coś na nabranie apetytu przed obiadem
MoorPH Opublikowano 17 Września 2009 Opublikowano 17 Września 2009 Ale ocieka Photoshopem.. Ale i tak jest fajna..
Flyer Opublikowano 17 Września 2009 Opublikowano 17 Września 2009 w kwestii kawalow... Kto wie co to jest - chodzi po scianie i robi dziury?
AndyN Opublikowano 17 Września 2009 Opublikowano 17 Września 2009 Kilka zdjęć. Innych niż zazwyczaj: Reszta tutaj: http://yfrog.com/5idsc00045ofjx
MoorPH Opublikowano 17 Września 2009 Opublikowano 17 Września 2009 Młody plemnik pyta się starszego o to jak dochodzi do zapłodnienia. Starszy wyjaśnia mu, że najpierw musi przepłynąć kawał drogi, a jak dopłynie do drzwi musi zapukać i ładnie się przedstawić: "Dzień dobry jestem plemnik". Zza drzwi usłyszy " Dzień dobry jestem jajeczko", drzwi się otworzą, on wpłynie do środka i dojdzie do zapłodnienia. Po jakimś czasie doszło do wytrysku i młody plemnik płynie, tak jak mu starszy kolega kazał. Gdy dopłynął do drzwi zapukał i ładnie się przedstawił: "Dzień dobry jestem plemnik!" Ale w odpowiedzi usłyszał: "Dzień dobry jestem migdałek". [br]Dopisany: 17 Wrzesień 2009, 14:26_________________________________________________ Kilka zdjęć. Innych niż zazwyczaj: Reszta tutaj: http://yfrog.com/5idsc00045ofjx Eyye... Podoba mi sie.. Gdzie to wychaczyłes?
Italiano Opublikowano 17 Września 2009 Opublikowano 17 Września 2009 Ta, szczególnie jak jej pempek prawie znikł Coś dla fanów! http://www.youtube.com/watch?v=tiZSzd2sJDA A o kreciku. Jest piękny, słoneczny dzień. Na trawce opala się naga panna. Nagle między jej nogami wykopuje się krecik, rozgląda sie i pyta: - Jeżyk? Cisza, więc podchodzi bliżej i pyta: - Jeżyk? Cisza wiec podchodzi jeszcze bliżej wącha i pyta: - Jeżyk żyjesz???
Nosfer Opublikowano 17 Września 2009 Opublikowano 17 Września 2009 http://www.youtube.com/watch?v=tiZSzd2sJDA Durny ten filmik
Rekomendowane odpowiedzi