PIXI Opublikowano 21 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2009 raggaman Gratulacje dla Ciebie, a zdrowia dla Twoich pań ... Będę w Zamościu w Święta mogę zajechać i looknąć na live ( może siekniemy po ziarenku za zdrowie młodej i pod te Święta ) można by Lukas-a wyrwać na małe co nie co :gwizdanie: Tylko na święta czy dłużej jak dłużej to we wtorek po świętach mamy takie klubowe spotkanko w barze :gwizdanie: szczegóły będą w wątku spotów zamojskich link w moim podpisie no i może Lukas też zawinie Chętnie ale wiesz jak jest po Świętach do roboty[br]Dopisany: 21 Grudzień 2009, 21:38_________________________________________________ Gratulejszon PIXI i gratulejszon Ragga. Trza zrobić teraz jakąś ankietę żeby wybrać imię Dzięki Adrian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kokos Opublikowano 21 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2009 raggaman Gratulacje dla Ciebie, a zdrowia dla Twoich pań ... Będę w Zamościu w Święta mogę zajechać i looknąć na live ( może siekniemy po ziarenku za zdrowie młodej i pod te Święta ) można by Lukas-a wyrwać na małe co nie co :gwizdanie: Tylko na święta czy dłużej jak dłużej to we wtorek po świętach mamy takie klubowe spotkanko w barze :gwizdanie: szczegóły będą w wątku spotów zamojskich link w moim podpisie no i może Lukas też zawinie Chętnie ale wiesz jak jest po Świętach do roboty[br]Dopisany: 21 Grudzień 2009, 21:38_________________________________________________ Gratulejszon PIXI i gratulejszon Ragga. Trza zrobić teraz jakąś ankietę żeby wybrać imię Dzięki Adrian rowniez sie dolacze ,podwojne graty Redżi I Pixi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIXI Opublikowano 21 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2009 Danke Panie Kokos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszr Opublikowano 21 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2009 Witam Dziś o 13:35 urodziła się moja ślicznotka Waży 3,1 KG i mierzy 56 cm. Walka trwała od 04: 00 Mama i Córcia mają się dobrze. Widzisz jak ładnie Ci kiedyś wywróżyłem ... szkoda tylko, że się nie pospieszyła o te kilka godzin, bo tak jej dzień i miesiąc urodzin byłby taki sam jak mój GRATULACJE MŁODY !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oZiX Opublikowano 21 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2009 Ragga gratki dzieciaka[; PIXI-emu kolorku :oklaski: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIXI Opublikowano 21 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2009 Ragga gratki dzieciaka[; PIXI-emu kolorku :oklaski: Podziękował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oZiX Opublikowano 21 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2009 Ragga gratki dzieciaka[; PIXI-emu kolorku :oklaski: Podziękował róż jest fajny;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIXI Opublikowano 21 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2009 Ragga gratki dzieciaka[; PIXI-emu kolorku :oklaski: Podziękował róż jest fajny;] I fajni ludzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soolek Opublikowano 21 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2009 PIXI - gratulacje. PS Teraz mnie też możesz podziękować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 21 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2009 Ps. Poziek...tera Twoja kolej :decayed: :naughty: :naughty: NIE MÓWIĘ NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIXI Opublikowano 21 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2009 PIXI - gratulacje. PS Teraz mnie też możesz podziękować No właśnie dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 22 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2009 Witam Dziś o 13:35 urodziła się moja ślicznotka Waży 3,1 KG i mierzy 56 cm. Walka trwała od 04: 00 Mama i Córcia mają się dobrze. Graty Ragga , teraz jeszcze tylko powiedz nam kto jest ojcem Acha , chciałbym ci zakomunikować że dołączyłes do grona facetów ,którzy muszą żyć ze swiadomością , że najprawdopodobniej za jakies 15-16 lat jakis młody fagas będzie pukał ich kochane rozpieszczone córeczki w :kox: Wahałem się ..być czy nie być podczas porodu..byłem.. to podstawa też ciąłem pępowine A właściwie : siema dziewczęta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korzeń Opublikowano 22 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2009 Witam Dziś o 13:35 urodziła się moja ślicznotka Waży 3,1 KG i mierzy 56 cm. Walka trwała od 04: 00 Mama i Córcia mają się dobrze. :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosfer Opublikowano 22 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2009 szkoda tylko, że się nie pospieszyła o te kilka godzin, bo tak jej dzień i miesiąc urodzin byłby taki sam jak mój Co ty Blondas ! Urodziny masz dzisiaj ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 22 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2009 szkoda tylko, że się nie pospieszyła o te kilka godzin, bo tak jej dzień i miesiąc urodzin byłby taki sam jak mój Co ty Blondas ! Urodziny masz dzisiaj ? chyba przedwczoraj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosfer Opublikowano 22 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2009 A :doh1: nie doczytałem To nie będzie Wszystkiego Najlepszego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszr Opublikowano 22 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2009 Co ty Blondas ! Urodziny masz dzisiaj ? Miałem ... kilka h przed urodzeniem się małej Raggamanowej :tongue4: Nawet nie przysłałeś mi życzeń ani prezentu ... nici z moda :polew: To nie będzie Wszystkiego Najlepszego Co za bydlę :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosfer Opublikowano 22 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2009 Wysłałem Ci Meguiars Anal Lubrykant formula 54x00 Sto Lat byku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszr Opublikowano 22 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2009 Wysłałem Ci Meguiars Anal Lubrykant formula 54x00 Sto Lat byku Prezent odbiorę dzisiaj na spocie :polew: Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 22 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2009 Widzisz jak ładnie Ci kiedyś wywróżyłem ... szkoda tylko, że się nie pospieszyła o te kilka godzin, bo tak jej dzień i miesiąc urodzin byłby taki sam jak mój GRATULACJE MŁODY !!! No masz Ty talent Szkoda, że nie zrobiłeś mi premium pakietu z 6 w lotka :kox: Dzięki dzięki Ps. Za to że mi tak wywróżyłeś będziesz Ojcem Chrzestnym :polew: Na komunię quada..na osiemnastkę Mini Coopera Ps. Poziek...tera Twoja kolej :decayed: :naughty: :naughty: NIE MÓWIĘ NIE Zrobiłem screena i trza pokazac Krysi, jako dowód że się zgodziłeś Wysłałem Ci Meguiars Anal Lubrykant formula 54x00 :polew: :polew: :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi