huggy Opublikowano 12 Października 2010 Opublikowano 12 Października 2010 Bajk na pewno :> Niestety ale wtorki mi coś nie po drodze, dziś też odpadam ze spota
soolek Opublikowano 12 Października 2010 Opublikowano 12 Października 2010 Bajk, siebie piszesz jako właściciela, a ojca jako współ. Blachy masz W, a zniżki starszego. jesteś pewny? zadzwonię chyba zaraz do ubezpieczyciela jakiegoś i wybadam Tak. Kolega jest ze "wsi", a jego Żona z "miasta" i tak właśnie jest. Sprawdź jeszcze w wydziale komunikacji, czy dopiero przy rejestracji nie możesz starszego dopisać jako współwłaściciela - z małżonką napewno jest to możliwe.
poziek Opublikowano 12 Października 2010 Opublikowano 12 Października 2010 414KM i 525Nm po sofcie u Norbiaka :gwizdanie:
spetsnaz Opublikowano 12 Października 2010 Opublikowano 12 Października 2010 414KM i 525Nm po sofcie u Norbiaka :gwizdanie: na gazie?
Buba Opublikowano 12 Października 2010 Opublikowano 12 Października 2010 414KM i 525Nm po sofcie u Norbiaka :gwizdanie: czyli jakos to jedzie?
hornet Opublikowano 12 Października 2010 Opublikowano 12 Października 2010 414KM i 525Nm po sofcie u Norbiaka :gwizdanie: :kox:
kokos Opublikowano 12 Października 2010 Opublikowano 12 Października 2010 Bajk, siebie piszesz jako właściciela, a ojca jako współ. Blachy masz W, a zniżki starszego. jesteś pewny? zadzwonię chyba zaraz do ubezpieczyciela jakiegoś i wybadam prawdopodobnie bedzie drozej niz jak ojciec bedzie glownym,,czesto pod uwage oprocz znizek biora wiek glownego uzytkownika auta, u mnie tak bylo i ja jestem jako drugi wlasciciel,znizki i tak leca ci jakby auto bylo twoje ,tylko jak auto w wawie na chamie to pierwsze leci na przemial ,wiec sobie rozwaz ubezpiecz sobie na maksymalna kwote gwarantowana przez caly okres ubezpieczenia i miej to w d*pie ze auto nie na W
Wandej Opublikowano 12 Października 2010 Opublikowano 12 Października 2010 Ukasz jesteś pewien, że to chodzi o ten czujnik ? A nie czasem o ten na dole po prawej stronie przy chłodnicy ? To nie był czujnik.. Tylko podłącze do Termostatu.. / czy tam regulatora, zwał jak zwał.. _________________________________________________ Dobra.. Mam Nosfer widzę że masz taki sam za***isty termostat co ja Tego co to wymyślił to bym
Nosfer Opublikowano 12 Października 2010 Opublikowano 12 Października 2010 Nie nazywaj tego TERMOSTATEM.. // REGULATOR na to nie zasługuje _________________________________________________ Wymieniłem Regulator , czujnik temp. wody, zalałem ładnie płynem i dalej to samo.. :wallbash: Przy okazji padł mi AKU, no i wymieniłem świece, bo coś kiepsko palił.. (* na dobry wieczór w sogo by starczyło) Auto w 2 minuty sekund łapie temperaturę, a dolne węże od chłodnicy zimne..
Wandej Opublikowano 12 Października 2010 Opublikowano 12 Października 2010 Fakt regulator Właśnie dzisiaj go zakupiłem(jedyne 330zł :gwizdanie:) i ciekawe jak pojdzie wymiana bo mało tego że jest tak popier....ny to jest pod kolektorem A może ten co kupiłeś się zacina?? i nie otwiera... Bo mój znowu był cały czas otwarty
Nosfer Opublikowano 12 Października 2010 Opublikowano 12 Października 2010 A może ten co kupiłeś się zacina?? i nie otwiera... Bo mój znowu był cały czas otwarty Weź
Suli Opublikowano 12 Października 2010 Opublikowano 12 Października 2010 Bajk, siebie piszesz jako właściciela, a ojca jako współ. Blachy masz W, a zniżki starszego. jesteś pewny? zadzwonię chyba zaraz do ubezpieczyciela jakiegoś i wybadam prawdopodobnie bedzie drozej niz jak ojciec bedzie glownym,,czesto pod uwage oprocz znizek biora wiek glownego uzytkownika auta, u mnie tak bylo i ja jestem jako drugi wlasciciel,znizki i tak leca ci jakby auto bylo twoje ,tylko jak auto w wawie na chamie to pierwsze leci na przemial ,wiec sobie rozwaz ubezpiecz sobie na maksymalna kwote gwarantowana przez caly okres ubezpieczenia i miej to w pupie ze auto nie na W Ponadto często ubezpieczyciele liczą zniżki wg. głównego właściciela tj. tego, który na pierwszym miejscu widnieje w dowodzie. :gwizdanie: Musisz dowiadywać się u konkretnych ubezpieczycieli.
Korzeń Opublikowano 12 Października 2010 Opublikowano 12 Października 2010 414KM i 525Nm po sofcie u Norbiaka :gwizdanie: Gdzie?
Italiano Opublikowano 12 Października 2010 Opublikowano 12 Października 2010 Bogi bawił się w stiga ? Nie wiedziałeś że on to STIG?
poziek Opublikowano 12 Października 2010 Opublikowano 12 Października 2010 nosfer ty jestes jednak mega glab do kwadratu... Zapakuj to swoje padlo i zawiez na przasnyska do adama grzybka... Albo daj znac to cie zatargam safranem na haku... Matole
Italiano Opublikowano 12 Października 2010 Opublikowano 12 Października 2010 A Norbiak w tym BMW tyle ma? Czy coś nowego?
Flyer Opublikowano 12 Października 2010 Opublikowano 12 Października 2010 nosfer ty jestes jednak mega glab do kwadratu... Zapakuj to swoje padlo i zawiez na przasnyska do adama grzybka... Albo daj znac to cie zatargam safranem na haku... Matole dokladnie... jak mu sie dobrze problem przedstawi, to ogarnie temat w razie czego to TOM dostarczy Ci tam czesci, bo ma blisko :gwizdanie:
Korzeń Opublikowano 12 Października 2010 Opublikowano 12 Października 2010 A Norbiak w tym BMW tyle ma? Czy coś nowego? kupił B5 w kombii
Rekomendowane odpowiedzi