hornet Opublikowano 15 Maja 2007 Opublikowano 15 Maja 2007 Odnośnie dzisiejszego spocia... chyba będzie padać więc może od razu spotkamy się w promce tam gdzie ostatnim razem ?? Nie, no - tam piździ, a ja dziś tylko w marynarce. Jak z przyczajki, to może przeżyję (pójdę z dziewczynami po kawę ), ale jak planujemy, to wybierzmy coś cieplejszego PLS Wiciu damy radę ..... Jest dzisiaj ciepło a lekki wiatrek jeszcze nikomu nie zaszkodził
spetsnaz Opublikowano 15 Maja 2007 Opublikowano 15 Maja 2007 Spotykamy się na Torwarze, później się pomyśli co dalej...
wit.s Opublikowano 15 Maja 2007 Opublikowano 15 Maja 2007 Odnośnie dzisiejszego spocia... chyba będzie padać więc może od razu spotkamy się w promce tam gdzie ostatnim razem ?? Nie, no - tam piździ, a ja dziś tylko w marynarce. Jak z przyczajki, to może przeżyję (pójdę z dziewczynami po kawę ), ale jak planujemy, to wybierzmy coś cieplejszego PLS Wiciu damy radę ..... Jest dzisiaj ciepło a lekki wiatrek jeszcze nikomu nie zaszkodził Wiem, ze dacie radę. To mnie będzie piździc po nerach. W temacie temperatury, zwłaszcza niskiej to ja zdecydowanie wrażliwy jestem. No, chyba, że zabrałeś ze sobą zimową kurtkę, bo ja nie jestem tak wytrzymały jak pewien kolega na grillu w samej marynarce
Gość Murzyn Opublikowano 15 Maja 2007 Opublikowano 15 Maja 2007 Wiciu damy radę ..... Jest dzisiaj ciepło a lekki wiatrek jeszcze nikomu nie zaszkodził oj zaszkodzil, zaszkodzi - jestem tego (ledwo)zywym przykladem ehh ta krew
hornet Opublikowano 15 Maja 2007 Opublikowano 15 Maja 2007 Wiem, ze dacie radę. To mnie będzie piździc po nerach. W temacie temperatury, zwłaszcza niskiej to ja zdecydowanie wrażliwy jestem. No, chyba, że zabrałeś ze sobą zimową kurtkę, bo ja nie jestem tak wytrzymały jak pewien kolega na grillu w samej marynarce grin Najlepszym się zdarza .... Ok to o 19 na towarze .. mogę się trochę spóźnić ale to jakoś się znajdziemy
Lukas Opublikowano 15 Maja 2007 Opublikowano 15 Maja 2007 ZACZYNAMY na Torwarze nic mi tu nie zmieniac !
Lukas Opublikowano 15 Maja 2007 Opublikowano 15 Maja 2007 jestem wyluzowany ale nie zmieniamy miejsca spotkania w ten sam dzien co spot bo niektorzy nie maja dostepu do netu 24h na dobe i np. nowi moga nie trafic a ze pogoda pikna to jeszcze lepiej ze na powietrzu
Norbi Opublikowano 15 Maja 2007 Opublikowano 15 Maja 2007 To gdzie ten spot, bo nie wiem w którym kierynku napędzać suszary
Lukas Opublikowano 15 Maja 2007 Opublikowano 15 Maja 2007 NO gdzie sa wszyscy ja juz prawie godzine w domu siedze hornet dawaj foty
lukaszr Opublikowano 15 Maja 2007 Opublikowano 15 Maja 2007 Witam Dzięki za spotkanie, byłem dzisiaj pierwszy raz i mam nadzieję, że nie ostatni ))) Trochę info już łyknąłem więc nie jest źle Pozdrowionka Łukasz
Lukas Opublikowano 15 Maja 2007 Opublikowano 15 Maja 2007 Zółwiczku prosiłbym zebyś nie wysyłał zadnych PW do naszego oniaczka wiesz w jakiej sprawie Oniak to o co chodzilo z ta fuszka Pozia bo mowiles ze jest tu gdzies temat nawet ale nie moge znalesc
T-żółw Opublikowano 15 Maja 2007 Opublikowano 15 Maja 2007 Zółwiczku prosiłbym zebyś nie wysyłał zadnych PW do naszego oniaczka wiesz w jakiej sprawie nooo jeszcze nie wyslalem oniaczek pewnie grzecznie zmywa naczynka albo odkurza moze wujek poziek usunal tematacik
poziek Opublikowano 15 Maja 2007 Opublikowano 15 Maja 2007 ale temacik o czym ?? ledach?? też prośba do horneta o fotke...te wiesz, którą
T-żółw Opublikowano 15 Maja 2007 Opublikowano 15 Maja 2007 ale temacik o czym ?? ledach?? ten, który oniak zalozyl i zapraszal na twoja impre gosci poziek, myslalem, ze ja mam wypasiony profil.....ale mnie przebijasz bachu
hornet Opublikowano 15 Maja 2007 Opublikowano 15 Maja 2007 NO gdzie sa wszyscy ja juz prawie godzine w domu siedze hornet dawaj foty dopiero wszedłem do domu wait zaraz wysle na rapid share bo nie wiem jak wrzucic tu Jak się zamieszcza te cholene zdjęcia na forum ??? wwrr [/img][br]Dopisany: 16 Maj 2007, 00:13 _________________________________________________Your Download-Link #1: http://rapidshare.com/files/31529840/Warszawaskie_Spociki.rar.html Your Delete-Link #1: http://rpidshare.com/files/3152984/Warszawaskie_Spociki.rar?killcode=2661652837 Proszę bardzo - zdjęcia nie były obrabiane więc po ściagnięciu uprasza się o skasowanie ponieważ widać tablice rej. !!!
Rekomendowane odpowiedzi