NIKFAN Opublikowano 16 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 Też się chętnie pisze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wit.s Opublikowano 16 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 P.S Hornet , Wit.S jak wstawiacie zdjecie to link ma mieć końcówke .jpg , a nie .php Dzięki za pamięć, ale nadal nie kumam/nie działa. Luz Hugo-na spocie przećwiczymy na żywca. Może to trza mieć więcej niż 1 ksenon coby wrzucanie zdjątek działało Też się chętnie pisze Zbieramy deklaracje na finansowanie impry z panienkami, czy czegośnie zauważyłem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 16 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 P.S Hornet , Wit.S jak wstawiacie zdjecie to link ma mieć końcówke .jpg , a nie .php Dzięki za pamięć, ale nadal nie kumam/nie działa. Luz Hugo-na spocie przećwiczymy na żywca. Może to trza mieć więcej niż 1 ksenon coby wrzucanie zdjątek działało Też się chętnie pisze Zbieramy deklaracje na finansowanie impry z panienkami, czy czegośnie zauważyłem? P.S Hornet , Wit.S jak wstawiacie zdjecie to link ma mieć końcówke .jpg , a nie .php Dzięki za pamięć, ale nadal nie kumam/nie działa. Luz Hugo-na spocie przećwiczymy na żywca. Może to trza mieć więcej niż 1 ksenon coby wrzucanie zdjątek działało Też się chętnie pisze Zbieramy deklaracje na finansowanie impry z panienkami, czy czegośnie zauważyłem? dla mnie ruda zgrabna z dobrym cycem tyłeczek foremny :evil:twarz nie raszplowata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NIKFAN Opublikowano 16 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 chodziło mi bardziej o spociki, chętnie się dołącze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hugo Opublikowano 16 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 dla mnie ruda zgrabna z dobrym cycem tyłeczek foremny twarz nie raszplowata Takie rzeczy tylko w Erze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 16 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 Poziek a u Q to foch juz minal chcesz nastepny taki zebys nie mogl poglaskac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 16 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 dla mnie ruda zgrabna z dobrym cycem tyłeczek foremny :evil:twarz nie raszplowata e tam rude podobno wredne są ..... ja oscyluję przy jakiejś blondynie ..... f*ck znowu nie widać zdjęcia mimo że dodałem po kropce jpg :evil: jak to zrobić zeby pokazała się z dysku bo iw nnym przypadku będę forumowym kaleką EDIT by pre_pl : [img=http://D:\FOTKI\Warszawskie Spociki\DSC_0023.jpg\] no jak ma się pokazać, jak ścieżka jest na Twoim dysku.... Musisz najjpierw umieścic zdjęcie na jakimś serwerze w internecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 16 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 Hornet jak wiesz obecnie tez mam blond na fotelu pasażera...ale rudej nie głaskałem jeszcze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 16 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 Hornet jak wiesz obecnie tez mam blond na fotelu pasażera...ale rudej nie głaskałem jeszcze... Kumpel mi mówil że podobno są jak demony w łóżku hahahah Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wit.s Opublikowano 16 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 chodziło mi bardziej o spociki, chętnie się dołącze hehehe. zapraszamy. Norbi A Tobie się czaem okienka nie pozajączkowały? Norbiego to Ty na gadulcu chyba masz dla mnie ruda zgrabna z dobrym cycem tyłeczek foremny :evil:twarz nie raszplowata No, niemal z ust mnie to wyjąłeś. Strasznie mnie na jakąś rudą wzięło. Ostatnimi czasy.[br]Dopisany: 16 Maj 2007, 17:42:48_________________________________________________ Takie rzeczy tylko w Erze No, niestety to fakt Prezesie, takie rudzielce to towar deficytowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbi Opublikowano 16 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 Norbi stawiasz % za rozowy kolorek Ke?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szewczenko7 Opublikowano 16 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 a co powiecie na czarna krecona ?? bo te zardzewiale to nie bardzo troche Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 16 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 No krowke kolor jest to krowka sie nalezy bo tak to bys nalezal do szarej grupy uzytkownikow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbi Opublikowano 16 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 No krowke kolor jest to krowka sie nalezy bo tak to bys nalezal do szarej grupy uzytkownikow Mistrzu mój!!! chętnie z Tobą wypije Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 16 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 Norbi to przecie tak jakbyś samemu wszystko wypił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 16 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 No co ale ja bede polewal a Poziek podeslij tego linka do akcesoriow o tych co gadalismy na spocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mad_MAX Opublikowano 16 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 Heya Warsawioki Wiem ze nie macie za blisko ale moze ktos sie skusi W NIEDZIELE W KRK MEGA SPOCIK polaczony z klubem A3, na pewno bedzie kolo 40-50 OOOO , wiec ZAPRASZAMY Wszystkie info na stronie naszych Krakowskich spocikow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 16 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 wiec ZAPRASZAMY Mad Max szkoda takiego ladnego miasta zebysmy go rozniesli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 16 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 Cio to ?? [br]Dopisany: 16 Maj 2007, 20:47 _________________________________________________ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 16 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 Wtryskiwacze tylko jakie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi