adamooo Opublikowano 13 Grudnia 2010 Opublikowano 13 Grudnia 2010 Snow Collapses Metrodome - Inside View
Aydaho Opublikowano 14 Grudnia 2010 Opublikowano 14 Grudnia 2010 Bry pieeerwszy nawet kogut Moskal zaspał
Flyer Opublikowano 14 Grudnia 2010 Opublikowano 14 Grudnia 2010 Bry pieeerwszy nawet kogut Moskal zaspał nie tym razem zeszlo mu sie dluzej na odlotach z rana
Buba Opublikowano 14 Grudnia 2010 Opublikowano 14 Grudnia 2010 Korwa wczoraj musialem znowu rozbierac pokrywy od dekli bo zaczelo sikac olejem na szczescie silikon byl pod reka
Buba Opublikowano 14 Grudnia 2010 Opublikowano 14 Grudnia 2010 a uszczelki cale ? uszczelki idealne, wyczyscilem tylko benzyna wszystko i od nowa robota, ale jest roznica bo nie czuc oleju spalonego kapiacego na kolektor i turbine
Flyer Opublikowano 14 Grudnia 2010 Opublikowano 14 Grudnia 2010 w takim razie chyba odpuszcze kupowanie nowych uszczelek, myslalem, ze Nosb za mocno skrecil i rozwalil uszczelke :gwizdanie:
Buba Opublikowano 14 Grudnia 2010 Opublikowano 14 Grudnia 2010 w takim razie chyba odpuszcze kupowanie nowych uszczelek, myslalem, ze Nosb za mocno skrecil i rozwalil uszczelke :gwizdanie: one sa wzmacniane wiec ich nie rozwalisz tak latwo, szybciej gwint przekrecisz
Flyer Opublikowano 14 Grudnia 2010 Opublikowano 14 Grudnia 2010 czyli trzeba rozebrac, przeczyscic i silikon w dodatku jakas nieszczelnosc mam... chyba podcisnienie co idzie w sciane grodziowa, bo nic innego tam nie widze a syczy jakby mi ktos powietrze spuszczal z kola [z tylu silnika].
Buba Opublikowano 14 Grudnia 2010 Opublikowano 14 Grudnia 2010 w dodatku jakas nieszczelnosc mam... chyba podcisnienie co idzie w sciane grodziowa tam idzie przewod do serwa hamulcowego
moskal Opublikowano 14 Grudnia 2010 Opublikowano 14 Grudnia 2010 Bry pieeerwszy nawet kogut Moskal zaspał moskal ma L4 - pier**li i śpi do 9:00 :naughty: :naughty: :naughty: [br]Dopisany: 14 Grudzień 2010, 09:12_________________________________________________ czyli trzeba rozebrac, przeczyscic i silikon w dodatku jakas nieszczelnosc mam... chyba podcisnienie jakby to było podcisnienie to byś odczuł w jeździe
Rekomendowane odpowiedzi