Flyer Opublikowano 26 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 Stary..jakoś pamiętam na spotach Twoje zachowanie ( luźna guma w podejściu do różnych tematów ) ..a porównuje z tym co piszesz od pewnego czasu na forum i jestem w dzikim szoku.. Hm... i po jakichs moich postach sadzisz, ze cos sie w temacie luznej gumy zmienilo ? Wpadnij na spota, zlot, czy do bierhalle (pewnie niedlugo znowu idziemy), to sie przekonasz. A swoje wnioski zachowaj dla siebie, nie musisz mi tu jakichs łatek przypinac. Napisalem swoje zdanie w temacie, a Ty wjechales na mnie... wrzuc lepiej na luz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moro99 Opublikowano 26 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 korzen ragga to ze gratuluje kalemu fury wcale nie zmienia faktu ze nadal bede twierdzil ze ta fura z oszczednosciami nie ma nic wspolnego i nie lapcie mnie za slowka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korzeń Opublikowano 26 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 korzen ragga Po tych słowach to Pan Korzeń i Pan Ragga :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moro99 Opublikowano 26 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 yhy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ono Opublikowano 26 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 a sprawdzałeś czy mustang stoi? Hyhy , leżąc przed tv widzę bryki , a jak Ide spać to trzymam je za wydechy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moro99 Opublikowano 26 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 a jak Ide spać to trzymam je za wydechy MISZCZ :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korzeń Opublikowano 26 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 a sprawdzałeś czy mustang stoi? Hyhy , leżąc przed tv widzę bryki , a jak Ide spać to trzymam je za wydechy ja jak idę spać to trzymam co najwyżej za cycunia :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 26 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 Wpadnij na spota, zlot, czy do bierhalle (pewnie niedlugo znowu idziemy), to sie przekonasz. Mam nadzieję. A swoje wnioski zachowaj dla siebie, nie musisz mi tu jakichs łatek przypinac. Łatkę to bym Ci przypiął jak bym napisał, że jesteś pedałem..albo innym potworem.. zluzuj stary Napisalem swoje zdanie w temacie, a Ty wjechales na mnie... wrzuc lepiej na luz. Tak.. przez 4 strony każdy ślizgał się po Kalim, a Ty wjebałeś mi palec w oko bo zarzuciłem standardowy żart z Kaliego. Ja się nie muszę luzowac, nie czuję napięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 26 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 Przeciez on jest pedalem Raga wez igle i przypierdol mu latke skorzana w stylu bmcustoms BTW kali a cos ty kupil i za ile ? Juz wszyscy majaczyli jak dalem 17 kafli za moje b6 w niezlym wypasie i Q ze pewnie dzwon c**je muje bo za tanio , i co zarejestrowane i oplacone ? niemozliwe... A tymczasem rozbieram , ogladam z kazdej strony i mowie ze nie mialo zadnej grubszej przygody ( jakies obcierki itp tylko ) To dasz mu czy nie oazo spokoju ? Przypierdol radze na zimno do odcinki po c**j sie czepia? :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.i.KALI.i. Opublikowano 26 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 nadal bede twierdzil ze ta fura z oszczednosciami nie ma nic wspolnego wszystko zależy do czego porównujesz. ja odnosze to do eSki i dla mnie to bedzie spora oszczedność (czyli możliwość rezania w aucie a nie tylko lania paliwa) i jednocześnie mega fajna sprawa czyli przesiadka na zdecydowanie młodsze auto (8 lat to bardzo duża różnica). :> NOSB cofnij się tu: http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=45.66495 połączenie cabrio i przystanku pomalowane smołą wałkiem EDIT: Przypierdol radze na zimno do odcinki po ch***j sie czepia tylko na zimnym, lepiej się wkręca wtedy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ono Opublikowano 26 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 ja jak idę spać to trzymam co najwyżej za cycunia Tylko ? Początek związku cz poprostu wystarcza ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korzeń Opublikowano 26 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 ja jak idę spać to trzymam co najwyżej za cycunia Tylko ? Początek związku cz poprostu wystarcza ? Początek gry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ono Opublikowano 26 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 A potem ostry , zwariowany peting przez spodnie , hyhy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 26 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 Łatkę to bym Ci przypiął jak bym napisał, że jesteś pedałem..albo innym potworem.. zluzuj stary Dla mnie pisanie o kims, ze chodzi z glowa mocno podniesiona do gory to tez przypinanie latki Mase czasu sie nie widzielismy, bo wyemigrowales w sina dal, a Ty wyjechales ze swoimi wnioskami na moj temat... trudno nie reagowac Tak.. przez 4 strony każdy ślizgał się po Kalim, a Ty wjebałeś mi palec w oko bo zarzuciłem standardowy żart z Kaliego. Ja się nie muszę luzowac, nie czuję napięcia cofnij sie do poczatku tego "watku", podpisalem sie pod tym co napisal Norbi, do nikogo personalnie sie nie przyczepilem, przyleciales Ty i napisales, ze mi "korbi"... Przeciez on jest pedalem paczcie no... zrobil 2 swapy na biturbo i juz z podniosiona glowa na warszawskie sie pakuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 26 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 haha i wszystko jasne Po przesiadce z b5 pewnie szok nie ? Komfort , wnetrze itp :gwizdanie: Fly glowa w dol !! Co to ma znaczyc ? Prosze sie nie wywzszac miejszczuchu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korzeń Opublikowano 26 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 26 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 fajnie tu u Was Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.i.KALI.i. Opublikowano 26 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 haha i wszystko jasne Po przesiadce z b5 pewnie szok nie ? Komfort , wnetrze itp :gwizdanie: wiadomo, że różnica jest aczkolwiek jeszcze sie nie najeździłem swoim bo czeka na mnie we wrocławiu na twardy dowód rejestracyjny. Do 2 tyg to ma potrwać dlatego staram się być cierpliwy i czekam na info od kolesia, że dokumenty już są. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 26 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 Ja juz sie nie moge doczekac az padaczke poskladam Po przesiadce z astry to bede sie czul jak kurfa szejk w odrzutowcu :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.i.KALI.i. Opublikowano 26 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 szejk w odrzutowcu wolałbym db9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi