Nosfer Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 Weź ku***a kupiłeś sobie B6 po ślubie i szpanujesz ch***j wie czym :polew: Tak Nosfer zazdroszczę Ci.. tab bardzo Ci zazdroszczę, że aż usunę Cię ze znajomych na FB Szpanuje ? Bo zlewam się z twoich tekstów o luzowaniu pośladów ? Chyba Cię mocno ugryzły te teksty o zazdrości, że znowu do tego pijesz Poza tym, ch***j Cię obchodzi co kupiłem przed, czy po ślubie W ogóle mój ślub powinien Cię ch***j obchodzić Szwabska wędlina chyba Ci już na psychę siada.. [br]Dopisany: 27 Styczeń 2011, 11:26_________________________________________________ Weź ku***a kupiłeś sobie B6 po ślubie i szpanujesz ch***j wie czym :polew: doj**ał koxu Raczej wsi.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 Poza tym, ch***j Cię obchodzi co kupiłem przed, czy po ślubie Może to była nagroda, że się zgodziłeś na ślub ? :gwizdanie: :polew: W ogóle mój ślub powinien Cię ch***j obchodzić ale...ale...ale jak to ? :polew: :polew: :polew: Szwabska wędlina chyba Ci już na psychę siada.. Bardzo mocne słowa jak na pantofla :naughty: :naughty: :naughty: Raczej wsi.. no to swojsko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 http://allegro.pl/show_user.php?uid=2843448&type=fb_given_all&feedback_type=fb_given_pos&p=0 Taktuś No Marek to zawsze musi cos na rzad powiedziec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korzeń Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 http://allegro.pl/oryginalny-audi-pendrive-4gb-kluczyk-super-gadzet-i1414613541.html[br]Dopisany: 27 Styczeń 2011, 11:58_________________________________________________http://www.youtube.com/watch?v=svOlz2ei4Yk&feature=player_embedded# Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosfer Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 Poza tym, ch***j Cię obchodzi co kupiłem przed, czy po ślubie Może to była nagroda, że się zgodziłeś na ślub ? :gwizdanie: :polew: Nagroda od kogo ? Chyba od siebie samego, bo widzisz nie wszyscy mają taką sielankę, że rodzice im wylewają pieniążki na zachcianki.. Samochody, mieszkania, śluby, wakacje i c**j wie co jeszcze.. Z resztą jak ktoś ma $$ to tylko jego szczęście i też mnie to wali.. A tak w ogóle to po c**j się wpierdalasz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 Bo złapałeś dziwną napinkę I nie ty jeden Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hugo Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 Wypad na czat onetu. Spinacie się jak baranie jaja. Jak chcecie to Wam zamknę temat na weekend :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 Szpanuje ? Bo zlewam się z twoich tekstów o luzowaniu pośladów ? Chyba Cię mocno ugryzły te teksty o zazdrości, że znowu do tego pijesz Poza tym, ch***j Cię obchodzi co kupiłem przed, czy po ślubie W ogóle mój ślub powinien Cię ch***j obchodzić Szwabska wędlina chyba Ci już na psychę siada.. TY chyba nie powiesz, że na serio wziąłeś ten mój tekst ? Kto jak kto..ale myślałem, że wyczaisz dżołka Ja pier***e jacy tu wszyscy poważni nagle się zrobili..ch***j ja się już nie odzywam bo tu nikt żartu nie chwyta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasia82 Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 Chyba od siebie samego, bo widzisz nie wszyscy mają taką sielankę, że rodzice im wylewają pieniążki na zachcianki.. Nie pisz tak bo zaraz dostaniesz tekst typu.. " c**j Cię obchodzi skąd mają pieniądze, nie masz i cię d*pa boli ? " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 TY chyba nie powiesz, że na serio wziąłeś ten mój tekst ? :blink Też jestem w szoku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasia82 Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 humorki jak widzę dopisują Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korzeń Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 Wypad na czat onetu. Spinacie się jak baranie jaja. Jak chcecie to Wam zamknę temat na weekend :gwizdanie: Nie zamkniesz :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 Wypad na czat onetu. Spinacie się jak baranie jaja. Jak chcecie to Wam zamknę temat na weekend :gwizdanie: Wracaj na FB wyrywać lachony :naughty: :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hugo Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 Wypad na czat onetu. Spinacie się jak baranie jaja. Jak chcecie to Wam zamknę temat na weekend :gwizdanie: Wracaj na FB wyrywać lachony :naughty: :naughty: Skończyłem z tym , zaraz po tym kiedy okazało się , że niejaka "Napalona 30" to Ty :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinek81r Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 fajny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 Skończyłem z tym , zaraz po tym kiedy okazało się , że niejaka "Napalona 30" to Ty :polew: Chyba kpisz, ja się takich wysuszonych jak Ty nie tykam :naughty: :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hugo Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 Skończyłem z tym , zaraz po tym kiedy okazało się , że niejaka "Napalona 30" to Ty :polew: Chyba kpisz, ja się takich wysuszonych jak Ty nie tykam :naughty: :naughty: Ale to było pół roku temu jak byłem jeszcze pyzą :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasia82 Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 jakie tematy Panowie(jakby co to ja chętnie popatrzę :>) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 kiedy okazało się , że niejaka "Napalona 30" to Ty :polew: :polew: To dzikus z lasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi