Nosfer Opublikowano 21 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 nie macie jakiegoś szpeca od awaryjnego otwierania samochody? gdzie mam podjechac ?? Kto jedzie na zlot ? I kiedy ? Okazało się, że w sumie mam możliwość wyjazdu i teraz się zastanawiał czy się wyrobię z ogarnięciem tematu do jutra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Góral.tz Opublikowano 21 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
troudyl Opublikowano 21 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 co tam pany? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chopin Opublikowano 22 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2013 co tam pany? wracam do Wrocławia , przeprowadzka jakoś niedługo , i już mnie nie bedzie na warszawskich spotach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Góral.tz Opublikowano 22 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2013 będzie strasznie pusto bez Ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 22 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2013 co tam pany? wracam do Wrocławia , przeprowadzka jakoś niedługo , i już mnie nie bedzie na warszawskich spotach uuuu teraz będzie zabierał tlen we Wrocku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbi Opublikowano 22 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2013 będzie strasznie pusto bez Ciebie Na maksa k**wa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
troudyl Opublikowano 22 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2013 będzie strasznie pusto bez Ciebie Na maksa k**wa Norbi ja ty to przezyjesz? ---------- Post dopisany at 23:01 ---------- Poprzedni post napisany at 22:41 ---------- będzie strasznie pusto bez Ciebie Na maksa k**wa widzisz góral będziesz mógł wypełnić tę pustkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chopin Opublikowano 23 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 będzie strasznie pusto bez Ciebie Na maksa k**wa Norbi ja ty to przezyjesz? ---------- Post dopisany at 23:01 ---------- Poprzedni post napisany at 22:41 ---------- będzie strasznie pusto bez Ciebie Na maksa k**wa widzisz góral będziesz mógł wypełnić tę pustkę no nie, takiej pustki to nawet góral nie wypełni musze wrócić bo się umówiłem z Pixim na najlepszy browar w polsce na rynku we Wrocławiu i muszę czekać bo nie wiadomo kiedy przyjedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
troudyl Opublikowano 24 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 Jakość paliwa - Infografika - WP.Pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chopin Opublikowano 25 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 Jakość paliwa - Infografika - WP.Pl WIADOOOMO DW DOLNOŚLĄSKIE WROCŁAW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 25 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 Jakość paliwa - Infografika - WP.Pl WIADOOOMO DW DOLNOŚLĄSKIE WROCŁAW tak się nie ciesz.. bo wiem co u nas na stacjach jest... te badania to kłamstwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
troudyl Opublikowano 25 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 haha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Góral.tz Opublikowano 25 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 :hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
troudyl Opublikowano 26 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buba Opublikowano 26 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 26 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chopin Opublikowano 26 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 Troudyl wpadaj dzisiaj na spota bo wyjeżdżam za chwilę z Wrocka po rzeczy i wpadne się dzisiaj pożegnać , bo się jutro już wyprowadzam , to pogadamy . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
worm87 Opublikowano 26 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 Panowie, będzie miał ktoś dziś VAG-a ze sobą. Potrzebuje skasować błąd poduszki po wymianie stołków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Góral.tz Opublikowano 26 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 jak dobrze płacisz to i Vag będzie:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi