Buba Opublikowano 26 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 jak dobrze płacisz to i Vag będzie:decayed: może i dwa nawet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Góral.tz Opublikowano 26 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 :grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jcwpl Opublikowano 27 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2013 Troudyl wpadaj dzisiaj na spota bo wyjeżdżam za chwilę z Wrocka po rzeczy i wpadne się dzisiaj pożegnać , bo się jutro już wyprowadzam , to pogadamy . O zesz Ty w mordeczke... wzial sie i ewakuowal ze stolycy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chopin Opublikowano 27 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2013 Troudyl wpadaj dzisiaj na spota bo wyjeżdżam za chwilę z Wrocka po rzeczy i wpadne się dzisiaj pożegnać , bo się jutro już wyprowadzam , to pogadamy . O zesz Ty w mordeczke... wzial sie i ewakuowal ze stolycy... Jarku bede za Tobą tesknił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buba Opublikowano 27 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2013 Spociki w stolicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 27 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buba Opublikowano 27 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2013 na początku myślałem że to norbi na pigułach ale na końcu widać ze to nie on Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ono Opublikowano 27 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2013 Ludziska macie jakis sprawdzony link do mapek nowych. Bo ostatnio nagrywałem, ale nie chulają.A specjalnie pod to kupiłem liton ihas 122 Chyba, że problem leży w tym że mam podłączoną do lapka stacjonarą nagryware przez adapter ? To nie jest problem , też mam zew przy lapku i jest oki . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbi Opublikowano 27 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2013 na początku myślałem że to norbi na pigułach ale na końcu widać ze to nie on Bo piguł nie brałem, a osochosi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 27 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2013 Spociki w stolicy ale kmiot jak grzecznie się położył zawsze mówiłem, że klamka ma dar przekonywania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosfer Opublikowano 28 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 Spociki w stolicy o skurczybyk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jcwpl Opublikowano 28 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 Troudyl wpadaj dzisiaj na spota bo wyjeżdżam za chwilę z Wrocka po rzeczy i wpadne się dzisiaj pożegnać , bo się jutro już wyprowadzam , to pogadamy . O zesz Ty w mordeczke... wzial sie i ewakuowal ze stolycy... Jarku bede za Tobą tesknił Do następnego... ? SZEROKOŚCI CHOPIN niech Ci się dobrze sprawuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chopin Opublikowano 28 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 Troudyl wpadaj dzisiaj na spota bo wyjeżdżam za chwilę z Wrocka po rzeczy i wpadne się dzisiaj pożegnać , bo się jutro już wyprowadzam , to pogadamy . O zesz Ty w mordeczke... wzial sie i ewakuowal ze stolycy... Jarku bede za Tobą tesknił Do następnego... ? SZEROKOŚCI CHOPIN niech Ci się dobrze sprawuje Dzięki Man jak tylko bedziesz w okolicach Wrocka to dzwoń i ogólnie zapraszam serdecznie do przepięknego Wrocławia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buba Opublikowano 31 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 Najbardziej wypadkowe ulice w Polsce. Bez niespodzianek... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIXI Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Ale tu ruch Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi790 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 jak w Rzymie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Góral.tz Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 :decayed::decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
troudyl Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 no trzeba uważać z tym ruchem by nie "stratowali" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marajan Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Siema, a ja się zapytam odnośnie cargo. Jak wiadomo zamknęli ten parking a gdzie się wszystko przeniosło? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Siema, a ja się zapytam odnośnie cargo. Jak wiadomo zamknęli ten parking a gdzie się wszystko przeniosło? do tesco Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi